MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 29, 2010 20:20 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Dulencja pisze:
lesna pisze:

Dulencja
Chcesz podważać opinie ośrodka pedagogiczno-edukacyjnego do wydawania takich zaświadczeń? Z chęcią prześlę Ci na skan takie oświadczenie, by tylko mieć nadzieje, /ze dzięki pracy nie będą narażona na ataki tak małostkowych osób jak Ty.. z chęcią dowiem się, ze jest jakaś droga, nawet wyboista, która pozwoli mi pisać poprawnie i nawet Ci za to podziękuje.. Tylko, ze jedno mnie wstrzymuje, wiem, bo uczyłam się solennie ortografij, wiem bo wiele dni spędziłam na ćwiczeniach, tych nie dla dyslektyków, w czasie kiedy można było coś robić (dziś jako dorosła osoba wiem, ze mnie nikt nie zdiagnozował odpowiednio i nie skierował na właściwe zajęcia, co jeszcze dawało szansę) .. Wybacz, Ty skupiasz się nad wygraną pyskówką, ale przez myśl Ci nie może przejść, ze to główna porażka w moim życiu, Ze właśnie poprzez brak odpowiedniej pisowni, wiele moich marzeń zatrzasnęło się przede mną, nie byłam na tyle szalona, by zdawać na polonistykę, a to kochałam, mimo innych uzdolnień.. Zostałam przy ścisłych, bo tam mało patrzyli na ortografię.. I na koniec, ja jak otwarta księga, a Ty nadal w półsłówkach.. byle wyjść na Swoje.. kto to jak oceni, zostawmy to innym, ja Tobie nie ufam, choćby na tyle, by kontynuować tą dyskusje..
Że tak powiem AMEN

Zaświadczenia wydają poradnie pedagogiczno-psychologiczne :roll:
AMEN 8)

Dulencja
Masz rację i z takiej posiadam. Naprawdę chcesz skan, to prześlij mi maila.. zeskanuje do jutra (dziś nie obiecuję bo będę musiała tego kopma podłączyć do 'kombajnu'.. Chcesz , możesz dostać, ale czy odszczekasz to co piszesz po dostaniu tego papierku ? Bo inaczej nie ma sensu bym cokolwiek Tobie przesyłała, a wcześniej szukała w archiwum.[/quote]
Nie, bo nie szczekam. Mogę co najwyżej powiedzieć, że Cię skrzywdziłam i nie miałam racji. Scan poproszę na maila magdaz75@o2.pl

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob maja 29, 2010 20:21 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Szanowne Przedpiszczynie proponuję temat dysleksji dysgrafii i innych dys....... przenieść na Koci Łapci i tam do upojenia...
TEN WĄTEK JEST DLA TIKI. (Przynajmniej takie były założenia).

kotydwa12

Od: Wto lut 09, 2010 17:24

Post » Sob maja 29, 2010 20:25 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

kotydwa12 pisze:Szanowne Przedpiszczynie proponuję temat dysleksji dysgrafii i innych dys....... przenieść na Koci Łapci i tam do upojenia...
TEN WĄTEK JEST DLA TIKI. (Przynajmniej takie były założenia).

Ok. Daję spokój sobie i idę.

jak się wycofam z działań i DS na rzecz Tiki też mnie skarcisz :roll:

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 20:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:
Dulencja pisze:Dulencja
Chcesz podważać opinie ośrodka pedagogiczno-edukacyjnego do wydawania takich zaświadczeń? Z chęcią prześlę Ci na skan takie oświadczenie, by tylko mieć nadzieje, /ze dzięki pracy nie będą narażona na ataki tak małostkowych osób jak Ty.. z chęcią dowiem się, ze jest jakaś droga, nawet wyboista, która pozwoli mi pisać poprawnie i nawet Ci za to podziękuje.. Tylko, ze jedno mnie wstrzymuje, wiem, bo uczyłam się solennie ortografij, wiem bo wiele dni spędziłam na ćwiczeniach, tych nie dla dyslektyków, w czasie kiedy można było coś robić (dziś jako dorosła osoba wiem, ze mnie nikt nie zdiagnozował odpowiednio i nie skierował na właściwe zajęcia, co jeszcze dawało szansę) .. Wybacz, Ty skupiasz się nad wygraną pyskówką, ale przez myśl Ci nie może przejść, ze to główna porażka w moim życiu, Ze właśnie poprzez brak odpowiedniej pisowni, wiele moich marzeń zatrzasnęło się przede mną, nie byłam na tyle szalona, by zdawać na polonistykę, a to kochałam, mimo innych uzdolnień.. Zostałam przy ścisłych, bo tam mało patrzyli na ortografię.. I na koniec, ja jak otwarta księga, a Ty nadal w półsłówkach.. byle wyjść na Swoje.. kto to jak oceni, zostawmy to innym, ja Tobie nie ufam, choćby na tyle, by kontynuować tą dyskusje..
Że tak powiem AMEN

Zaświadczenia wydają poradnie pedagogiczno-psychologiczne :roll:
AMEN 8)

Dulencja
Masz rację i z takiej posiadam. Naprawdę chcesz skan, to prześlij mi maila.. zeskanuje do jutra (dziś nie obiecuję bo będę musiała tego kopma podłączyć do 'kombajnu'.. Chcesz , możesz dostać, ale czy odszczekasz to co piszesz po dostaniu tego papierku ? Bo inaczej nie ma sensu bym cokolwiek Tobie przesyłała, a wcześniej szukała w archiwum.

