Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majkowiec pisze:Sprawa się robi coraz mniej zabawna - Ana tez ma w domu lamblie, przecież to już jakiś obłęd, błędne koło ...(gdzie jest ta emota z szubienicą?)
ryśka pisze:majkowiec pisze:Sprawa się robi coraz mniej zabawna - Ana tez ma w domu lamblie, przecież to już jakiś obłęd, błędne koło ...(gdzie jest ta emota z szubienicą?)
Niestety one sobie w tej chwili wędrują razem z Wami do domów, a wcześniej pewnie do kociarni przybyły z któregoś z domów. W razie nabycia pierwotniaków/grzybicy DT powinien być wykluczony z kontaktu z innymi kotami. W innym wypadku pozostaje leczyć wszystkie koty, we wszystkich miejscach na raz.
aassiiaa pisze:Dziewczyny krakowskie mam prosbe:
Czy ktos ma czas i ochote pojechac ze mna do Bialego Kosciola sprawdzic domek? Potrzebuje kogos rozsadnego do oceny
Minusem jest to, ze to domek z ogrodkiem i koty po nim sobie chodza oczywiscie pod kontrola i pilnym okiem ale .... no wlasnie nie wiem co robic bo reszta wydaje sie ok ... czy spisac domek od razu na straty czyli nie damy mu kota?
aassiiaa pisze:Zacytuje sie bo wizje walki z obcymi za bardzo rozpanoszyly sie w watku.
Co prawda napisalam do krakusek ale wladze tez prosze o wyrazenie opinii.aassiiaa pisze:Dziewczyny krakowskie mam prosbe:
Czy ktos ma czas i ochote pojechac ze mna do Bialego Kosciola sprawdzic domek? Potrzebuje kogos rozsadnego do oceny
Minusem jest to, ze to domek z ogrodkiem i koty po nim sobie chodza oczywiscie pod kontrola i pilnym okiem ale .... no wlasnie nie wiem co robic bo reszta wydaje sie ok ... czy spisac domek od razu na straty czyli nie damy mu kota?
aassiiaa pisze:Zacytuje sie bo wizje walki z obcymi za bardzo rozpanoszyly sie w watku.
Co prawda napisalam do krakusek ale wladze tez prosze o wyrazenie opinii.aassiiaa pisze:Dziewczyny krakowskie mam prosbe:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Levika i 443 gości