Axa76 pisze:Chiara pisze:sylwia1982 pisze:Chiara ja chyba nie umiem czytać ze zrozumieniem, ale nie kumam, pani się zgłosila do Ciebie po pomoc w sterylizacjach i boi się, że fundacja nie opłaci faktury? jaki cel miałaby mieć fundacja by nie zapłacić faktury?
Wiele osób boi się, że nie opłacę faktury. Boją się, że nie mamy pieniędzy, że kłamiemy ? Taki mamy klimat.Ale zawsze są to rozmnażacze, którzy doprowadzili do niekontrolowanego rozrodu własne koty. Wolontariusze jakoś zawsze spokojnie czekają aż zapłacę. Prawowici właściciele kotów zaś poszturchują mnie, piszą, żądają i przypominają ZANIM jeszcze faktura dotrze do fundacji. Jak kiedyś kasy braknie i nie zapłacę od ręki poniosą mnie na widłach. Szczyt jednak osiągnęła p. Monika, która zaczęła pytać przypadkowe osoby na FB czy płacę rachunki mając gdzieś jak to wpłynie na wizerunek fundacji, która ratuje jej koty na jej prośbę. Nawet nie wiem jak to skomentować...
Obrzydliwe.
Ale potem patrzę na te ryjki, na te chude, mnożące się w nieskończoność koty i myślę sobie, że zniosę i to. Dla nich.
I chwała Ci za to
AMEN
Chiara jesteś wielka !!!!!