AprilRain pisze:w weekend postaram sie zrobic bazarki, sporo drobiazgow sie nazbieralo...
Bazyliszkowa - moze reaktywujemy bazarek ksiazkowy? bede miala kilka ksiazek na dokladke.
Super, bazarki bardzo się przydadzą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AprilRain pisze:w weekend postaram sie zrobic bazarki, sporo drobiazgow sie nazbieralo...
Bazyliszkowa - moze reaktywujemy bazarek ksiazkowy? bede miala kilka ksiazek na dokladke.
Marlon pisze:Mam zdjęcia koteczki, nie wygląda to za wesoło, te oczy ma w strasznym stanie, resztki jednego gdzieś w głębi, a drugie.. tragedia, nie widać już że to oko, owrzodzone z błoną, ja nie jestem weterynarzem, nie chce dawać wyroku... Zobaczcie sami...
a koteczka jest tak milutka, jak zajmowałam się innymi kotami ona zabiegała o pieszczoty, nie lubi za bardzo być na rękach ale głaskać ją trzeba cały czas!
sabina skaza pisze:byłam, widziałam, jest cudowna. jedno oko będzie usunięte, nie ma co ratować- drugie...czas pokaże...
tak przelewy na konto PKDT tak jak marea napisała na początku z dopiskiem : "KOTY Z HALLERA"- Z TEJ PULI BĘDZIEMY JA LECZYĆ, część w miarę możliwości tez dołożymy.
Agn pisze:Odszedł tak, jak powinien odchodzić kot - przy swoim człowieku, przytulony do innego kota.
Sonek, kot który dosłownie miał gwiazdy w źrenicach...
proequo pisze:Dobre, dobre, bardzo dobre wieści mam![]()
![]()
![]()
Rysiek widzi ponad trzecią powieką, która zeszła trochę na dół, a oko prawdopodobnie nie jest uszkodzone i dr Ciochocki wyznaczył datę operacji częściowego usunięcia trzeciej powieki na ten czwartekKilka dni po zabiegu, o ile nie będzie żadnych powikłań, Ryszard może wyruszać do mamy Kareny
danka05 pisze:Niestety jutro dzwonię umówić się na wizytę u okulisty bo oczko nam się popsuło. Zaczeło być super i nawet widziałam już niebieską źrenicę ,a teraz zrobiło się białeDruga kociczka co wyrok zapadł i wiemy, że nie będzie już widziała na lewe oczko też jedzie na obchód do weta bo strasznie zaczeła chrómkać przy oddychaniu. Reszta całkiem dobrze i nawet z grzybkiem sobie radzimy nie źle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Blue, Evilus, Google [Bot], Zeeni i 225 gości