Sosnowiec K.Chatka-PILNE OGŁOSZENIA STR99

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 08, 2009 21:21 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

A tak w ogole to wasze kociaki do adopcji aktualne?Bo skończyło mi się allegro i mogę wystawić ponownie.
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto gru 08, 2009 22:53 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Pewnie że aktualne 8)
MIKUŚ

Post » Wto gru 08, 2009 22:57 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Macie może jakiś pomysł?
Rozesłałam gdie mogłam.
Strasznie mi żal takich biedaków, którym sie świat zawalił, wyobrażam sobie zaraz swoje:((

viewtopic.php?f=1&t=104626&start=0

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto gru 08, 2009 23:07 Re: Sosnowiec - zakładam nowy wątek proszę nie pisać

Siostry Grafiego i Pitera.Nadal dzikie.KOCIARNIA
Obrazek

Sama sobie nie wierzę od dziś :cry: :cry: :cry:
Nadszedł ten paskudny dzień..............
Wróciły dziewczynki na wolność Rika i Julcia po prawie 6 miesięcznym pobycie u Nas :|
Urodziły się w piwnicy, zostały przywiezione do Nas wraz z matką do sterylki/dzika pieronica że aż strach/. Wychowały się u Nas, u Nas na Naszej prywatnej kociarni - zostały wysterylizowane. Dostały szanse na dom - nie skorzystały z okazji - do końca są dzikie.

Dziś z olbrzymim żalem i rozpaczą zawiozłam Rikę i Julcię na stare śmiecie. Kiedyś nie sądziłam że to możliwe żeby się nie oswoiły 3 miesięczne kocięta :( Dziś uważam inaczej - RIKA I JULCIA zostaną w mym serduchu na zawsze - są wyjątkowe. Świetnie sobie radzą - wystarczy im odrobina dobrej woli człeka :cry:

Wróciły tam gdzie się urodziły, tam gdzie jest ich matka, tam gdzie ujrzaly po raz pierwszy świat :cry: :cry: :cry:
Rozpaczam ................ale wiem że to było dla nich jedyne wyjście. Mają tam cieplutką piwnicę, ludzie akeptują ich obecność. Mają tam opiekunów, kiedy trzeba są leczone. 2*DZIENNIE POSIŁEK MOKRY, KUWETA, MOŻLIWOŚĆ WYJŚCIA NA ŚWIAT...............

Paskudnie się z tym czuję że taki prezent dla nich miałam, a nie PRAWDZIWY KOCHAJĄCY DOM :cry:
MIKUŚ

Post » Śro gru 09, 2009 8:12 Re: Sosnowiec - zakładam nowy wątek proszę nie pisać

MIKUŚ pisze:Siostry Grafiego i Pitera.Nadal dzikie.KOCIARNIA
Obrazek

Wróciły dziewczynki na wolność Rika i Julcia po prawie 6 miesięcznym pobycie u Nas :|
Urodziły się w piwnicy, zostały przywiezione do Nas wraz z matką do sterylki/dzika pieronica że aż strach/. Wychowały się u Nas, u Nas na Naszej prywatnej kociarni - zostały wysterylizowane. Dostały szanse na dom - nie skorzystały z okazji - do końca są dzikie.

Dziś z olbrzymim żalem i rozpaczą zawiozłam Rikę i Julcię na stare śmiecie. Kiedyś nie sądziłam że to możliwe żeby się nie oswoiły 3 miesięczne kocięta :( Dziś uważam inaczej - RIKA I JULCIA zostaną w mym serduchu na zawsze - są wyjątkowe. Świetnie sobie radzą - wystarczy im odrobina dobrej woli człeka :cry:

Wróciły tam gdzie się urodziły, tam gdzie jest ich matka, tam gdzie ujrzaly po raz pierwszy świat :cry: :cry: :cry:
Rozpaczam ................ale wiem że to było dla nich jedyne wyjście. Mają tam cieplutką piwnicę, ludzie akeptują ich obecność. Mają tam opiekunów, kiedy trzeba są leczone. 2*DZIENNIE POSIŁEK MOKRY, KUWETA, MOŻLIWOŚĆ WYJŚCIA NA ŚWIAT...............

