Koty u B.Wahl.cz.III.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 14, 2009 10:03

Super! Kasieńka :1luvu:
A ja ponawiam pytanie: Ma ktoś transport? Poszukuję dla siebie i jeszcze jednej osoby z dogo (Ewa i flatki). Ona ma RĘKAWICE SPAWALNICZE! I może łapać piesy do szczepień. A ja mam zamówienia na foty kilku psów...
Jak się nic nie znajdzie - pojedziemy PKS-em i zostaniemy już na zawsze :cry:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw maja 14, 2009 10:03

:D :D :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw maja 14, 2009 10:15

Zosiu, przeciez Agnieszka wczoraj wieczorem powiedziala, ze bierzecie jej poldka.Pisalam wczoraj, ze macie jeszcze jedno wolne miejsce))
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw maja 14, 2009 10:21

A to sorki... :oops: Zatrzymałam się na etapie negocjacji z jej TZ-em. A z nami jedzie Agnieszka, Ewa i flatki, Afatima? Bo ja już głupia jestem...

Obrazek
Modjeska, to one :lol: Z przodu Dakota, z tyłu Siwa. One są na podwórku tuż przy bramie. Znają się i nie powinny się kłócić po drodze.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 14, 2009 10:41

Już wiem wszystko. Osoby chętne proszę o pw lub telefon :lol: Pojedziemy z fasonem. Poldek jest jedyny w swoim rodzaju :wink:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 14, 2009 10:49

Ok. O której macie szansę być w schonisku? Nie ukrywam, że dla nas 10.00 to najpóźniejsza godzina ale gdyby był na miejscu ktoś upowazniony do wydania nam psów to Wy nie musiałybyście się tak spinać.
Z Biafrą już nawiązałam kontakt.
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Czw maja 14, 2009 10:52

Nioooo, poldek to duże auto jest. :D

Cieszę się z Kasieńki. :love:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw maja 14, 2009 10:53

No myślę, że będziemy przed 10.00. Planuję umówić się na 8.00, a dojazd to półtorej godziny.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 14, 2009 11:05

Pragne tylko dodac, ze jazda TYM polonezem jest zawsze niezapomniana, teraz i tak auto jest bardziej ucywilizowane, ale jak Zosia jechala nim ostatnim razem do schroniska, to musiala wyjmowac bezpiecznik od wiatraczka za kazdym razem jak wylaczala silnik:) Poza tym nie dzialalo kilka rzeczy, odpadala rura wydechowa, wylatywaly szyby...Obecnie jest juz wyszykowany na boguszyckie wojaze, ale na pewno bedzie to jazda z "lekka nutka dekadencji". Agnieszka

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Czw maja 14, 2009 11:10

ostatniaszansa pisze:Pragne tylko dodac, ze jazda TYM polonezem jest zawsze niezapomniana, teraz i tak auto jest bardziej ucywilizowane, ale jak Zosia jechala nim ostatnim razem do schroniska, to musiala wyjmowac bezpiecznik od wiatraczka za kazdym razem jak wylaczala silnik:) Poza tym nie dzialalo kilka rzeczy, odpadala rura wydechowa, wylatywaly szyby...Obecnie jest juz wyszykowany na boguszyckie wojaze, ale na pewno bedzie to jazda z "lekka nutka dekadencji". Agnieszka

Dodam, że przy wyjmowaniu i wsadzaniu bezpiecznika robiły się takie małe piorunki :twisted:
Jeśli Kaprys jedzie z nami, to chyba mamy komplet...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw maja 14, 2009 11:14

Afatima sie zglaszala, wiec na pewno tez.
Zosiu, zawieziecie Kasienke do Kaprys? tylko kontener wezcie i konieczcie ksiazeczke Kasi, jest u p. Ireny.
Juz sobie wyobrazam ten placz..

Nastepna dobra wiadomosc :-)
Dzwonila do mnie dziewczyna z dogomanii, w przyszlym tygodniu zabierze jednego z bardzo chorych psow. Staruszke owczarka niemieckiego :-)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw maja 14, 2009 11:16

Co do Kaprys ciagel jeszcze nie wiadomo )

MODJESKA - AniaB ( dogomania) jest z Krakowa, mowi, ze moze wyjechac po psy np do Kielc, albo gdzies za Lodz. Interesuje to Was?
Obrazek Obrazek

Anna_33

Post » Czw maja 14, 2009 11:17

Ja za Kaprys mocno kciuki trzymam, aby mogla pojechac! W koncu jazda takim autem jest niezapomniana...Agnieszka

ostatniaszansa

Od: Pt mar 13, 2009 23:48

Post » Czw maja 14, 2009 11:36

Anna_33 pisze:Afatima sie zglaszala, wiec na pewno tez.
Zosiu, zawieziecie Kasienke do Kaprys? tylko kontener wezcie i konieczcie ksiazeczke Kasi, jest u p. Ireny.
Juz sobie wyobrazam ten placz..

Prosze zawieźcie Kasieńkę do Kaprysy, resztę już dograłam.
Odmowy p Ireny nie przyjmuję do wiadomości, do Kasieńki los się uśmiechnął i nie dam jej zostać w tym piekle :evil: .

Egon już w swoim własnym domu :D
Było ciężko na początku, bo Egon to pan psiak bardzo wrażliwy, ma chłopak pewną blokadę psychiczna po przytulisku, ale już wszystko na prostej drodze.
Nie mniejszą schize miałam ja zaraz po oddaniu Egona, bo mój Darek jak już Egon pojechał stwierdził, że mu się Ci ludzie nie podobają, całą noc przez niego nie spałam tak mnie wystraszył, rano gotowa byłam pędzić po Egona, ale na szczęście dla Egona Darek zupełnie nie zna się na ludziach ;)
Dziś rano wysłuchałam prawie 20 minutowych zachwytów nowego domu nad tym, jaki to Egon jest inteligentny, że jak chce, aby go czesać to zaprowadza ich do pokoju i pokazuje szczotkę, że wkłada głowę w rękę, aby go głaskać, ze taki łagodny do dzieci, że zawsze je odprowadza do przedszkola i przyprowadza, pilnuje, aby szły przy rodzicach i ogólnie och i ach :lol:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw maja 14, 2009 11:38

Anna_33 pisze:Teraz uwaga:-) Kasienka z Boguszyc, jeden z kotkow z FIV znalazla Dom Staly. Dzieki nieocenionej Iwci :-)

Z mojej strony - wielki ukłon :aniolek:

Kciuki, żeby wszystko się udało i nie tylko ta historia znalazła dobre zakończenie :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]