Zwolennikom Komora gratuluje wygranej, ale z entuzjazmem i radoscia to sie wstrzymam. Przyznacie ze emocji bylo sporo - ostatnio chyba tak bylo przy Walesie i Kwasniewskim.... Ale nauczona smutnym doswiadczeniem obywatelskim zrobilam spis obietnic Bronka i czekam na ich spelnienie

Wtedy dopiero otworze owego slynnego szampana.
Ayo, to jest najpiekniejsze w demokracji dla mnie - wolnosc wyboru

To, ze mozemy sami podejmowac decyzje. I nikt nam nie narzuca jedynej slusznej linii... Jak przez kilkadziesiat lat ustroju ubieglego. Fajne jest to poczucie ze mozna swoimi rekami, swoja decyzja robic cos dla kraju

Mnie sie to bardzo podoba.
Tylko nie podoba mi sie to co robi naczelny swir PO - niejaki Palikot - jesli tak ma wygladac ta "zgoda" co buduje narod bez podzialow itp., to ja dziekuje. Zgoda zgodą, chamstwo chamstwem. Uwazam ze powinni Palikota zamknac gdzies na leczeniu albo wyslac do pracy np w kopalni odkrywkowej zeby sie dowiedzial co to znaczy prawdziwe zycie... On ma chyba zdecydowanie za dobrze
Mniejsze zlo... Nie ma czegos takiego jak mniejsze zlo jesli chodzi o dobro kraju. To slogan, haslo, a ludzie je powtarzaja... No nic, my tu sobie mozemy gadu gadu. Czas pokaze - tak jak pisze Erin. Poki co, trzeba byc razem i niewazne za kim bylysmy, wazne zeby pamietac o dobru naszego kraju bo to jest tez dobro naszych dzieci, wnukow... Niech nie maja do nas zalu ze im schrzanilismy zycie. Tak mysle... A kazdy powinien byc w zgodzie ze swoim sumieniem. I szanowac sie wzajemnie - to naprawde niewiele a pomaga zyc...
Koniec z polityka. Jeszcze sie naslucham w tym tygodniu. Wiecie co!!! Sluchajcie, zrobilam cos szalenie fajnego!!!

Idac w slady Shiry ktora poszukuje swojej czarownej tozsamosci, postanowilam cos zapodac na odmiane wizerunku - TZ obcial mnie maszynka na 18 mm... Teraz polozylam farbe. Czekam az mama sie skapnie ze mam krotkie wlosy, bo przyszla ze sklepu i jeszcze na to nie wpadla
I coraz powazniej mysle o tatuazu. AnniHilli to przez Ciebie i Twojego skrzydlatego kota