Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cajus JB pisze:Skoro koty miały jechać do Bożeny to powinno chyba tak być. Wszyscy praktycznie się na to zgodzili.
Tak czy inaczej ktoś musi ustąpić. Nadal uważam trzy pewne to najlepsze rozwiązanie. Dlaczego?
Bo to Polska. Za dzień lub dwa pojawi się jakaś kocia bieda, która będzie potrzebować pustego tymczasu na przykład ze względu na jakąś poważną chorobę. Bożena wtedy nie weźmie takiego, a tymczas będzie zajęty. Chyba warto spojrzeć też pod tym kątem.
BOZENAZWISNIEWA pisze:...a tak ...no cóz niby Kasia 86 decyduje,ale co z kotami w lecznicy jak zdanie wetki podwazy...szok...
CoolCaty pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:...a tak ...no cóz niby Kasia 86 decyduje,ale co z kotami w lecznicy jak zdanie wetki podwazy...szok...
To ja to zapiszę, żeby nie zniknęło.
Nie znasz mnie Bożeno w ogóle, a takie rzeczy wypisujesz. 9AGA-LOAGA-LODGE
To co zaznaczyłam jest wyssane z palca wyłącznie przez Ciebie. Napisałam to raz, ale jeszcze powtórzę - żadna z decyzji nie zmieni mojego podejścia do kotów w lecznicy czy innych przywożonych przez Kasia86.
Bambo nie wróciłby na ulicę z lecznicy i wiedzą o tym dobrze osoby, które mnie znają.
Uważam, że Sisi powinna trafić do domu mniej zakoconego niż dom Bożeny Wiśniewskiej.
Anna Mrozek
kasia86 pisze:Bożeno, Bambo po tej niesmacznej awanturze nie jedzie do Ciebie, ale mimo wszystko bardzo dziękuję, za chęć pomocy dla niego i dla Sisi.
Bambo jest teraz u Miodalik na TDT i jak wróci z delegacji to zdecydujemy razem co z nim dalej będzie.
Dziękuję wszystkim za dotychczasową pomoc.
Zostało mi 42 złote, bo 130 wczoraj zapłaciłam w lecznicy za lek dla Sisi.
Te 42 złote będzie na częściową zapłatę za leczenie koteczki, a resztę dołożę sama.
Koniec dyskusji w tym wątku.
BOZENAZWISNIEWA pisze:...Zegnam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 91 gości