[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 22, 2010 3:11 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

U mnie w klatce siedzi kotka Uchwytowianka po sterylce i mam kogoś nowego w wieku kiciusiowym...
Od tygodnia podrzucone to to, chowa się między balkonami, ale przychodzi na żarełko,
unikającego kontaktu z człowiekiem a zarazem wołającego o kontakt.
Muszę nad tym popracować....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw lip 22, 2010 6:04 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Wczoraj wieczorem brygada łapiąca zasadziła się na kotkę-mamę i 4 kociaki. Kotunia miziasta, tylko ją głaskać i drapać, można było brać od razu. Ale małe towarzystwo bardzo płochliwe, a chciałybyśmy cały pakiecik od razu capnąć. Mamunia bardzo kociąt pilnuje, koty inne odgania, syczy. I chociaż chuda strasznie, brzuch rozdęty, znowu jest kotna. Dziś drugie podejście :mrgreen:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw lip 22, 2010 6:27 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Powodzenia!!!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Czw lip 22, 2010 7:16 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Aga to będą dwa dorosłe koty ( mama i tata mojej zdechliny Toli ) a może i coś więcej, bo do końca nie jestem pewna w prawdomówność kobiety! więc nie jestem pewna czy zmieszczą się do drucianki 8O

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Czw lip 22, 2010 7:25 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Ile czlowiekowi brakuje do szczęścia.......np. tyle, żeby chory malutki kotek zrobił siusiu - bo od tego w pewnym stpniu zależne było jego biedne kocie życie.No i właśnie dziś o 7.00 rano wsadziłam go do kuwetki i super. Co dalej zobaczymy, przy tych wynikach, ktore ma powinna nie żyć. Ze strasznego syczącego potworka gwiazdka stała sie biedniutkim miziakiem
Basiu - dziekuję Ci za olbrzymią pomoc i za twoje wielkie serce w niesieniu pomocy.Bez twojej pomocy nie dałabym rady...... . Jesteś kochana :1luvu:
Obrazek

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Czw lip 22, 2010 7:40 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

wczoraj niestety mi znów sie nie udało, najpierw dwóch gości pałętało sie naćpanych a potem zaczęło lać. Dziś znów kupiłam świeżutkie szproteczki i wieczorem będę działać. Mam nadzieję że dziś w końcu mi sie uda. Ona jakoś tak ostrożnie do klatki podchodzi nawet nie kusi się na jedzenie :( (oczywiście wszystkie inne to by hurtem sie zapakowały do klatki) Wiem że klateczki są wam bardzo potrzebne, więc albo dam na razie święty spokój i złapię za jakiś czas już pewnie ciężarną, no chyba że dacie mi czas jeszcze przez weekend.

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Czw lip 22, 2010 7:53 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

aga&2 pisze:To ile mamy kotków, no ile????

Otóż tadadadam - mamy 85 kotków - 71 kociaków + 14 dorosłych ( o ile o kimś nie zapomniałam??? )
Jeśli doliczyć gości pozostających ściśle pod naszą opieką to mamy 92 koty :strach: :strach: :strach:
Dokładniej:

Medvet & Małgorzata J - 5
p.Ania - 4+ kotka
p.Ania z Jesiennej - 1
Beza - 2
alutek87 - 1
Dorotak-1
Marysia - 4
Sikorskiego - 2 + 1
Jania - 3
p.Ela z Mieszka - 4
p.Danusia - 5 + kotka po sterylce
p.Grażyna - 5
Czarnulka - Pumka + 3 Kraszewianki + 2
Dr Natalia - mama Kraszewianek
Tove- 1+kotka po sterylce

Zgłaszam korektę: +1 dwumiesięczny kocurek od pani z działek
Obrazek

tove

Od: Pt mar 20, 2009 15:21

Post » Czw lip 22, 2010 7:57 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Aguś, "moje kociaki" odpadają. Są za duże i syczące. Jesienią do ciachnięcia (jest ich 4 +2, ale nie wiadomo na 100% które to panienki). Natomiast trudno powiedzieć, co kryją Uchwyty :roll: . W pobliżu kręci się dużo kotek z brzuszkami. Będziemy nad nimi pracować. Oby tylko przed porodem!
Oczywiście kciuki za wszystkie potrzebujące kiciusie :ok:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Czw lip 22, 2010 9:09 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

miałam plana pomysła... pojechać z Kretkiem na tydzień na działkę nad jezioro - niech by się chłopak dotlenił i trochę myszek nałapał :mrgreen: ale mając 2 chore syfki, mój plan nie wypali chyba, a szkoda... :(

dzisiaj Largo zjadł niewiele, ale za co napił się za cały dzień chyba :wink: utrapienie z tym syfkiem :wink: ale już jakby żywszy się zrobił, no i bawić się zaczął i mruczeć - to już połowa sukcesu!!! :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Czw lip 22, 2010 9:12 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

LU słoneczko będzie dobrze :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw lip 22, 2010 9:28 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Basica pisze:LU słoneczko będzie dobrze :ok:

Basiczko, no jaha, że będzie!!! ale ja już miałam cały biznes plan ułożony w tej mojej czarnej głowie... :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw lip 22, 2010 15:00 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

lusesita pisze:dzisiaj Largo zjadł niewiele, ale za co napił się za cały dzień chyba :wink: utrapienie z tym syfkiem :wink: ale już jakby żywszy się zrobił, no i bawić się zaczął i mruczeć - to już połowa sukcesu!!! :mrgreen:

W taki upał, to i zdrowym stffforom jeść się nie chce, ważne że pije. Trzymam kciuki :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Czw lip 22, 2010 15:12 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

kassja pisze:
lusesita pisze:dzisiaj Largo zjadł niewiele, ale za co napił się za cały dzień chyba :wink: utrapienie z tym syfkiem :wink: ale już jakby żywszy się zrobił, no i bawić się zaczął i mruczeć - to już połowa sukcesu!!! :mrgreen:

W taki upał, to i zdrowym stffforom jeść się nie chce, ważne że pije. Trzymam kciuki :ok:

Kassjo, ale Viggo i Kreto - pomimo upału - zjadły jak za siebie... i co Ty na to??? :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw lip 22, 2010 21:46 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

wracam z Galerii Białej, błąkał się młody owczarek niemiecki, dałam mu wody bo bardzo dyszał i kupiłam kawałek kurczaka, po czym zadzwoniwszy po straż miejską czekałam na jej przyjazd, przyjechali, ale piesek mądralek nie chciał się zapakować, więc zapakowałam się razem z nim, a potem wypakowałam, śliczny młody piesek....
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Czw lip 22, 2010 22:34 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

monia3a - klatka siatkowa jest wolna u Jani (dajmy Asice szansę :) Jak złapie tą swoja kotę to będzie na wymianę. A to chyba najwieksza klatka jaką mamy. Tj jest XXL u p. Ani, ale tkwią w niej maluchy z soboty + mały Iruś :)
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

[poprzednia][następna]