Paskudnie się z tym czuję że taki prezent dla nich miałam, a nie PRAWDZIWY KOCHAJĄCY DOM :cry:

No Baśko zrobiłyśmy wiele ale kociaki faktycznie nie chcialy współpracować.
Były śliczne, aleeeeee okropnie bały się człowieka- widocznie tak miało być.
Widzisz jakie te baby niereformowalne :evil: , bo przecież z tego samego miotu bracia się zmienili i mają domki :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro gru 09, 2009 9:19 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

mamaja4 pisze:A tak w ogole to wasze kociaki do adopcji aktualne?Bo skończyło mi się allegro i mogę wystawić ponownie.

Tu są wszystkie kociaki do adopcji.Można kopiować i wrzucać do ogłoszeń
http://nadziejanadom.org/

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro gru 09, 2009 10:30 Re: Sosnowiec - zakładam nowy wątek proszę nie pisać

Obrazek

ehhh strasznie mi przykro ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Śro gru 09, 2009 11:45 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

MIKUS-to smutne dla nas moze ,ale na pewno nie dla tych kotów-u mnie jest 15 rezydentów w domu-2 koty odłowiłam ze wsi,oczywiscie ciachniete, maja ksiazeczki..wpadaja tylko na chwile,ale zamkniete w domu fiksuja-jedna jest przy domu...ponad 8 lat :lol: ,Kocur juz odjajczoney ponad 3...nie dało sie ich zaklimatyzowac.Sa bezpieczne.Nie smuc sie :D Nie wszystko musi byc jak chcemy,zrobiłas co mogłaś Duszko1
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro gru 09, 2009 14:01 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

No to może na pierwszom???? :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 09, 2009 14:18 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

majencja pisze:No to może na pierwszom???? :mrgreen:

Majeczko już dawno miałam spytać doszły kosmetyki z Yves Rochera do Ciebie? w całości?

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro gru 09, 2009 14:30 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Doszli, doszli :mrgreen: w stanie nienaruszonym i nienapoczętym :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro gru 09, 2009 15:05 Re: Sosnowiec - zakładam nowy wątek proszę nie pisać

Obrazek

Szkoda,że nie dały się oswoić :|
Ale mają ciepłą piwnicę i opiekunów-a to naprawdę bardzo dużo.
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Śro gru 09, 2009 15:26 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Czasami człowiek chce dobrze a wychodzi byle jak. Ja niedawno szczęśliwa wyadoptowałam przytulaśnego piwnicznego burasia. Po paru dniach wrócił, bo nie jadłm załatwiał sie pod siebie, gryzłi ogólnie totalny stres.
Jak poczuł, juz u mnie w bloku, że otwieram drzwi do piwnicy i schodze to cichusieńki, milczący kot taka włączył syrenę, że strach było, że sąsiedzi sie zbiegną. Wyszedł spokojnie, nawet nie powąchał mięsa, które w ramach przeprosin przyniosłam. I cały czas skarżąc się obiegł piwnice, wybiegł na zewnatrz a potem wrócił, spokojnie zjadł i kazał się wyprzytulac. A w domu zero kontaktu i kompletne wycofanie.
Zostanie, no bo po co pogarszac mu warunki. Teraz za każdym razem jak idę na karmienie musze go najpierw wytarmosic i poprzytulac. Tak, że mże to co nam sie wydaje dobre dla nich nie zawsze jest takie właśnie.
Byle tylko nikt im krzywdy nie zrobił.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro gru 09, 2009 20:21 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Do góry Kocia Chatko :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro gru 09, 2009 20:26 Re: Sosnowiec prosimy o głosy na Kocią Chatkę w Krakvecie !!!!

Pomarańczowy Gabryś szuka DT!
ObrazekObrazek

Frania szuka DT,Zdzisiek szuka DT i Kropcia szuka DT.Wszystkie kociaki są zdrowe!!

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]