WRO,Baltazar nasz nowy i DROGI !!! nabytek S. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 01, 2010 11:49 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

Bardzo mocno trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Naprawdę już się martwiłam bo przecież one i tak już tak bardzo się z Wami zżyły i między sobą.... :roll:
Takie rozstania później są takie trudne.... :oops:
Ogromne kciuki za domek - a może w 2 pak :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pon lis 01, 2010 20:53 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

Figaro52 pisze:Wizyta przedadopcyjna odbyła się wczoraj wieczorem.Oczywiście serce podbił Gacucha , który wtrynił się na kolana mrucząc ( chcecie koteczka to macie). Jesteśmy umówieni na telefon, trudno wybrać 2 z 3 czarnych kotków ( jak dobrze pójdzie to swoj domek będzie miała dwójka, bo pójdą w dwupaku).Problem , bo ogólnie 3 się lubi Gacek ostatnio sypia z Shirą w objęciach ( oni są jeszcze nieletni!!!), no a sympatia Odyna do Gacka trwa od chwili gdy go zobaczył.Domek ma sie zastanowić czy napewno oba od nas , no i które.Trzymamy kciuki za domek, bo wydaje się bardzo fajny. :ok:
W środę Shira ma wizytę w Legwanie, no i zobaczymy , czy juz wszystko dobrze. W każdym razie po ostatnim antybiotyku i niestety trzeba było podać steryd przez kilka dni , biegunka ustała. Mała jest teraz na karmie dla alergików Rojala intensinal control.Miała zapalenie jelit ( podejrzewamy, że to z powodu robali i wiecznego odrobaczywiania.)Obecnie urosła dosłowni w oczach.Mam nadzieje, że to koniec jej kłopotów.
Gacka jeszcze raz zawieziemy na kliniki pokazać łapkę. Domek , który go weźmie musi być świadomy konieczności rehabilitacji, łapkę trzeba cały czas masować. Można to robić w domu samemu.
Mam nadzieje , że naszym kotkom się wreszcie uda znaleźć swój dom.

:ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Wto lis 02, 2010 5:05 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

Agness78 pisze:Bardzo mocno trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Naprawdę już się martwiłam bo przecież one i tak już tak bardzo się z Wami zżyły i między sobą.... :roll:
Takie rozstania później są takie trudne.... :oops:
Ogromne kciuki za domek - a może w 2 pak :ok:

Oj tak, napewno będzie ciężko się z nimi rozstać....ale tak będą tylko dwa do kochania w nowym domku i ludź będzie tylko ich ,nie będą musiały się nim dzielić jak u nas
:mrgreen: no i zawsze będzie można pomóc następnym potrzebującym
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Wto lis 02, 2010 8:52 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

To prawda :ok: Trzymam kciuki bo inne bidulki też by chciały pewnie do Was trafić na DT :mrgreen: :ok:

Agness78

Post » Wto lis 02, 2010 10:17 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

mało brakowało a nowe potrzebujące bidki przywiozłabym ze wsi :o ale na szczęście moja kuzynka zobowiązała się znaleźć im dobre domki :ok: teraz tylko musimy jakoś "cichaczem" zająć się sterylizacją kotki od niereformowalnych sąsiadów :evil:

jessi74

Post » Wto lis 02, 2010 14:26 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

jessi74 pisze:mało brakowało a nowe potrzebujące bidki przywiozłabym ze wsi :o ale na szczęście moja kuzynka zobowiązała się znaleźć im dobre domki :ok: teraz tylko musimy jakoś "cichaczem" zająć się sterylizacją kotki od niereformowalnych sąsiadów :evil:

Trzymam kciuki catnapping :mrgreen: :ok: Czasem trzeba tak robić. Kotka wróci za tydzień.... pewnie nawet nie zauważą że ma futerko wygolone :mrgreen: ale z kocurami łatwiej, to fakt :ok:

Agness78

Post » Wto lis 02, 2010 19:36 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

to kciuki trzymamy za domek dla czarnuszków :-)

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob lis 06, 2010 21:32 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

i co tam z domkiem?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lis 06, 2010 21:35 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

dagmara-olga pisze:i co tam z domkiem?

właśnie właśnie :1luvu: :1luvu: już piszę! zmieniam tytuł wątku :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: JUTRO O 11 DOMEK MA PRZYJECHAĆ PO KAWALERÓW 8) ODYS I GACEK JADĄ DO DOMU - RAZEM :kotek: :kotek:

Mruczeńka1981! śliczne dzięki! Ty wiesz za co!

jessi74

Post » Sob lis 06, 2010 21:36 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

ja przesądna, poczekajmy,,,, :oops:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Sob lis 06, 2010 21:39 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

jutro dowiemy się szczegółów :ok:
i niebawem też zdradzę Wam szczegóły tajemnicy : 80dag- 100 pcheł- błoto w uszach , dłuższa śliczna sierść i oczywiście centrum miasta - piwnica :evil:
chociaż pewnie już wszyscy się domyślają :wink:

jessi74

Post » Sob lis 06, 2010 21:42 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

dagmara-olga pisze:ja przesądna, poczekajmy,,,, :oops:

ja też jestem przsądna i ostrożna :oops: :oops: za mało napisałam - wizyta już była tydzień temu, w tygodniu zapadła decyzja - jutro domek odbiera kotki :ok: ... no ale..... pewność to dopiero będzie za jakiś czas.....

jessi74

Post » Sob lis 06, 2010 22:54 Re: dt Figaro, problem! ODYS I GACUŚ NIE MOGĄ ZNALEŹĆ DOMU:(

jessi74 pisze:jutro dowiemy się szczegółów :ok:
i niebawem też zdradzę Wam szczegóły tajemnicy : 80dag- 100 pcheł- błoto w uszach , dłuższa śliczna sierść i oczywiście centrum miasta - piwnica :evil:
chociaż pewnie już wszyscy się domyślają :wink:

:mrgreen: a gdzie foty?
moje maluchy to takie łotry.... że spać nie dają :roll:
Niestety póki co chętnych brak.... :(

Agness78

Post » Sob lis 06, 2010 22:56 Re: dt Figaro, W NIEDZIELĘ ODYS I GACUŚ JADĄ DO DS! RAZEM!

fotki jutro! :mrgreen:

jessi74

Post » Nie lis 07, 2010 16:01 Re: dt Figaro, W NIEDZIELĘ ODYS I GACUŚ JADĄ DO DS! RAZEM!

No i pojechali :cry: :cry: :cry: Mam nadzieje ,że będzie im dobrze . Odys nie chciał wejść do transportera , ale powiedziałyśmy mu ,że ma pilnować Gacusia, a więc wszedł.Domek zapowiada się na super, no i ważne że są obaj razem. Ciężko rozstać się po takim czasie.....
I żeby niebyło tak ciężko to przedstawiamy Cygana :mrgreen:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

[poprzednia][następna]