Bielskie BiedyII-Guliwerek w domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 03, 2009 14:05 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Fela jest przeprzeprzeurocza! Co za słodki pyszczek!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto lis 03, 2009 22:11 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Oj tak, Felunia jest taka słodka.Tak bardzo kocha człowieka, i jaka piekna sie zrobila. Futerko błyszczy, jest mięciutkie a sama Fela skora do kocich psot i zabaw. Ktos bedzie mial prawdziwą kocią przyjaciółke.

mam z lekka dość, nie tylko ten brak adopcji mnie zasmuca. Niedosc że moja Dzaga sie pochorowala- na szczescie już jestesmy na prostej, sika ładnie i bez krwi, to dzis kto...mój Dzerry :( Nie wiem co to jest, ale wyrósł mu za uchem spory guz...lezał w koszyczku i z daleka mnie zastanowilo co on taki nieuczesany na lebku. Uszko niestety boli, w małżowinie bylo troszke zaschnietej ropy...ze tez tego nie zauwazylam wczesniej....wlasnie dziś bylam z nim na pobraniu krwi na morfologie i biochemie, zeby sprawdzic jak zadzialala dieta na nerki.

w dodatku Tajfunik bije Pampelke a u Wiesi w qoopce dzis bylo troszke krwi :( :|
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro lis 04, 2009 7:48 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

rano guz na łebku za uszkiem Dzerrego nadal jest :( w dodatku dzis dzerry trzepie łepkiem i ma przekrzywione uszko....Mam nadzieje ze to nic powaznego, dopiero co sie cieszyłam ze ph moczu ma wreszcie ok, ze przytył, ładnie wyglada....
W dodatku Dzga od wczoraj kuleje na łapke w którą dostała domieśniowy zastrzyk...

adopcje stoją w miejscu, ja już sama nie wiem...niby dostaje maile z pytaniami o koty, a potem nagle sie urywa kontakt gdy zaczynam zadawać wiecej pytań. :?

Jedynym pocieszeniem są dobre wiesci od moich juz na szczescie byłych tymczasków. Wczoraj dostałam zdjecia Pagedzika w ulubionym miejscu czyli w wannie :mrgreen:

berni

Post » Śro lis 04, 2009 8:27 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Paged w nowym domku jest najwyraźniej szczęśliwym kotem :D

Mam nadzieję, że z Dżagą już będzie ok. I że z Dżerrym to jednak nic poważnego... :ok: :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lis 04, 2009 13:17 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

kurcze co ta wanna w sobie ma? Nesulek nie może się biedna zdecydowac czy woli wanne czy umywalkę jednak :mrgreen:

trzymamy :ok: za futerka, bedzie dobrze :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro lis 04, 2009 17:58 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Biedna Dżaga, biedny Jerry, biedna prześladowana moja Pampela :( i biedna z nimi Ty :(
Śliczna kochana Fela :1luvu:
Moja Sisi tak samo uwielbia przesiadywać w umywalce, ale to w ogóle kot wodolubny jest :D
ObrazekSaninka [']ObrazekSisi

Arsnova

Od: Nie lis 09, 2008 17:46

Post » Czw lis 05, 2009 8:15 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Dzerry prawodopodnie ma ropnia....wczoraj był taki biedny, okazało sie że ma 40,6 stopni goraczki. Akurat przyszły wyniki krwi-leukocytoza- 22 tys :( Dostaje silny antybiotyk i zobaczymy. Na szczescie ma apetyt.

Wczoraj koty i ja mielismy bardzo miłych Gości. Odwiedziła nas Ryb-ka z Tż-tem. Koty zachwycone prezentami-bardzo dziekuje :1luvu: szczególnie Majeczka która odrazu zaanaketowała dla siebie ogromny ponton legowisko :mrgreen: a szczotka wzbudziła ogromny entuzjazm, koty ustawialy sie w kolejce zeby je wyczesać :kotek:
Dziekuje i zapraszam ponownie, koty u mnie niedogłaskane. Przeparszam ze tak króciutko, ale z tym moim Dzeremkiem tak to nagle wypadło.

berni

Post » Czw lis 05, 2009 13:25 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Dziękujemy za gościnę!
Żeby koty porządnie wygłaskać, trzeba by mieć na to cały dzień ;)

Mój Tż padł ofiarą uroku Pana Jinksa. Ale ten słodziak rozkochuje w sobie chyba każdego.
Maja za to to mały Struś Pędziwiatr - jest w kilku miejscach równocześnie.
Zresztą każdy kot u Berni inny, a wszystkie cudowne !

Kciuki za szybkie wyzdrowienie Dzerrego :ok:
Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

Post » Czw lis 05, 2009 18:59 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Oj, czuję, że będzie walka o tego Pan Jinksa, będzie :twisted: Ciekawe jakie testy będzie musiał przejść potencjalny domek, ale nie wróżę łatwej wygranej :D

Arsnova

Post » Pt lis 06, 2009 8:02 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

no właśnie jakoś Pan Jinks nie ma szczęscia, ale trzeba mieć nadzieje że ten wyśniony, wymarzony domek gdzieś jest.

Wczoraj wetka nakłuła tego ropnia u Dzeremka. Było tam z 3 ml ropy, dostał gente do środka tego ropnia i ogolny antybiotyk. Alez była maskara w gabinecie, bo Dzerego to szczypało i latał rozbryzgując krew z ropą po podłodze i ścianach. Na szczescie nie miał już gorączki, chociaz za to siadł mu apetyt :| :( Ale inną dobrą wiadomoscią jest to że kreatynina łądnie po spadła po 4 miesiecznej renalowej diecie i ma teraz idealne wyniki :ok:

berni

Post » Pt lis 06, 2009 8:12 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

To świetnie, ze wyniki Dżerego takie dobre :D
To najważniejsze.
I niech się szybko goi ten ropień :ok:

mahob

Post » Pt lis 06, 2009 8:21 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

To dobrze, że Dzerry ma już dobre wyniki. Czyli waeto go było przestawić jednak na leczniczą dietę. Najwyższy czas też z moimi maupami do weta się wybrać.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pt lis 06, 2009 9:28 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Berni, Mahob, jaki jest kod do banerka Pampeli?

Arsnova

Post » Pt lis 06, 2009 23:17 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Musisz sobie zacytować post - może być ten mój - i skopiować to co się pojawi :)

Obrazek

mahob

Post » Sob lis 07, 2009 1:29 Re: Bielskie BiedyII-12 sztuk. Moja Dżaga chora :(

Obrazek

ryb-ka

Od: Pon wrz 04, 2006 12:30

[poprzednia][następna]