K-ów, pilnie potrzebna mamka!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 20, 2010 13:51 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

kosma_shiva pisze:Aga, powiedz jeszcze raz jak byloby Twoim zdaniem lepiej.
Czy na Chocimska jest zle? Ja zamowilam dwa wory i teraz mi glupio troche.
Na chocimska jest chyab najlatwiej.
Latwiej pozniej danej osobie odebrac sobie jeden worek, czy nawet zorganizowac dowozke gdzies. Dla Toszy np. moge brac ja.
Gdyby to bylo na Kocimska w godzinach pracy moze zawsze podejsc moj Cincian i pomoc w rozladowaniu - o ile nie prowadzi jakichs zajec.
Tylko czy wiadomo kiedy oni sie zjawia...? :(

dla nas nie jest źle tylko 12 tonowym autem tam nie ma szans aby wjechał a z Kijowskiej nikt nie będzie latał z workami. Dlatego trzeba się umawiać tam gdzie da radę wjechać.
Nigdy nie wiadomo kiedy się pojawi. Miał być w czwartek, dzięki Bogu jest wtorek i oni dzwonią jak są już w Krakowie ale zaraz będą. To jakaś paranoja :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 20, 2010 14:08 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

z tego co pamietam to best choice ma fajne suche o malutkich kuleczkach dla kittenow
Ale to było wieki temu i moglo się coś zmienic
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lip 20, 2010 14:29 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Dziewczyny jesli ktos ma zbędną karmę dla maluszka to chętnie przygarnę, niestety mój budżet jest już na wykończeniu a do wypłaty jeszcze 2 tygodnie... :(
Poza tym The Pchła nie dostaje samej suchej karmy bo wcina ją jak indyk nie gryząc, dostaje namoczona w mleczku.
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Wto lip 20, 2010 14:44 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Jafusia pisze:Dziewczyny jesli ktos ma zbędną karmę dla maluszka to chętnie przygarnę, niestety mój budżet jest już na wykończeniu a do wypłaty jeszcze 2 tygodnie... :(
Poza tym The Pchła nie dostaje samej suchej karmy bo wcina ją jak indyk nie gryząc, dostaje namoczona w mleczku.

gdzie ty pracujesz, albo gdzie cie mozna przed 8 rano, albo po 16.30 spotkac?
Ja pracuje na Armii Krajowej wlasnie od 8 do 16.30
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lip 20, 2010 14:59 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

proszę odbierać żwirek z kotowozu u nas z podwórka i to w trybie bardzo pilnym lub spod radia Złote Przeboje dzisiaj wieczorem, bo przyjeżdża karma, której nie ma gdzie załadować

Tweety

Post » Wto lip 20, 2010 16:46 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Tweety pisze:proszę odbierać żwirek z kotowozu u nas z podwórka i to w trybie bardzo pilnym lub spod radia Złote Przeboje dzisiaj wieczorem, bo przyjeżdża karma, której nie ma gdzie załadować

Tweety ja po powrocie, albo z ojcem pogadam. może da radę.

Mruczusia dzisiaj odeszła, 15 lat była z nami i walczyła do końca. czasem to jednak nie wystarcza
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Wto lip 20, 2010 16:53 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Tweety Robert odebrał rtg Nali z Theriosa ??

Etka zaszczepiona = pokazała swój charakter w pełni ... Jak ona nie przystopuje to nie wiem.
W kale coś wyszło czekam na info co to.

Następne szczepienie 20.VIII.

Co z jedzeniem Etki ?? U mnie nie zamierza jeść suchego ani suchego namoczonego , po puszkach ma brzydką koope - a i tak mi się już kończą te co kupiłam ( mam jeszcze na dziś i na jutro). mięsa ona sporo zjada.
Ja finansowo leżę - na karmę dla psicy i kotów pożyczyłam pieniądze.

