Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 12, 2010 10:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

No cóż, Jego Diaboliczność korzysta dzielnie z suchego i wody, sioo było, qupala nie, więc wpadłam w panikę i zaaplikowałam 5 ml parafiny :twisted: . Żyję :twisted: . Ogólnie pozwalamy się głaskać, o ile nie zdenerwują nas te bezczelne czarne/bure ryje, które w chodzą do kuchni i pchają się do wąchania :twisted: . Jak nie mamy humoru, to walimy łapą i gryziemy :roll: .
Biorąc pod uwagę powyższe oraz obecność białych stringów, zastanawiam się, czy Siostra AYO nie podesłała magicznym sposobem młodszego brata Kota-B. :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon lip 12, 2010 10:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Widac chłopak dba o siebie i wrażenia estetyczne :mrgreen: Na tak częste wizyty domowe tylko w białych stringach sie chodzi :mrgreen:

Chłopak zagubiony widać jeszcze.Tyle zmian w tak krótkim czasie i Lucyfera powalą.A on tylko Mefiścik przecie :lol:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lip 12, 2010 14:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Heh, alix, czy ty przypominasz sobie może naszą rozmowę o tymczasowaniu sprzed roku? Mówiłaś, że chyba nie masz warunków na tymczasy :lol:
Szacun, dziewczyno :)

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon lip 12, 2010 15:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

seidhee pisze:Heh, alix, czy ty przypominasz sobie może naszą rozmowę o tymczasowaniu sprzed roku? Mówiłaś, że chyba nie masz warunków na tymczasy :lol:
Szacun, dziewczyno :)

Alix nie mówi, że ma warunki. Alix tymczasuje. 8)
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon lip 12, 2010 15:51 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

alix76 pisze:Ja porobię zdjęcia za kilka dni, jak kot się "odprasuje" i poproszę Alebę :oops: o ogłoszenia.

Już stoję w blokach startowych ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon lip 12, 2010 15:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Ależ ja w dalszym ciągu uważam, że nie mam warunków na tymczasowanie :twisted: . Jestem przekonana, że moje 2 CDT i 1 (słownie jeden) tymczas, to rozsądne optimum. 2 to już nadkomplet :twisted: a 3 nawet nie należy rozpatrywać :twisted: .
I co z tego, wobec sezonu kociakowego, sezonu urlopowego, sezonu powodziowego i nieustającego sezonu na nieodpowiedzialność? Jedyną inną alternatywą dla Mefista byłoby rozwieszenie w okolicy odezwy mniej więcej takie treści: "Niniejszym uprasza się P. T. Niby-Satanistów, Pseudo-Skinheadów, Rozwydrzoną Młodzież, Zwyrodnialców Pospolitych oraz innych Czubów Niezrzeszonych o nieczynienie krzywdy czarnemu, ufnemu kotu błąkającemu się w rejonie ... Kot ów znalazł się na ulicy z powodu braku mózgu i organów pokrewnych u dotychczasowych właścicieli i nie może być zabrany z powodu przepełnienia w naszych domach. Zostanie zabrany niezwłocznie, kiedy znajdzie się miejsce a do tego czasu liczymy na Państwa życzliwą współpracę." Jakoś wydało mi się, że opcja mojego przekoconego apartamentu zadziała lepiej niż ta odezwa ...
A poważnie, to stado włamało się do izolatki :twisted: . Szkód nie ma. Mefistofeles ostentacyjnie śpi na blacie :roll: . Zamknę go na popołudnie, bo mam schizy, że nic nie je ... ale niby co ma jeść, jak się nawet nie chce oddychać? U mnie obowiązki klimatyzacji pełni mokra szmata na parapecie a okna są od zachodu :twisted:
Dzięki Alebko, nie ukrywam, że liczę na jego urodę i w miarę szybką adopcję :wink:

alix76

Post » Wto lip 13, 2010 8:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Ach, te wzniosłe przeżycia kociarza - tak dla spokojności informuję, że qupal był :twisted: . Chrupki znikają i woda też :twisted: . Jego Diaboliczność dał się trochę pogłaskać, jak mu się znudziło, to mnie podrapał, pogryzł i osyczał :twisted: . W sumie, to nie dziwota, ze wnerwiony, w mieszkaniu gorąc straszny nawet rano ... z moimi kotami na razie wojna pozycyjna :wink:

alix76

Post » Wto lip 13, 2010 10:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Ja to się nawet dziwiłam, że jeden dzień bez kupy, a Ty już parafinę dajesz. :lol:
Życzę Wam jak najszybszego końca stresów aklimatyzacyjnych. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lip 13, 2010 10:49 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

to znaczy sie wszystko gra :lol:
tak na oko :mrgreen:

Diabolicznie przystojny facet powinien mieć branie. No chyba ze bezguścia będą ogłoszenia studiować. :roll:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 13, 2010 11:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Trzy, dwa u mnie i jeden u Kaprys2004 a dostał w międzyczasie na robaki :wink: - wpadłam w panikę, że mi się zdechłymi robalami przytruje :roll: - mówiłam, że jestem panikara a nie żaden DT :twisted:

alix76

Post » Wto lip 13, 2010 11:39 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

alix76 pisze: mówiłam, że jestem panikara a nie żaden DT :twisted:

to jak każdy DT!
panikowanie to specjalność :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lip 13, 2010 20:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

alix76 pisze::twisted: chyba mam naturalny talent do tego :roll: ... a potem nie solę jajek sadzonych na patelni, tylko czekam aż się kiciuś poczęstuje :twisted: (żeby mu sól nie zaszkodziła :roll: ) i dopiero doprawiam ...źle ze mną, co?

8O 8O :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Że ja tu dopiero trafiłam z wątku AYO :roll:
Przywitam się i doczytam :)
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto lip 13, 2010 20:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Witamy Siostrę Po Pakcie i ślicznego Rudiego i życzymy wesołej lektury :wink:

alix76

Post » Śro lip 14, 2010 14:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

Shira - poważne niedopatrzenie :ryk: :ryk:

Alix - jak znosicie temperaturki :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Śro lip 14, 2010 15:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, 5-ty koooot ...

AYO pisze:Shira - poważne niedopatrzenie :ryk: :ryk:

Nom :P Uwielbiam takie klimaty :mrgreen: Pokulałam się ze śmiechu :ryk: Przy mojej posturze trudno nie było... :ryk: :ryk: :ryk:
Alix...gratuluję wątku :D
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]