Kilkadziesiąt Częstochowskich kotów prosi o pomoc CAŁY KRAJ!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 04, 2009 15:13

O Gosi piszę na wątku o moich kotach o tysiaczkach na ich wątku, a tutaj jeszcze chce napisać o kotku niebieski rosyjski koniecznie szuka nowego domu i ma mało czasu. Wklejam co napisał o nim porzedni dom.
kotek 2 letni rus niebieski totalnie spokojny styl zycia lezacy bezbroblemowy czystosc podstawa niemowiac o tym ze po prostu jest kochany .. zdrowy po szczepieniach i naprawde nie chce sie z nim rozstawac lecz niesety musze mysle ze przyszlemu właścicielowi zapewni duzo radosci dzieki temu kochanemu charakterkowi .... może macie jakiś pomysł
Oleńko dziękuję wysyłam Ci pw
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

iwonac

Od: Śro sty 25, 2006 12:53

Post » Śro sie 05, 2009 10:58

a oto piękny kotek, o Którym Iwonka napisąła powyzej:

ObrazekObrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro sie 05, 2009 16:10

piękny kotek!!!
popytam znajomych. cudo
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

Post » Czw sie 06, 2009 11:58

edmund pisze:piękny kotek!!!
popytam znajomych. cudo

prawda? :D

alessandra

Post » Wto sie 11, 2009 20:22

do góry!!!
szukamy domku!!!
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

Post » Wto sie 11, 2009 20:44

tak nadal szukamy domku dla tego pięknego niebieskiego kotka

iwonac

Post » Śro sie 12, 2009 11:13

alessandra pisze:a oto piękny kotek, o Którym Iwonka napisąła powyzej:

ObrazekObrazek

szukamy domu dla tego cuda

alessandra

Post » Śro sie 12, 2009 11:16

iwonac pisze:tak nadal szukamy domku dla tego pięknego niebieskiego kotka

Iwonko a może załóż dla niego osobny wątek na kociarni, bo tutaj to znika, jeśli sprawa jest oczywiście aktualna.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw sie 13, 2009 8:58

Moi drodzy

Znalazłam wasz wątek i zgłosiłam was do pomocy na wątku Brzusiów

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4802040#4802040

jesli ktoś jest w klubie zapraszam do głosowania na częstochowskie koty, no a może też przybedzie nam jakiś nowy klubowicz?? :)

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie sie 16, 2009 20:25

:!: :!:
ObrazekObrazek

anial

Od: Sob lis 01, 2008 23:42

Post » Pon sie 17, 2009 13:17

Kochani odkryłam,że Kasia wstawiła nas na brzusie. Przepraszam,że tak mało dbam o ten wątek ale nie nadążam choc mam internet dzięki wspaniałej sponsorce. Mam nadzieję, żę uda mi się to wszystko uporządkować i połączyć w jeden wątek
Jest mi bardzo smutno w sobotę znalazłam zabitego Grzesia naszego osiedlowego kocurka-nie mogę sie pogodzić miał tylko roczek był przymilnym grubaskiem. Muszę teraz iść napiszę wieczorem.....

iwonac

Post » Śro sie 19, 2009 11:03

iwonac zapraszam Cię na wątek Brzusiów, napisz tam ze dwa słowa, bo..... taka straszna cisza a zdaje się a raczje na pewno pomoc powędruje do Ciebie :)