Przypominam się że Etka najpóźniej 20. VIII musi zmienić lokum.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto lip 20, 2010 16:53 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Akima pisze:
Tweety pisze:proszę odbierać żwirek z kotowozu u nas z podwórka i to w trybie bardzo pilnym lub spod radia Złote Przeboje dzisiaj wieczorem, bo przyjeżdża karma, której nie ma gdzie załadować

Tweety ja po powrocie, albo z ojcem pogadam. może da radę.

Mruczusia dzisiaj odeszła, 15 lat była z nami i walczyła do końca. czasem to jednak nie wystarcza

Akima przytulam :cry:
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Wto lip 20, 2010 19:22 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Etiopia pisze:Tweety Robert odebrał rtg Nali z Theriosa ??

Etka zaszczepiona = pokazała swój charakter w pełni ... Jak ona nie przystopuje to nie wiem.
W kale coś wyszło czekam na info co to.

Następne szczepienie 20.VIII.

Co z jedzeniem Etki ?? U mnie nie zamierza jeść suchego ani suchego namoczonego , po puszkach ma brzydką koope - a i tak mi się już kończą te co kupiłam ( mam jeszcze na dziś i na jutro). mięsa ona sporo zjada.
Ja finansowo leżę - na karmę dla psicy i kotów pożyczyłam pieniądze.

Przypominam się że Etka najpóźniej 20. VIII musi zmienić lokum.

ale to w takim razie co trzeba kupić? Dla maluchów Renaty kupuje się kurzęce piersi. Ecia skoro zaszczepiona będzie mogła przyjść do nas o ile Franek nie wymyśli sobie, że ma białaczkę albo co, bo znowu miał dzisiaj gorączkę :(
RTG nie odebrany, bo wyjazd z Bellą był nagły i przypadkowy, także nawet zdjęć nie zdążył jej zrobić o reszcie nie wspominając.

Akima, bardzo mi przykro, przecież jeszcze miała jeść po megace ...

Tweety

Post » Wto lip 20, 2010 19:33 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

współczuję Akimo...

zapraszam na bazarek:
ochraniacze na rolki
świeczniki
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto lip 20, 2010 21:08 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Chciałam pięknie podziękować Amelii i Edycie za przywóz żwirku. Już go mam u siebie :D

keria

Od: Wto gru 01, 2009 21:10

Post » Wto lip 20, 2010 21:16 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Tweety,

a czy istnieje możliwość odbioru żwiru z kocimskiej? czy tylko twoje podwórko?
My moglibyśmy juz jutro z kocimskiej...
Obrazek

kosma_shiva

Post » Wto lip 20, 2010 21:21 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

Mała od Etiopii musi jeść suche i nie ma że boli
u mnie dorwała się do sensitiva RC i to jadła
jadła też rozmoczone to dla kociaków
Oczywiście najpierw postała pod miską i marudziła że nie ma puszkowego
a później się chwyciła i zjadła.

nr konta i kwotę za żwirki i muchomorki poproszę na pw
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto lip 20, 2010 23:07 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

W telegraficznym skrócie:
- Akimo, Twoje worki są u Leone;
- Kerio, to Edyta wiozła, więc cała chwała jej czci i autu;
- Kosma, Twoje worki są u Toszy;
- Anno09, Twoje rzeczy ma Edit_f.
Reszta dostała do rąk własnych, co zamawiała..., a była Żaba cała.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lip 20, 2010 23:11 Re: K-ów, konto puste a kociaki pchają się drzwiami i oknami :-(

lutra pisze:W telegraficznym skrócie:
- Akimo, Twoje worki są u Leone;
- Kerio, to Edyta wiozła, więc cała chwała jej czci i autu;
- Kosma, Twoje worki są u Toszy;
- Anno09, Twoje rzeczy ma Edit_f.
Reszta dostała do rąk własnych, co zamawiała..., a była Żaba cała.

dzienias wielki raz jeszcze! :kotek:

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

[poprzednia][następna]