Oj trzymamy kciuki bardzo mocno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Rudy Magik ma imię, ale z nadmiaru wrażeń zapomniałam jakie![]()
On dzisiaj przyjechał z domu tymczasowego, gdzie miał kwarantannę po szczepieniu. Jest chyba ciut większy od Imbirka.
A dziecko na fotce, to świeżo upieczony pierwszoklasista.
Niestety jakoś nie przyszło mi do głowy sprawdzić, czy myszka jeszcze żyjeAle postaram się jutro to nadrobić.
trawa11 pisze:CoToMa pisze:Rudy Magik ma imię, ale z nadmiaru wrażeń zapomniałam jakie![]()
On dzisiaj przyjechał z domu tymczasowego, gdzie miał kwarantannę po szczepieniu. Jest chyba ciut większy od Imbirka.
A dziecko na fotce, to świeżo upieczony pierwszoklasista.
Niestety jakoś nie przyszło mi do głowy sprawdzić, czy myszka jeszcze żyjeAle postaram się jutro to nadrobić.
Gratuluje wspanialego pierwszoklasisty![]()
Masz slicznego synka
pixie65 pisze:Oby jutrzejszy dzień przyniósł dobre wiadomości
andziula20 pisze:Trawko a czy Ty "trzymasz" razem Bajeczkę i Maniusia? My niestety do końca października musimy izolować Dianę od reszty kotów.. Oby test był ujemny i kiciula zdrowa!!!!!!!
trawa11 pisze:andziula20 pisze:Trawko a czy Ty "trzymasz" razem Bajeczkę i Maniusia? My niestety do końca października musimy izolować Dianę od reszty kotów.. Oby test był ujemny i kiciula zdrowa!!!!!!!
W zasadzie nie mam tak wielkich mozliwosci ,zeby je trzymac w osobnych pomieszczeniach .Ale jest ok ,bo Manius to wielki indywidualista ,wiec nie zaprzyjaznia sie tak szybko z drugim kotem .A wiec co za tym idzie trzyma sie w stosownej odleglosci od Bajeczki.A ona tez to wyczuwa i sie narzaie nie zbliza.
Jestesmy dobrej mysli ,ze jednak Manius jest zdrowy![]()
Jedynie o miski i kuwety moge zadbac ,zebt byly osobne.Spia tez dosyc daleko od siebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 96 gości