Witam
Idę dziś z Amandą do wetki ,sterylizacja +wycięcie listwy mlecznej ,jednak ,jak tego nie zrobię bede miała żal do siebie że moze gdybym....
Gubie się we własnych myslach .
Guzki są maleńke ,tycie ,tyle że rozsiane.
Maluchy dokazują ,dziś bawią się razem ,w kuchni .
Rozłożyłam tam koce żeby Lumpek nie maltretował nóżki.
Zobaczymy czy cos to da.
Oba mają się świetnie.
Ja wczoraj w domu byłam o 1 w nocy , byłam u tycich maluszków od p......

zbieraczki .
Jeden ze starszych (6-tyg. 7tyg) już nie żyje ,jeden w stanie bardzo ciężkim walczy ,ale rokowania na tą chwile bardzo ostrozne lub żadne.
4 maluszki 10 -12 dniowe ,jeden już odszedł ,drugi wczoraj był bardzo marny ,dwa walczą.
Od tej k....

były już zabierane koty ,nie wiem po co je ma ,po co je rozmnaża,mieszka na działkach ,bez domu ,pieniędzy ,alkoholicy .
Pzyniosła te koty w takim stanie ze Iza jechała i wyła,w drodze odszedł pierwszy.nie dojechał nawet do lecznicy
Kiedy chciałysmy zabrać wyzywała ,klęła , odgrażała się że pozabija ...lać chiała .

a teraz ....
Przerasta mnie to wszystko ,nie rozumiem ludzi ,nie rozumiem po co i dlaczego skazują zwierzaki na śmierć w cierpieniach ..
Słupek ,bierz Toro ,fajny dupelek z niego ,malusi ,nie wazy nawet 2 kg ,a powinien ważyc z 1.50
Wycofany ,ale jak popracujecie nad nim bedzie z niego fajny kumpel ,tylko czasu i cierpliwości trzeba.
Dziś spróbuje założyć mu szelki ,może się uda..on nie wie co to smycz czy szelki ,więc na dwór go wynosze ,je mikroskopijnie i to jeszcze tylko gotowanego kuraka ,chyba że podżera jak nie widzę .
Nie porusza się prawie
Na dworzu inny pies ,ale kiedy do niego podchodzę stara się zniknąć ,zapaść pod ziemię

rozpłaszcza jak żaba