Wielkie dzieki

PS. Jeśli kogos pominełam to bardzo przepraszam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:juz nie moge doczekac sie relacji
tez poznam niedlugo Ramzesa bo po prostu bezczelnie sie wprosze na herbatke
honda11 pisze:Etka pisze:juz nie moge doczekac sie relacji
To świetnie Etka, bo właśnie chciałam Cię prosić o odbiór od Kosmitek transporterka, w którym jedzie Ramzesik. To transporterek z Przyborówka, w którym Gasparek pojechał do Korciaczek. Ja kupiłam na jego miejsce inny, ale ten napewno tez się przyda.
Etka pisze:honda11 pisze:Etka pisze:juz nie moge doczekac sie relacji
To świetnie Etka, bo właśnie chciałam Cię prosić o odbiór od Kosmitek transporterka, w którym jedzie Ramzesik. To transporterek z Przyborówka, w którym Gasparek pojechał do Korciaczek. Ja kupiłam na jego miejsce inny, ale ten napewno tez się przyda.
o to odbiore w niedziele albo w poniedzialek to Aga zawiezie do Wandy.
Petka-P1 pisze:Etka pisze:honda11 pisze:Etka pisze:juz nie moge doczekac sie relacji
o to odbiore w niedziele albo w poniedzialek to Aga zawiezie do Wandy.
a czy ja na herbatkę też się mogę wprosić .... tak dawno nie widziałam Ramzeska ... co prawda widziałam tylko raz
honda11 pisze:
Spędziliśmy razem pół godziny. Przez cały czas nadstawiał łepek do głaskania, a gdy zamykałam transporterek to miauknął, że "jeszcze".
Wielki miziak z niego i w ogóle super rudasek.
Dziewczyny jak go zobaczyły nie mogły wyjść z zachwytu. "Achów" i "ochów" nie było końca. Czeka go taka dawka miłości, że ho, ho...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], raksa i 112 gości