lesna pisze:Dulencja pisze:lesna pisze:
Dulencja
Chcesz podważać opinie ośrodka pedagogiczno-edukacyjnego do wydawania takich zaświadczeń? Z chęcią prześlę Ci na skan takie oświadczenie, by tylko mieć nadzieje, /ze dzięki pracy nie będą narażona na ataki tak małostkowych osób jak Ty.. z chęcią dowiem się, ze jest jakaś droga, nawet wyboista, która pozwoli mi pisać poprawnie i nawet Ci za to podziękuje.. Tylko, ze jedno mnie wstrzymuje, wiem, bo uczyłam się solennie ortografij, wiem bo wiele dni spędziłam na ćwiczeniach, tych nie dla dyslektyków, w czasie kiedy można było coś robić (dziś jako dorosła osoba wiem, ze mnie nikt nie zdiagnozował odpowiednio i nie skierował na właściwe zajęcia, co jeszcze dawało szansę) .. Wybacz, Ty skupiasz się nad wygraną pyskówką, ale przez myśl Ci nie może przejść, ze to główna porażka w moim życiu, Ze właśnie poprzez brak odpowiedniej pisowni, wiele moich marzeń zatrzasnęło się przede mną, nie byłam na tyle szalona, by zdawać na polonistykę, a to kochałam, mimo innych uzdolnień.. Zostałam przy ścisłych, bo tam mało patrzyli na ortografię.. I na koniec, ja jak otwarta księga, a Ty nadal w półsłówkach.. byle wyjść na Swoje.. kto to jak oceni, zostawmy to innym, ja Tobie nie ufam, choćby na tyle, by kontynuować tą dyskusje..
Że tak powiem AMEN
Zaświadczenia wydają poradnie pedagogiczno-psychologiczne![]()
AMEN
Dulencja
Masz rację i z takiej posiadam. Naprawdę chcesz skan, to prześlij mi maila.. zeskanuje do jutra (dziś nie obiecuję bo będę musiała tego kopma podłączyć do 'kombajnu'.. Chcesz , możesz dostać, ale czy odszczekasz to co piszesz po dostaniu tego papierku ? Bo inaczej nie ma sensu bym cokolwiek Tobie przesyłała, a wcześniej szukała w archiwum.[/quote]
Nie, bo nie szczekam. Mogę co najwyżej powiedzieć, że Cię skrzywdziłam i nie miałam racji. Scan poproszę na maila magdaz75@o2.pl