Zdjęcia małych śpiochów przytulonych do mamy są przepiękne! Wychowałaś śliczną gromadkę. Mam nadzieję, że wszystkie trafią do dobrych domów.
Czasem myślę, jak radzą sobie Kicia i niewidomy Kiciuś... czy masz o nich jakieś wiadomości?
Pozdrawiam-Ania
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aniasa pisze:Aniu, obiecuję, że po 10 sierpnia prześlę parę złotych na Twoich podopiecznych. Niestety, w tym miesiącu muszę podleczyć i wysterylizować kotkę, którą podrzucono na podwórze sąsiadów. Zdecydowali się zatrzymać ją i chyba już pokochali, jednak strona finansowa to nędza i rozpacz![]()
Zdjęcia małych śpiochów przytulonych do mamy są przepiękne! Wychowałaś śliczną gromadkę. Mam nadzieję, że wszystkie trafią do dobrych domów.
Czasem myślę, jak radzą sobie Kicia i niewidomy Kiciuś... czy masz o nich jakieś wiadomości?
Pozdrawiam-Ania
Baltimoore pisze:Witaj Aniu
Strasznie jesteś dzielna opiekując się Sonieczką- biedulką![]()
![]()
![]()
A kluchy to już prawie takie duże jak ich mama, nieprawdopodobnie, jak szybko urosły![]()
Oby znalazły fajne domki![]()
Zdjęcie Kici z Kubusiem śpiących w jednym koszyczku jest bardzo pokrzepiające![]()
annakk pisze:Aniu, a ta zrudziala kotka, ktorej zdjecia wrzucilas - napisz cos jeszcze o niej. Szuka domu, to wiemy.Ma dobra karme? Ma jakakolwiek opieke?
mb pisze:Piękności się z tych maleństw zrobiły![]()
Wytrzymujecie jakoś te upały
mb pisze:Tegoroczne upały są naprawdę trudne do zniesienia![]()
U nas po Bozicie rozwolnienie mieli i Czaruś i Kropcia.
Może w jego przypadku to też tylko nietolerancja?
mb pisze::1luvu:![]()
![]()
Cudne koty i kociątka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 94 gości