Ramzes -rudy miziak U KOSMITEK NIE ŻYJE [*] [*] [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 15, 2009 12:41

A teraz chce bardzo podziekowac wszystkim którzy sie zaangażowali w pomoc Ramzeskowi : Pani Oli która go przywiozła do mnie i zaraz potem do weta , za pomoc finansową . Weterynarzom Juli Michałowi Mazur oraz Karolinie Włodarczak . Korciaczkom za pomoc przy opiece nad nim , za bazarki za podoszenie watków , za piekne zdjęcia . Petce P1 za allegro , za podnoszenie wątku , za pomoc finansową , za bazarki . Etka za sprawdzenie domku , za podnoszenie watku . Honda 11 za błysawiczne zorganizowanie transportu , za pomoc finansową . Gohag za pomoc fginansową , za podnoszenie wątku . Kociara 82 za podnoszenie watku oraz wielu innym za pomoc . Dzieki Wam wspólnymi siłami udało sie ocalić tego pieknego kota , kota Ramzeska .
Wielkie dzieki :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
PS. Jeśli kogos pominełam to bardzo przepraszam :oops:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt maja 15, 2009 12:57

juz nie moge doczekac sie relacji :)
tez poznam niedlugo Ramzesa bo po prostu bezczelnie sie wprosze na herbatke :mrgreen:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt maja 15, 2009 13:31

Etka pisze:juz nie moge doczekac sie relacji :)
tez poznam niedlugo Ramzesa bo po prostu bezczelnie sie wprosze na herbatke :mrgreen:

To świetnie Etka, bo właśnie chciałam Cię prosić o odbiór od Kosmitek transporterka, w którym jedzie Ramzesik. To transporterek z Przyborówka, w którym Gasparek pojechał do Korciaczek. Ja kupiłam na jego miejsce inny, ale ten napewno tez się przyda.

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt maja 15, 2009 13:49

Ramzesik miał postój w Katowicach i juŻ wyruszył w dalszą drogę :D .
Jeszcze kilka godzin rudasku i już będziesz w SWOIM DOMU :ok:

Zestresował się nieco biedaczek i zrobił goopkę, ale już transporterek został posprzątany, a Ramzesik umyty.

honda11

Post » Pt maja 15, 2009 16:10

honda11 pisze:

To świetnie Etka, bo właśnie chciałam Cię prosić o odbiór od Kosmitek transporterka, w którym jedzie Ramzesik. To transporterek z Przyborówka, w którym Gasparek pojechał do Korciaczek. Ja kupiłam na jego miejsce inny, ale ten napewno tez się przyda.

o to odbiore w niedziele albo w poniedzialek to Aga zawiezie do Wandy.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt maja 15, 2009 17:09

Etka pisze:
honda11 pisze:

a czy ja na herbatkę też się mogę wprosić .... tak dawno nie widziałam Ramzeska ... co prawda widziałam tylko raz
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt maja 15, 2009 17:41

Petka-P1 pisze:
Etka pisze:
honda11 pisze:

a czy ja na herbatkę też się mogę wprosić .... tak dawno nie widziałam Ramzeska ... co prawda widziałam tylko raz

Petka, Etka :1luvu: wygłaskajcie go od nas!!!
Honda- dzięęękujemy :1luvu:
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Pt maja 15, 2009 18:13

Ramzesiku-jeszcze troszkę i już będziesz we własnym kosmicznym domku :lol: -niech ci się szczęści!!!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt maja 15, 2009 19:07

Właśnie dostałam sms a od Kosmitek że juz jest na ich kolanach i że jest cudny i jak tylko dojada do domu to zadzwonią , chyba nadal maja problem z netem ale ja na bierząco będe pisac co u Ramzia słychać :spin2:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt maja 15, 2009 19:19

ogromnie się cieszę...czekamy na dalsze wieści
Kosmitki :1luvu:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Post » Pt maja 15, 2009 19:42

Jak już wiecie Ramzesik przekazany :D

Spędziliśmy razem pół godziny. Przez cały czas nadstawiał łepek do głaskania, a gdy zamykałam transporterek to miauknął, że "jeszcze".
Wielki miziak z niego i w ogóle super rudasek.

Dziewczyny jak go zobaczyły nie mogły wyjść z zachwytu. "Achów" i "ochów" nie było końca :lol: . Czeka go taka dawka miłości, że ho, ho...

honda11

Post » Pt maja 15, 2009 23:04

Chwilowo Kosmitki nie maja dostepu do neta więc chilowo ja bede zdawać relacje jak i co :
A więc Ramzesek dosłownie na moment przed domem zwymiotował i zrobił qpalka ze stresu , w domku schodzi z drogi Salwadorkowi i zwiedził już cały dom , był już nawet na wysokosciach :):):) Salwadorek nie zabardzo jest zadowolony z nowego lokatora ale miejemy nadzieje że z czasem go polubi :):):)
Jednym słowem Ramzesek lepiej trafic nie mógł , Kosmitki sa w nim zakochane :):):)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 16, 2009 13:31

ależ jestem ciekawa jak minęła nocka Ramzeskowi?

Petka

Post » Sob maja 16, 2009 13:50

Właśnie dostałam sms a od Kosmitek :
Ramzes nadal ma biedunke ale stosunki międzi kotami powoli sie normalizują . Kolejny meldunek wieczorem :-)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob maja 16, 2009 15:15

honda11 pisze:
Spędziliśmy razem pół godziny. Przez cały czas nadstawiał łepek do głaskania, a gdy zamykałam transporterek to miauknął, że "jeszcze".
Wielki miziak z niego i w ogóle super rudasek.

Dziewczyny jak go zobaczyły nie mogły wyjść z zachwytu. "Achów" i "ochów" nie było końca :lol: . Czeka go taka dawka miłości, że ho, ho...

Kochany pieszczoszek :) Mowilam, ze ma w sobie "to cos" wiec nie dziwie sie zachwytom kosmitek :) Jak jeszcze poznaja jego wieeeeeeeelkie dobre kocie serce i przekonaja sie na wlasnej skorze, jak barzo potrafi kochac i byc oddany...

Stres zwiazany z podroza i nowym domkiem to normalne. Ramziu tez sie tego obawial troszeczke. Moze ma chorobe lokomocyjna, jak ja? :D
Mysle ze i stosunki pomiedzy panami sie uloza, dajmy im czas na oswojenie sie ze soba, poznanie sie. Co do zwiedzania domku... To ciekawski kot. Ciekawi go doslownie wszystko! Na miejscu kosmitek spodziewalabym sie roznych rzeczy, zanim calkowicie pozna nowy teren. Zagladnie w najciasniejszy, najciemniejszy kat! :)

Petka,etka jesli tylko bedziecie mogly naszego kumpla odwiedzic, ode mnie tez prosze glaski przekazac :) Tak sie ciesze, ze jest szczesliwy :) Mrrrrrrrrrrrr... Mrrrrrrrrrrrr... Mrrrrrrrrrrrrrrrr... Mrrrrrr... pomruczenia dla Ramzia :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]