Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:Osobiście odwiedziłam Adę w schronie. Charakter prawdziwie perskiej księżniczki. Być może w poniedziałek trafi do domu stałego, jeśłi nie przejmuję ją na tymczas. Poproszę o kciuki, bo piękna i dumna jak diabli. Dominatka.
sawanka1 pisze:Cioteczki - zbieramy na przejazd Filemona do DT - prosimy o wsparcie![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=89109
mirka_t pisze:Fredziolina i pewnie jeszcze kilka osób się na mnie pogniewa, ale łatwiej mi było ściągnąć kota do domu niż jechać do schroniska, aby go sfotografować. Na dodatek kyziczek zgłosiła się jako chętna do przyjęcia beżowego na tymczas tylko ona jest w Łodzi a transportu na razie nie ma.
Bardzo możliwe, że beżowy zgubił się komuś. Nie jest mocno skołtuniony, ma czyste uszy i pcheł na razie też nie namierzyłam. Dokładniejsze oględziny będą w czwartek podczas kastracji. W schronisku był 3 dni i nie miał zbytniego apetytu. Tylko skubał jedzenie. U mnie zjadł już solidną porcję Profilum jednak było to przed zamknięciem go w klatce. Beżowy nie jest wykastrowany i oczywiście zaczął znaczyć, dlatego też byłam zmuszona go zaaresztować. Nie jest z tego powodu zbyt szczęśliwy i nie spodobało mu się legowisko. Zaakceptował akrylowy kocyk. Sierść ma matową i nieprzyjemną w dotyku. Wydaje się być miłym kotem, choć prawdziwy charakter ujawni za jakiś czas. Teraz buzują w nim hormony.
Jestem skłonna wydać beżowego komuś na tymczas lub zaraz po kastracji do domu stałego.![]()
![]()
![]()
Serniczek pisze:Filemon-potrzebna pilnie pomoc(dt)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], HerbertPrade, puszatek, Silverblue i 128 gości