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Pon sie 24, 2009 20:32

No tak mało się staram z pisaniem :oops: ale bardziej staram sie z dzialaniem :wink: Po kilku dniach łapania trafila do mnie koteczka, z dzielnicy Tysiąclecie pomogła mi Safi i Ela mieszkanka tego bloku.
Kicia była bezdomna byla zawsze bardzo chudziutka i chyba wg mnie byla w ciązy i ronila lub rodziła martwe kotki. Mialam nadzieje,ze ktoś z mieszkańców sie nia zainteresuje bardziej ale niestety...więc kiedy w czwartek zobaczyłam ją z olbrzymim ropnym guzem kolo oka pomyślałam dośc. Kocia ma dopiero rok a już tyle cierpienia. Więc uparłam się złapać a jak ja się uprę.... :roll: to nic mnie nie zatrzyma nawet brak pomocy czy niechęć czy krytyka :twisted: Ale jednak nie byłam sama i kocia już jest po wizycie u weta i mogę ją glaskać ile chcę oswoiła się natychmiast. Pierwsze diagnozy-ropomacicze, chore ząbki robaczki , iwg wszystkie trzy mamy wrażenie,że kotka bardzo slabo widzi. Na razie jest antybiotyk. Cieszę się ,że kocia je i zrobila ladną kupkę(jeszcze nie umiemy korzystać z kuwetki). Jest drobniutka czarniutka i ma żółte oczka-nazywa się Bursztynka.

iwonac

Post » Wto sie 25, 2009 7:38

iwonac pisze:No tak mało się staram z pisaniem :oops: ale bardziej staram sie z dzialaniem :wink: Po kilku dniach łapania trafila do mnie koteczka, z dzielnicy Tysiąclecie pomogła mi Safi i Ela mieszkanka tego bloku.
Kicia była bezdomna byla zawsze bardzo chudziutka i chyba wg mnie byla w ciązy i ronila lub rodziła martwe kotki. Mialam nadzieje,ze ktoś z mieszkańców sie nia zainteresuje bardziej ale niestety...więc kiedy w czwartek zobaczyłam ją z olbrzymim ropnym guzem kolo oka pomyślałam dośc. Kocia ma dopiero rok a już tyle cierpienia. Więc uparłam się złapać a jak ja się uprę.... :roll: to nic mnie nie zatrzyma nawet brak pomocy czy niechęć czy krytyka :twisted: Ale jednak nie byłam sama i kocia już jest po wizycie u weta i mogę ją glaskać ile chcę oswoiła się natychmiast. Pierwsze diagnozy-ropomacicze, chore ząbki robaczki , iwg wszystkie trzy mamy wrażenie,że kotka bardzo slabo widzi. Na razie jest antybiotyk. Cieszę się ,że kocia je i zrobila ladną kupkę(jeszcze nie umiemy korzystać z kuwetki). Jest drobniutka czarniutka i ma żółte oczka-nazywa się Bursztynka.

Iwonko, czy jest mozliwość zdiagnozowania u wetki, co z oczkami?
Jesli faktycznie ma problemy a jets mozliwośc leczenia, wyleczenia lub pomocy w tym zakresie, prosze o informacje, mogłabym zgłosic jej kandydature na wsparcie finansowe we wrzesniu w klubie ślepaczków, aby jej pomóc, ile masz w tej chwili kotków prócz tej bidy? no, przyznaj sie 8) :wink:
zapraszam Cię do zajrzenia do watku ślepaczków, wejscie w moim podpisie, świetnie byłoby, gdybys miała zdjecie tej koteczki, dokładnie o oczka chodzi, zawsze cos tam u nas można sie dowiedziec na temat oczu :wink:

alessandra

Post » Wto sie 25, 2009 22:04

Hej Olu właśnie wczoraj o Tobie myslalam izaglądalam na ten wątek. :) Jutro idę do weta to będę wlaśnie nalegać na dokładniejsze badania to pewnie bedzie trzeba zapłacić :evil: ale no jutro się okaże co i jak.
A na wątek slepaczków zajrzalam bo niestety spotkalam dwa okolo 4 miesięczne kotki w bardzo złym stanie jeśli chodzi o oczka jeden nie ma jednego oczka wcalepusta dziura ,drugie oczko wyglada nieżle. Ale drugi ma wprawdzie oba oczka ale w brdzo złym stanie całe pod taką białą powłoką i uważam ,ze nie widzi wcale. Widzialam je na balkonie u kogoś raz wcześniej byly w piwnicy ale widocznie ich nie leczą. Ich mama musi być wysterylizowana jak najszybciej ale tu potrzebne zorganizowane łapanie delikatna ale skuteczna interwencja u tych ludzi. Sama temu nie podołam. :oops:
Przyznaję się jest nas 18 kocich ogonków. :roll:

iwonac

[poprzednia][następna]