PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-JUTRO AKCJA, PROSIMY O KCIUKI!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 24, 2011 18:56 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

No własnie nie, bo jakbym miała wrzucać wszystkie na FB, to nie byłoby 100, ale 200...

EDIT: Wiecie co, została już tylko reszta maluchów (ale według mnie ogłoszeń nie ma sensu robić, bo Carmen na maluchy i tak ma tabuny chętnych), Milord, Karolek i Karolinka.
Czyli same te adopcyjne cuda. Na które były jakieś chętne domki, na Karolka to ja w tej chwili też coś prowadzę, ale jeszcze niezobowiązująco.
Może poczekajmy, aż Carmen przyjdzie, co?

A jeśli chcecie ogłaszać więcej, to po prostu dorzućcie te same koty na większej ilości portali (przypominam, że linki w moim podpisie). Bo raczej o większe odzew nam chodzi :)
Ogłasza ktoś na ale.gratce? Ja stamtąd miałam sporo zapytań, ale to płatne (1.22 sms).

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw lut 24, 2011 19:04 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Szalony Kocie wystawiam teraz koty na adopcje.org zaznaczać od razu, że są wysterylizowane/wykastrowane odrobaczone i zaszczepione skoro i tak przed adopcją trzeba będzie to zrobić. I tak orientacyjny wiek Manolo i Tygrysa poproszę bo tam trzeba zaznaczyć :)
Ostatnio edytowano Czw lut 24, 2011 19:21 przez Beatta_82, łącznie edytowano 1 raz

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Czw lut 24, 2011 19:18 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Ja już zapłaciłam tą złotówkę :wink: i wrzuciłam na alegratkę ogłoszenia Futer, które robiłam. czyli jest tam Manolo, Tygrys, Madzianek i Siostrzyczka. Gdybym miała umieścić tam kolejne ogłoszenia to proszę o info które koty nie są tam zamieszczone.

Do wczorajszych portali dołożyłam dzisiaj ale.gratka, adopcjekota.pl, i zaczęłam robić adopcje.org (tutaj na razie Madzianek i poczekam na akceptację i zobaczę czy mi nie odrzucą z jakiś powodów bo mają sporo obostrzeń). Planuję jeszcze szerlok.pl i koty.pl

W takim razie ja się skupiam teraz na tych 4 :kotek: . Jak będzie trzeba kolejne ogłaszać to dawaj znać.

Beatta_82

Od: Sob sty 02, 2010 20:44

Post » Czw lut 24, 2011 19:20 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

To ja zrobię tej trójce allegro i gumtree, mogę też zrobić maluchom alegratkę żeby był większy wybór domków. Z tego co mówisz jest odzew, powiało optymizmem. A ktoś wie co u Pani Basi, jak ona się trzyma, myślę o niej i oglądam filmik i tak mi jakoś przykro na duszy...
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Czw lut 24, 2011 19:29 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Ja dziś poniekąd trochę jestem wyłączona z działań (do domu właśnie wróciłam.........).
Z Panią Basią dziewczyny mają właściwie codziennie kontakt telefoniczny, jest u niej jeszcze Mama. Także nie jest sama.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Czw lut 24, 2011 19:38 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

No to przynajmniej tyle że mama zawsze trochę podtrzyma Panią Basię na duchu. A jak kotulce, jest jakiś progres w odrobaczaniu i szukaniu domków?

gumtree gotowe:)

KrufkaMała

Post » Czw lut 24, 2011 19:40 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Beatta_82 pisze:Szalony Kocie wystawiam teraz koty na adopcje.org zaznaczać od razu, że są wysterylizowane/wykastrowane odrobaczone i zaszczepione skoro i tak przed adopcją trzeba będzie to zrobić. I tak orientacyjny wiek Manolo i Tygrysa poproszę bo tam trzeba zaznaczyć :)

Manolo 6, Tygrys... hmm.. 5? :mrgreen:

Szalony Kot

Post » Czw lut 24, 2011 19:41 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

KrufkaMała pisze:To ja zrobię tej trójce allegro i gumtree, mogę też zrobić maluchom alegratkę żeby był większy wybór domków. Z tego co mówisz jest odzew, powiało optymizmem. A ktoś wie co u Pani Basi, jak ona się trzyma, myślę o niej i oglądam filmik i tak mi jakoś przykro na duszy...

Maluchy mają alegratkę, przynajmniej Champion i Arabella :ok:

Szalony Kot

Post » Czw lut 24, 2011 19:48 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

To którym przydałaby się alegratka, może Kubuś (mój faworyt) i Kizia Mizia?

KrufkaMała

Post » Czw lut 24, 2011 20:17 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Kizia i Mizia to 2 dziewczynki som!

Carmen201

Post » Czw lut 24, 2011 20:41 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

wiem przecież :lol: skrótowo napisałam bo są w pakiecie :D:D:D

KrufkaMała

Post » Czw lut 24, 2011 20:53 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

Kizia i Mizia też już są może jeszcze Rysiulka... czy ktoś odpowiada na ogłoszenia czy Carmen znalazła jakieś fajne chociaż wstępnie fajne domki? Macie jakieś nowe wieści?

KrufkaMała

Post » Czw lut 24, 2011 20:58 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

No więc tak - ja bym Rysia już nie ogłaszała......
Arabelci też nie.......
Co do Misi - jutro pod wieczór zadzwonię do Pani z Gdańska i będziemy miały jasność.
Inne rozmowy trwają..

Widzicie - ze mną to taki problem jest, że ja jestem z tych nie zapeszających.
Jestem spokojna dopiero jakiś tydzień, dwa po adopcji.
Ale umówmy się tak, że jak już będziemy po rozmowach przedadopcyjnych na tak, to kończymy ogłoszenia. Natomiast co do Rysia i Belci.. No jakby już mam nawet alternatywy :)
Tak wiem Kocie, będę ładować pozostałe Maluchy :)

Carmen201

Post » Czw lut 24, 2011 21:04 Re: PAN STANISŁAW NIE ŻYJE-PROSIMY O POMOC!!!

To dobrze to już im damy spokój, tymczasowo robimy sobie przerwę aż do weekendu kiedy ruszamy z Bazarem :)

KrufkaMała

[poprzednia][następna]