... mry!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shira3 pisze:mag828 uzasadnij kandydature troszke dla Czarownic z deficytem czasu.... A co do kandydatury Lidka2 mam takie samo zdanie jak przedpiszczynie....... Zwlaszcza na temat zbieractwa....ale nie tylko, i nie wynika to z mojej pamietliwosci bo afery nie pamietam ale czasem sleze poczynania tej forumowiczki.
NITKA/KARINKA pisze:isabell36 pisze:w takim razie wycofuję kandydaturę
Poinformowałaś Lidkę02 w jej wątku, że ją zgłosiłaś.
Czy o wycofaniu kandydatury też poinformujesz?
mamaja4 pisze:Wracając do for(um)owych wojenek i podchodów,to ja już nie mam zdania...Kto zbieraczką,kto wyłudzaczką,kto zaś naprawdę pomocy potrzebuje.Szkoda,że trzeba mieć jakiś radar.
A dla Czarownych,które jeszcze nie widziały,mój najmłodszy:
https://www.youtube.com/watch?v=bWHcvWe ... Hncj3YIyiw
villemo5 pisze:Waleczna bestyja
isabell36 pisze:villemo5 pisze:Mulesia pisze:Jeszcze nie ma głosowania, więc "cisza wyborcza" nie obowiązuje. Zatem szczerze napiszę, co myślę.
Lidka 02 otrzymała kiedyś od nas pomoc, co nie przeszkodziło jej później w braniu udziału w nagonce na Pakt Czarownic.
Pamiętam to doskonale, choć części wątków już nie ma. Pamiętam wszystkie złorzeczenia, które wtedy padły i osoby, które je napisały.
Chyba po raz pierwszy odkąd jestem w Pakcie muszę muszę sprzeciwić się kandydaturze.
Nie powinien od nas dostawać pomocy ktoś, kto mówi o nas wyłącznie źle.
Oczywiście nie narzucam nikomu swojego zdania, ale jeszcze przed głosowaniem je wyrażam.
Też to doskonale pamiętam.
A jeszcze bardziej pamiętam nagonkę na moja osobę, w której to nagonce Lidka02 & co uczestniczyły. Umierał mi wtedy kot na nadostrą postać PP. Wszystkie szanowne wtedy wiedziały lepiej, jak go ratować.
Ta kandydatura wcale nie powinna się pojawić. Również protestuję przeciwko jej wystawianiu. Głównie z tego powodu, ze Lidka02 jest zbieraczką, która nie dba o dobrostan swoich zwierząt. Nie jest w stanie zapewnić im właściwej opieki.
Isabell36 moja osobista sympatia do Ciebie nie ma tu nic do rzeczy. Masz po prostu kobieto za dobre serduszko jak na Czaorwnicę
ale ja po prostu nic o tych sprawach nie wiedziałam
MB&Ofelia pisze:Ratunku!!!
viewtopic.php?f=13&t=165385
Villentretenmerth pisze: I wtedy odkryłem taki środek - działa bardzo dobrze.
isabell36 pisze:MB&Ofelia pisze:Ratunku!!!
viewtopic.php?f=13&t=165385
proponuję podrzucić mamaja4 ona ma takie same, nie połapie się, że są 2![]()
https://www.youtube.com/watch?v=bWHcvWe ... Hncj3YIyiw
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1843 gości