ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 30, 2007 21:04

U Alicji i Maksia cisza, jak makiem zasiał. Pewnie zuzia ciągle ma internet tylko na balkonie :(
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie wrz 30, 2007 21:11

Ale pogoda ładna przecież...
Marcelibu

Post » Nie wrz 30, 2007 21:17

Marcelibu pisze:Ale pogoda ładna przecież...

no, ładna, ale żeby od razu nieruchomo na balkonie siedzieć :?: :wink:
Obrazek

Femka

Post » Nie wrz 30, 2007 21:22

Femka pisze:

Dlaczego "nieruchomo". Można sobie nózką przytupywać na przykład... Albo zrobić kilka ćwiczen, albo udawać, że sie opala...
Marcelibu

Post » Pon paź 01, 2007 22:37

Marcelibu pisze:
Femka pisze:

Dlaczego "nieruchomo". Można sobie nózką przytupywać na przykład... Albo zrobić kilka ćwiczen, albo udawać, że sie opala...
Właśnie, właśnie :D :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto paź 02, 2007 13:43

Przytupować? Żeby tak się to skończyło jak u mnie - uszkodzeniem więzadełka??? Takiego bólu to ja nie życzę nikomu, może poza sąsiadem Kociamy...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto paź 02, 2007 13:48

MaryLux pisze:Przytupować? Żeby tak się to skończyło jak u mnie - uszkodzeniem więzadełka??? Takiego bólu to ja nie życzę nikomu, może poza sąsiadem Kociamy...

:ok: :smiech3:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 02, 2007 13:52

:):):)

MaryLux

Post » Wto paź 02, 2007 13:52

:):):)

MaryLux

Post » Wto paź 02, 2007 15:39

Dziewczyny sorry, ale mam teraz bardzo ciężki okres w pracy :strach: . Do domu wracam późno, a internet, niestety, dalej mam na balkonie. Chyba zamorduję informatyka :evil: :evil: :evil: W każdym bądź razie jestem coraz bliżej tej decyzji :evil: :evil: :evil: Kiedyś jak było ciepło ćwiczyłam wstawianie zdjęć, ale nic mi nie idzie. Strasznie ciemna masa jestem w tej materii. Ale też jestem uparta i się nie poddam :!: Footerka mają się dobrze i pozdrawiają wszystkie footra forumowe!!!
Ostatnio moje kociaste biją się o miejsce w ...transportówce. Do tej pory zainteresowanie było zerowe, a Maksio to nawet jej nie lubił, bo jeździł w niej do lekarza. Ale coś mu przeszło i namiętnie w niej sypia. A Alusia, jak to Alusia, natychmiast wypatrzyła kryjówkę Maksia i zaraz tam wchodzi, gdy ten tylko na sekundę opuści swoją twierdzę. No i żeby było śmieszniej...drugi koci domek stoi obok. Pusty!! :spin2: :spin2: :spin2:
Kocham swoje kociaste!!!

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto paź 02, 2007 15:45

zuzia96 pisze:Dziewczyny sorry, ale mam teraz bardzo ciężki okres w pracy :strach: . Do domu wracam późno, a internet, niestety, dalej mam na balkonie. Chyba zamorduję informatyka :evil: :evil: :evil: W każdym bądź razie jestem coraz bliżej tej decyzji :evil: :evil: :evil: Kiedyś jak było ciepło ćwiczyłam wstawianie zdjęć, ale nic mi nie idzie. Strasznie ciemna masa jestem w tej materii. Ale też jestem uparta i się nie poddam :!: Footerka mają się dobrze i pozdrawiają wszystkie footra forumowe!!!
Ostatnio moje kociaste biją się o miejsce w ...transportówce. Do tej pory zainteresowanie było zerowe, a Maksio to nawet jej nie lubił, bo jeździł w niej do lekarza. Ale coś mu przeszło i namiętnie w niej sypia. A Alusia, jak to Alusia, natychmiast wypatrzyła kryjówkę Maksia i zaraz tam wchodzi, gdy ten tylko na sekundę opuści swoją twierdzę. No i żeby było śmieszniej...drugi koci domek stoi obok. Pusty!! :spin2: :spin2: :spin2:
Kocham swoje kociaste!!!

to dopiero dziwactwo :smiech3:
Obrazek

Femka

Post » Wto paź 02, 2007 17:31

Femka pisze:
zuzia96 pisze:Dziewczyny sorry, ale mam teraz bardzo ciężki okres w pracy :strach: . Do domu wracam późno, a internet, niestety, dalej mam na balkonie. Chyba zamorduję informatyka :evil: :evil: :evil: W każdym bądź razie jestem coraz bliżej tej decyzji :evil: :evil: :evil: Kiedyś jak było ciepło ćwiczyłam wstawianie zdjęć, ale nic mi nie idzie. Strasznie ciemna masa jestem w tej materii. Ale też jestem uparta i się nie poddam :!: Footerka mają się dobrze i pozdrawiają wszystkie footra forumowe!!!
Kocham swoje kociaste!!!

to dopiero dziwactwo :smiech3:
Rzeczywiście dziwne. Ale najważniejsze jest to, że wszystko się dobrze układa i wszyscy są szczęsliwi.
Marcelibu

Post » Śro paź 03, 2007 16:56 re

Witam, otrzymałam dzisiaj przesyłke z pieknymi robótkami ręcznymi Pani Domkowej, dziekuje za piekną serwete i bieżnik. Pozdrawiam :balony:

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro paź 03, 2007 20:13

cieszę się meggi, że Ci się podoba :D
jeszcze raz przekazuję podziękowania od Pani Jadzi i swoje :D
Obrazek

Femka

Post » Śro paź 10, 2007 8:48

Co tu tak cichutko ?
Alicjo , Maksiu , co u was słychać ?
Głaski dla kociastych :D :D :D