Anna_33 pisze:Afatima sie zglaszala, wiec na pewno tez.
Zosiu, zawieziecie Kasienke do Kaprys? tylko kontener wezcie i konieczcie ksiazeczke Kasi, jest u p. Ireny.
Juz sobie wyobrazam ten placz..
Prosze zawieźcie Kasieńkę do Kaprysy, resztę już dograłam.
Odmowy p Ireny nie przyjmuję do wiadomości, do Kasieńki los się uśmiechnął i nie dam jej zostać w tym piekle

.
Egon już w swoim własnym domu
Było ciężko na początku, bo Egon to pan psiak bardzo wrażliwy, ma chłopak pewną blokadę psychiczna po przytulisku, ale już wszystko na prostej drodze.
Nie mniejszą schize miałam ja zaraz po oddaniu Egona, bo mój Darek jak już Egon pojechał stwierdził, że mu się Ci ludzie nie podobają, całą noc przez niego nie spałam tak mnie wystraszył, rano gotowa byłam pędzić po Egona, ale na szczęście dla Egona Darek zupełnie nie zna się na ludziach
Dziś rano wysłuchałam prawie 20 minutowych zachwytów nowego domu nad tym, jaki to Egon jest inteligentny, że jak chce, aby go czesać to zaprowadza ich do pokoju i pokazuje szczotkę, że wkłada głowę w rękę, aby go głaskać, ze taki łagodny do dzieci, że zawsze je odprowadza do przedszkola i przyprowadza, pilnuje, aby szły przy rodzicach i ogólnie och i ach

„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/