Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 14, 2013 22:16 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Nie można.
Za to Claude usiłuje w drugą stronę :twisted:
Pluje. Na szczęście nie ma wprawy i zdecydowanie większość ląduje w kocie :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto maja 14, 2013 22:27 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Odrobaczanie i tu :mrgreen:
i u mnie też :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto maja 14, 2013 22:33 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Niom... my niestety musimy dopyszcznie :x

OKI

Post » Śro maja 15, 2013 20:17 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ło mamuniu :?
Został Faxe, Brzdąc, no i Baśka na dzisiaj :roll: Reszta dostała dzisiejszą porcję i mnie nie lubi :twisted:
Tym bardziej, że kolacja będzie, jak wszystkie swoją działę dostaną, czyli jeszcze chwila :roll:
Prościej by było ukatrupić :?
Zresztą... wszystko jeszcze przede mną :twisted:

OKI

Post » Śro maja 15, 2013 22:07 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jednak ukatrupić :roll:
Nietykalna Trójca uznała, że nie głodna dzisiaj :roll:
W związku z przeżarciem wszystkie polują na jedną muchę :roll:
A faszerowane mięsko czeka :?
Smacznego :roll:

OKI

Post » Czw maja 16, 2013 9:45 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Do rana wszystko zeżarte.
Pieprznik w chałupie jak diabli, bo się kotkom izolacja nie spodobała :roll:
Rano trzeba było uczcić otwarcie drzwi zrobieniem jeszcze większego pieprznika. Z radości tym razem.
No cóż, każdy powód jest dobry :roll:

OKI

Post » Czw maja 16, 2013 12:07 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Do rana wszystko zeżarte.
Pieprznik w chałupie jak diabli, bo się kotkom izolacja nie spodobała :roll:
Rano trzeba było uczcić otwarcie drzwi zrobieniem jeszcze większego pieprznika. Z radości tym razem.
No cóż, każdy powód jest dobry :roll:

a jakże :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw maja 16, 2013 21:43 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Walki dzień trzeci :roll: Dziś nawet Faxe się załapał na bezpośrednio-dopyszczną porcję :roll:
Cholernik udaje Claude'a i ze wzajemnością :?
Claude'a już szukałam w panice, już byłam pewna, ze wyparował :roll:
Nafaszerowałam Faxe'a, poszlam po Claude'a, który zwial już w kuchni (ale to nic, przygotuję sobie wszystko). I nie ma go...
Jest Faxe. Faxe tu, Faxe tam, a Claude'a nie ma :?
Dopiero, jak naocznie zobaczyłam Faxe'a w dwóch różnych miejscach jednocześnie, to po śladach na mordzie doszłam, że jednak pierwszego nafaszerowałam Claude'a :roll: Zrobili się identyczni dopóki ich się DOKŁADNIE od spodu nie obejrzy :roll: Mordy mają jak z lusterka :roll:
Została Baśka z Brzdącem :twisted: Znowu będzie izolacja.

Kuwety pomyte i odkażone, podłogi wstępnie też.
Klatka SirNicka też wstępnie odkażona. Żeby to zrobić dokładnie, muszę go zamknąć do transportera na czas sprzątania :roll:
Ostateczną dezynfekcję zostawiam na weekend.
A już padam na dziób :?

OKI

Post » Czw maja 16, 2013 23:05 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Mam nadzieję :?

OKI

Post » Czw maja 16, 2013 23:26 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Szkoda, że przemawianie do ich rozsądku nie pomaga. Mogłabyś np. wytłumaczyć, że miejsce dzikich koteczków jest na ulicy, więc każdy, który nie podejdzie po tabletkę, robi out :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Czw maja 16, 2013 23:35 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Tiaaa... jakby jeszcze posprzątały po sobie przed wyprowadzką :roll: :roll: :roll:

Na razie Brzdąc wrąbał swoją porcję, a jak się Baśka nie pospieszy, to zostanie bez farszu. I bez kolacji :roll:

Mam megadoła

OKI

Post » Pt maja 17, 2013 7:02 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Jeszcze tylko tego by brakowało 8O

Nie mogę izolować kotów, bo nie ma mnie kto budzić :? Drugi dzień z rzędu haniebnie zaspałam :roll:
A teraz Małeczarneupierdliwe odbija sobie brak przytulania w nocy. Kara się straszna robi :x

Baśka w nocy swoją porcję jednak zeżarła, ufff... Tyle dobrego.

OKI

[poprzednia][następna]