Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:katgral pisze:Tweety pisze:potrzebne pilnie ręce do pracy na Kocimską, teraz zostaje tam Robert z Namidą, nie dadzą rady sami do wieczora
Aga jedzie tam mój Marcin
Kasiu, dzięki wielkie!
Jedzie też Etiopia.
Kto pomoże wieczorem rozłożyć sprzęt do wystawy, będzie tam otwarte do 21-szej przynajmniej. Miał być Robert ale nie ma na to szans. Ja powinnam być od 19-stej wolna ale nawet nie będę mieć auta. W ogóle ta wystawa w obliczu tej tragedii ... ehhh. Ale może chociaż parę złotych pozyskamy
elzak3 pisze:Tweety pisze:katgral pisze:Aga jedzie tam mój Marcin
Kasiu, dzięki wielkie!
Jedzie też Etiopia.
Kto pomoże wieczorem rozłożyć sprzęt do wystawy, będzie tam otwarte do 21-szej przynajmniej. Miał być Robert ale nie ma na to szans. Ja powinnam być od 19-stej wolna ale nawet nie będę mieć auta. W ogóle ta wystawa w obliczu tej tragedii ... ehhh. Ale może chociaż parę złotych pozyskamy
Tweety ja wiem że to przykre ale zróbcie zdjęcia zalanej kociarni, pokazcie ludziom.
[URL=http://tiny.pl/htprw][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7996/krakk.jpg[/IMG][/URL]
kastapra pisze:U mnie jeden maluch osowiały. śpi cały dzień, nie bryka. nie ma biegunki ani wymiotów. grzeczny czy chory?
ryśka pisze:kastapra pisze:U mnie jeden maluch osowiały. śpi cały dzień, nie bryka. nie ma biegunki ani wymiotów. grzeczny czy chory?
chory, na 99 %
ryśka pisze:Właśnie doczytałam...
Wstawiłaś zdjęcie - to jest pozycja, którą przyjmują koty, kiedy bardzo boli je brzuszek. Czy on ma apetyt? Czy był odrobaczany? Jak długo już jest u Ciebie? Jeśli krócej, niż 2 tygodnie i jest nieszczepiony, bądź b. uważna - tak bywa przy panleukopenii.
Przykro mi z powodu utopionej kotki![]()
![]()
Katia80 pisze:W przyszłym tygodniu mogłabym wysłać dla Was budkę dla kotów, taką do spania i kuwetę. Tylko muszę skombinować pudełko i zatachać na na pocztę, dlatego nie od razu. Na kogo zaadresować?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 46 gości