Edisia kochana kruszynka...(*)(*)(*)..4 lata bez Edisi...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 16:36 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

smarti pisze:Marzeniu,dziękuję za ten wątek.
Edisia była cudowną kruszynką,mądrą i kontaktową.
Chyba mnie pokochała i na pewno z wzajemnością.
To bardzo dobrze że spoczęła przy naszych najukochańszych rezydentach.
Te wielkie bursztynowe oczy...

TŻ Smarti.

nie wiedziałam że mój TŻ to napisał...

a jak się dowiedziałam to się znowu popłakałam....On ją bardzo pokochał...ja zresztą też-była cudowną,mądrą i piękną Koteńką..

Edisiu[']... :cry: :cry: :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 22, 2011 21:30 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Marzenia11 pisze:Pierwszy raz widziałam Edisię, gdy poszłam do zbieraczki zrobić zdjęcia kotom i zobaczyłam, jak walczą o dostęp do głębokiego talerza z kaszką bebiko rozrobioną mlekiem... Kicie odciągały się wzajemnie pazurem za ucho aby coś zjeść. Edisia siedziała na krześle przy okrągłym stole, ukryta za zwisającą ze stołu serwetą. Była zalękniona i już wtedy po swojemu charczała. Wyciągnęłam saszetki, ktore zawsze miałam w plecaku dla wolnożyjących, dałam je tym walczącym na podłodze o jedzenie, oraz Edisi na krześle za serwetą. Zjadła..
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 23, 2011 8:51 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Piję sobie kawkę i rozmyślam......
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 23, 2011 23:29 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

i w nocy też wspominam rózne rzeczy i kocie zdarzenia....

Marzenia11

Post » Wto maja 24, 2011 10:39 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Nie mogę uwierzyć że Edisi nie ma wśród nas, biegaj spokojnie za tęczowym mostem kruszynko. (*)

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Wto maja 24, 2011 12:01 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Ja tez ciągle nie mogę uwierzyć...
Zastanawiam się, ze w ogole nie miałam w świadomości w trakcie jej leczenia, ze jest zagrożenie jej życia... nie wiem, czy nie chciałam przyjąć tych informacji, czy nie chciałam ich słyszeć, czy jakoś je pogubiłam wśród wielu innych, chocby związanych z Kubusiem.. Wiedziałam, że ma zmienny apetyt, ze jej samopoczucie jest niestabilne, że raz jest lepiej, raz gorzej, ale nie sądziłam, że jest tak jak jest..

Marzenia11

Post » Śro maja 25, 2011 0:32 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Dzis odbierałam Kubusia z tej samej lecznicy, w ktorej była i umarła Edisia... Tydzień temu była ta trudna, ostatnia w jej życiu noc... Nie przyszło mi wcześniej do głowy, ze to może być trudne zadanie.
Było jak cholera. Już droga autobusem byla ciężka, a gdy weszłam do lecznicy i stanęłam przy recepcji to po prostu się popłakałam.... wetka mnie poznała i dobrze wiedziała, dlaczego... cierpliwie poczekała aż wydukam, że przyszłam po Kubusia..

Ciągle boli tak jak by to było przed chwilą... Tchu mi brak..

Marzenia11

Post » Śro maja 25, 2011 0:49 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

wiem co czujesz,dzisiaj a właściwie wczoraj straciłam najcudowniejszego dla mnie koteczka! miał 5 lat,umarł nagle na serce,płaczę od 17-ej i nie mogę przestać! też wyrzucam sobie że gdybym go profilaktycznie kiedyś przebadała w tym kierunku to żyłby i spalibyśmy teraz razem a nie ryczałabym po nocy,lekarz stwierdził że to wrodzona wada serca nie ma szans na wyleczenie ale myślę ze chciał mnie pocieszyć.Nie mogę się pozbierać nie mogę w to uwierzyć że mój najcudowniejszy psotnik nie żyje,nigdy się z tym nie pogodzę,Ty pewnie też nie bo ze śmiercią nie da rady się pogodzić,pozdrawiam
Obrazek
24.05.2011 [*]

Tess 1610

Od: Nie mar 19, 2006 1:19

Post » Śro maja 25, 2011 9:50 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

godzina 10.50 - minął tydzień......

Marzenia11

Post » Śro maja 25, 2011 10:26 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

...
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Śro maja 25, 2011 10:31 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

:cry:
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Śro maja 25, 2011 10:37 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Tees.. przykro.. :(
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw maja 26, 2011 7:33 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Obrazek

Marzenia11

Post » Pt maja 27, 2011 23:24 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Dopoki będziemy tu zaglądać , będziemy pamiętać, to Edisia ciągle będzie z nami.

Zapraszam..

Jestem... [*]
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Pt maja 27, 2011 23:27 Re: Edisia kochana kruszynka..... (*)(*)(*)..pamiętajmy..str.58

Tess bardzo współczuję...czas leczy rany ale nie zapomnisz go nigdy...

Marzenia11 pisze:Obrazek

to świetne zdjęcie..nie widziałam go wcześniej a przecież zrobione u mnie...

Edisiu..tesknimy...
Ostatnio edytowano Pt maja 27, 2011 23:29 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]