Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Ale pogoda ładna przecież...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Ale pogoda ładna przecież...
no, ładna, ale żeby od razu nieruchomo na balkonie siedzieć![]()
Właśnie, właśnieMarcelibu pisze:Femka pisze:Marcelibu pisze:Ale pogoda ładna przecież...
no, ładna, ale żeby od razu nieruchomo na balkonie siedzieć![]()
Dlaczego "nieruchomo". Można sobie nózką przytupywać na przykład... Albo zrobić kilka ćwiczen, albo udawać, że sie opala...
MaryLux pisze:Przytupować? Żeby tak się to skończyło jak u mnie - uszkodzeniem więzadełka??? Takiego bólu to ja nie życzę nikomu, może poza sąsiadem Kociamy...
zuzia96 pisze:Dziewczyny sorry, ale mam teraz bardzo ciężki okres w pracy. Do domu wracam późno, a internet, niestety, dalej mam na balkonie. Chyba zamorduję informatyka
![]()
![]()
W każdym bądź razie jestem coraz bliżej tej decyzji
![]()
![]()
Kiedyś jak było ciepło ćwiczyłam wstawianie zdjęć, ale nic mi nie idzie. Strasznie ciemna masa jestem w tej materii. Ale też jestem uparta i się nie poddam
Footerka mają się dobrze i pozdrawiają wszystkie footra forumowe!!!
Ostatnio moje kociaste biją się o miejsce w ...transportówce. Do tej pory zainteresowanie było zerowe, a Maksio to nawet jej nie lubił, bo jeździł w niej do lekarza. Ale coś mu przeszło i namiętnie w niej sypia. A Alusia, jak to Alusia, natychmiast wypatrzyła kryjówkę Maksia i zaraz tam wchodzi, gdy ten tylko na sekundę opuści swoją twierdzę. No i żeby było śmieszniej...drugi koci domek stoi obok. Pusty!!![]()
![]()
Kocham swoje kociaste!!!
Rzeczywiście dziwne. Ale najważniejsze jest to, że wszystko się dobrze układa i wszyscy są szczęsliwi.Femka pisze:zuzia96 pisze:Dziewczyny sorry, ale mam teraz bardzo ciężki okres w pracy. Do domu wracam późno, a internet, niestety, dalej mam na balkonie. Chyba zamorduję informatyka
![]()
![]()
W każdym bądź razie jestem coraz bliżej tej decyzji
![]()
![]()
Kiedyś jak było ciepło ćwiczyłam wstawianie zdjęć, ale nic mi nie idzie. Strasznie ciemna masa jestem w tej materii. Ale też jestem uparta i się nie poddam
Footerka mają się dobrze i pozdrawiają wszystkie footra forumowe!!!
Ostatnio moje kociaste biją się o miejsce w ...transportówce. Do tej pory zainteresowanie było zerowe, a Maksio to nawet jej nie lubił, bo jeździł w niej do lekarza. Ale coś mu przeszło i namiętnie w niej sypia. A Alusia, jak to Alusia, natychmiast wypatrzyła kryjówkę Maksia i zaraz tam wchodzi, gdy ten tylko na sekundę opuści swoją twierdzę. No i żeby było śmieszniej...drugi koci domek stoi obok. Pusty!!![]()
![]()
Kocham swoje kociaste!!!
to dopiero dziwactwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 834 gości