Kamila, będę dla Ciebie trzymała burasa w rezerwacji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
milenap pisze:Siasiu, ja pannie jutro zrobie zdjecia, od razu też wstawie. Byłabym spokojniejsza, gdybyś mogła jednak spytać, czy taki na razie niezbyt towarzyski, brudny pingwin by odpowiadałSiasiu, ja myślę, ze w tym tygodniu one by jeszcze dostały pierwszą dawkę odrobaczacza, na kolejną dałabym lek. Oczywiscie bedą wypisy z lecznicy, z datą zabiegów. Co do szczepienia, to na razie lepiej by było je jednak odrobaczyć porządnie, wiec moze umówimy się tak, ze na to po prostu zostaną przekazane pieniądze? bo nie wiem czy to daleko od Zielonej i gdzie Państwo ewentualnie będą jeżdzić do weta.
milenap pisze: Siasiu, a co do odwiedzin to moze czwartek (i najlepiej powiem szczerze przed południem- tzn. do 16, bo będziemy wtedy tylko ja i koty) ? bo jutro nie wiem jak z Czarusiem będzie, czy nie bede musiała jechać z nim.
milenap pisze:Siasiu, no to tutaj lepiej rzeczywiscie byłoby chyba Państwu przekazać potem pieniądze na szczepienie, a teraz dać leki na odrobaczanie? wygodniej chyba.
To ja zapraszam serdecznie w czwartek, adres chyba znasz, prawda?na jutro chyba auto bedę miała, transakcja wiązana, on potrzebuje, zeby ktoś sie dogadał z hydraulikiem w jego nowym mieszkaniu, a ja potrzebuje auta
![]()
kropkaXL pisze: (...)
Biedny Totek,boi się i dlatego atakuje,ale może maleńki Aluś go trochę zsocjalizuje?
Ola,ja na takie podrapanie przykładałam RIVEL-szybciutko pomógł!
Aleksandra59 pisze:Moja ręka niestety spuchła i boliAle jakoś daję radę
Edzina pisze:Aleksandra59 pisze:Moja ręka niestety spuchła i boliAle jakoś daję radę
Moze powinnas isc do lekarza? Zeby sie nie zaczelo babrac..
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 41 gości