Nie, bo nie szczekam. Mogę co najwyżej powiedzieć, że Cię skrzywdziłam i nie miałam racji. Scan poproszę na maila magdaz75@o2.pl[/quote]
Oki daj mi czas do jutra (nie wiem czy kombaj nadal działa, nie dałam mu ostatnio atramentu, koty ważniejsze) i o taką cierpliwość proszę.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 21:00 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Czy brak zdolności technicznych to dystechnika?
Albo wcale albo dwa razy "wysyła się" post.
Ostatnio edytowano Sob maja 29, 2010 21:07 przez kotydwa12, łącznie edytowano 1 raz

kotydwa12

Post » Sob maja 29, 2010 21:02 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja wiesz co robisz i życzę ci powodzenia. Po prostu straciłam cierpliwość - przepraszam.
Lesna wywody typu "słoń a sprawa polska" niczego nie wnoszą do sprawy Tika , Fundacja Kocia Mama i odnalezienie kotów.

kotydwa12

Post » Sob maja 29, 2010 21:30 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

kotydwa12 ale co jeszcze można napisać o Tice? Że wciąż szukamy a jej nie ma? Ile razy to napisać? :roll: A chcemy tez żeby sporo osób się o sprawie dowiedziało, zatem watek musi być na górze. Chyba lepiej dyskutować wkoło tematu - niekoniecznie na temat - niż pisać "hop!". Tak uważam... jak już pisać to nie po próżnicy ;) :ok:
A zawsze wymiana zdań na temat pracy fundacji w ogóle się przyda na forum. :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 29, 2010 22:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

poszło i to już chyba WSZYSTKO, co ma do powiedzenia.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 22:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Zgoda o Tice można pisać tylko że wiadomo, że nic wiadomo.

kotydwa12

Post » Nie maja 30, 2010 9:29 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Leśna błagam, nie interesuje nas Twoja dysleksja...
To nie ten wątek. Dziewczyny. TIKA, SPACJA, MRUTYNKA, KM!

Leśna piszesz kilkadziesiąt razy, że kończysz a ciągle odpowiadasz na zaczepki. Błagam, skończ. Naprawdę ręcę opadają jak się widzi kilka stron nowych postów z nadzieją że coś nowego o kotach wiadomo a tu d***a, tylko słowne przepychanki.
Ja-Ba pisma gotowe?
ObrazekObrazek

Ag_konin

Od: Pt gru 04, 2009 12:10

Post » Nie maja 30, 2010 9:39 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ag_konin pisze:Leśna piszesz kilkadziesiąt razy, że kończysz a ciągle odpowiadasz na zaczepki. Błagam, skończ. Naprawdę ręcę opadają jak się widzi kilka stron nowych postów z nadzieją że coś nowego o kotach wiadomo a tu d***a, tylko słowne przepychanki.

W kwestii formalnej - do przepychanek potrzeba minimum dwojga, prawie jak do tanga. Lesna nie uprawia monologu, zauważyłam dialog, Ty nie?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Nie maja 30, 2010 10:21 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ag_konin pisze:
Ja-Ba pisma gotowe?

Wszystko przygotuję na wieczór i wyślę mailem na schronisko. Jesli chcesz to mogę wysłac na Twój adres mailowy tylko mi go podaj na pw.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

Post » Nie maja 30, 2010 11:40 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ja-Ba pisze:Leśna
bardzo proszę przejdź na wątek dla wnerwionych, jest taki, Aśka podała Ci namiary.

Bardzo proszę pozostałe osoby / siebie samą też :wink: / o nie odpowiadanie na zaczepki Leśnej.

Ktos kto tu wejdzie nie dowie się niczego o oszustwach KM a w takiej sytuacji wątek nie będzie miał sensu i będzie się kwalifikował wyłącznie do zamknięcia.

Z jednej strony dobrze, że wątek jest ciągle na górze dzięki tej pyskówce ale z drugiej strony dla nowych czytaczy jest przez to tak zagmatwany i mało czytelny, że pewnie nikomu nie będzie się chciało przebrnąć prze kilka stron "dyskusji" aby dojść do meritum sprawy.
Najprościej byłoby poprosić moda o przeniesienie tejże "dyskusji" z lesną na osobny wątek bo ten robi się coraz mniej czytelny :(
Na koniec nieustające kciuki za "sprawę" bo nie wiem, czy dziewczynki jeszcze mają szansę na uratowanie, z każdym dniem ich szanse maleją, może chociaż ich ofiara nie pójdzie na marne i pozwoli uratować następne, potencjalne "pensjonariuszki" KM
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie maja 30, 2010 18:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ja-Ba masz wyq..ście pilne PW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dulencja

Post » Nie maja 30, 2010 18:30 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Proszę osoby które dokonywały wpłat na rzecz Tiki i Spacji o sprawdzenie czy są na tej liście.
Jeśli nie - proszę o podanie mi na pw lub na wątku swojej wpłaty.

1. Zbiórka przeprowadzona przez dagmarę-olgę na Pokrzywkę..........610 zł
2. Fundusz Immunologiczny im. kotki Rozalki..................................200 zł
3. Bazarek Tiki zorganizowany przed Damę Ya...............................396 zł
4. Gibutkowa - wpłata bezpośrednia na konto KM............................50 zł
5. Bazarek Pokrzywki z 8.01. organizowany przez DY......................240 zł
6. Bazarek Ruru dla Pokrzywki......................................................95 zł
7. Bazarek Zuzi 96 dla Pokrzywki..................................................50 zł
8. Bazarek Kwiatkowej dla Pokrzywki - dopłata................................30 zł

Alexis robiła aukcje internetowe, nie wiem czy te pieniądze były gdzieś dopisane czy stanowią odrębną wpłatę. Nie pamiętam też zebranej tam kwoty.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

[poprzednia][następna]