zreszta nawet nie wiem, czy dalabym sobie rade z takim wyzwaniem edukacyjnym. raz juz poleglam.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mpogorzelski pisze:Piszę się na środę, we wtorek i piątek za bardzo nie mogę. Poza ty to jestem caly czas na telefonie... w każdej chwili możemy urodzić
Edit: Zmiana planów: jutrzejszy wieczór jednak bedzie dla mnie OK.
Kaprys2004 pisze:Biedne stworzenie![]()
Mam jakieś rzeczy na bazarki dla Jopop sprzed tysiąca lat. Wiem, że Aśce bardzo kasa by się przydała, ale decydujcie czy nie można ich wystawić na razie na Orlena..
Nie wiem jak to byłoby z moją pomocą samochodową, bo żaden dzień nie jest dla mnie pewny i wolny.. Od której do której miałoby to się odbywać?
Irenka pisze:Proszę podać numer konta to chętnie pomogę w leczeniu Orlena
^JoKot^ pisze:Jeśli ktoś zechce skorzystać z konta Fundacji – aby odliczyć wpłatę od dochodu osobistego PIT – bardzo prosimy o wpłatę na konto:
Fundacja 'Spokojna Przystań'
Kietlin 28, 58-230 Niemcza
54 1020 5226 0000 6702 0239 5051
z dopiskiem "DLA KOTÓW BEZDOMNYCH"
A gdyby ktoś chciał korzystać z możliwości wpłaty na nie-fundacyjne konto JoKota i przekazać jakieś kwoty na bieżące operacyjne wydatki, to mamy i takie konto: 59 1140 2004 0000 3502 6603 9016.
Aleba pisze:Irenka pisze:Proszę podać numer konta to chętnie pomogę w leczeniu Orlena
Serdecznie dziękujemy!
Możliwości wpłaty są 2:^JoKot^ pisze:Jeśli ktoś zechce skorzystać z konta Fundacji – aby odliczyć wpłatę od dochodu osobistego PIT – bardzo prosimy o wpłatę na konto:
Fundacja 'Spokojna Przystań'
Kietlin 28, 58-230 Niemcza
54 1020 5226 0000 6702 0239 5051
z dopiskiem "DLA KOTÓW BEZDOMNYCH"
A gdyby ktoś chciał korzystać z możliwości wpłaty na nie-fundacyjne konto JoKota i przekazać jakieś kwoty na bieżące operacyjne wydatki, to mamy i takie konto: 59 1140 2004 0000 3502 6603 9016.
Aleba pisze:Kaprys2004 pisze:Biedne stworzenie![]()
Mam jakieś rzeczy na bazarki dla Jopop sprzed tysiąca lat. Wiem, że Aśce bardzo kasa by się przydała, ale decydujcie czy nie można ich wystawić na razie na Orlena..
Nie wiem jak to byłoby z moją pomocą samochodową, bo żaden dzień nie jest dla mnie pewny i wolny.. Od której do której miałoby to się odbywać?
Kasiu, jeśli Mariusz pomoże _kathrin jutro, to do obstawienia byłby piątek - łapanka na Bródnie i potem kurs do lecznicy. Od 19-20 do oporu
A z fantami - i tu i tu potrzebne wsparcie, chyba jednak musisz sama zdecydować...
Tak czy siak - dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 144 gości