Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Calineczko .... bardzo bardzo mi przykro biegaj sobie szczęsliwie .....
Dobrze że Staś złapany - WIELKIE DZIĘKI dla osób które go złapały i dzieki nim wróci do szczęsliwego, kociego zycia ... wiadomo coś o nim, jak sie czuje w jakim jest stanie?
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",
kropkaXL pisze:Olu, ale w jakim jest stanie? Jak udało się go namierzyć?
poprzez fb .Asia się od razu skontaktowała , udało sie go złapać i jutro dziewczyna ma go przywieźć do Poznania, tam będzie miał wizytę u weta i czeka na niego dt w Pile.
KotwKratke pisze:Calineczko .... bardzo bardzo mi przykro biegaj sobie szczęsliwie .....
Dobrze że Staś złapany - WIELKIE DZIĘKI dla osób które go złapały i dzieki nim wróci do szczęsliwego, kociego zycia ... wiadomo coś o nim, jak sie czuje w jakim jest stanie?
nie mam na razie żadnych wieści, jest prawdopodobnie u Anielki G, która napisała o złapaniu go. Myślę,że na razie nie ma czasu , aby tutaj pisać
Jedno jest pewne- nie wróci absolutnie do tego domu !
I tak życie sie splata jak warkocz-smutek z radością, zło z dobrem Calineczka odeszła, Staś został zaniedbany i zaginął, a teraz i Staś odnaleziony i czarne maleństwo bezpieczne!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"