Naprawdę już się martwiłam bo przecież one i tak już tak bardzo się z Wami zżyły i między sobą....

Takie rozstania później są takie trudne....

Ogromne kciuki za domek - a może w 2 pak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Figaro52 pisze:Wizyta przedadopcyjna odbyła się wczoraj wieczorem.Oczywiście serce podbił Gacucha , który wtrynił się na kolana mrucząc ( chcecie koteczka to macie). Jesteśmy umówieni na telefon, trudno wybrać 2 z 3 czarnych kotków ( jak dobrze pójdzie to swoj domek będzie miała dwójka, bo pójdą w dwupaku).Problem , bo ogólnie 3 się lubi Gacek ostatnio sypia z Shirą w objęciach ( oni są jeszcze nieletni!!!), no a sympatia Odyna do Gacka trwa od chwili gdy go zobaczył.Domek ma sie zastanowić czy napewno oba od nas , no i które.Trzymamy kciuki za domek, bo wydaje się bardzo fajny.![]()
W środę Shira ma wizytę w Legwanie, no i zobaczymy , czy juz wszystko dobrze. W każdym razie po ostatnim antybiotyku i niestety trzeba było podać steryd przez kilka dni , biegunka ustała. Mała jest teraz na karmie dla alergików Rojala intensinal control.Miała zapalenie jelit ( podejrzewamy, że to z powodu robali i wiecznego odrobaczywiania.)Obecnie urosła dosłowni w oczach.Mam nadzieje, że to koniec jej kłopotów.
Gacka jeszcze raz zawieziemy na kliniki pokazać łapkę. Domek , który go weźmie musi być świadomy konieczności rehabilitacji, łapkę trzeba cały czas masować. Można to robić w domu samemu.
Mam nadzieje , że naszym kotkom się wreszcie uda znaleźć swój dom.
Agness78 pisze:Bardzo mocno trzymam kciuki![]()
![]()
![]()
Naprawdę już się martwiłam bo przecież one i tak już tak bardzo się z Wami zżyły i między sobą....![]()
Takie rozstania później są takie trudne....![]()
Ogromne kciuki za domek - a może w 2 pak
jessi74 pisze:mało brakowało a nowe potrzebujące bidki przywiozłabym ze wsiale na szczęście moja kuzynka zobowiązała się znaleźć im dobre domki
teraz tylko musimy jakoś "cichaczem" zająć się sterylizacją kotki od niereformowalnych sąsiadów
dagmara-olga pisze:i co tam z domkiem?
dagmara-olga pisze:ja przesądna, poczekajmy,,,,
jessi74 pisze:jutro dowiemy się szczegółów![]()
i niebawem też zdradzę Wam szczegóły tajemnicy : 80dag- 100 pcheł- błoto w uszach , dłuższa śliczna sierść i oczywiście centrum miasta - piwnica![]()
chociaż pewnie już wszyscy się domyślają
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 119 gości