Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 14, 2013 12:42 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

tangerine1 pisze:to jest po prostu bardzo mądre kociątko i usiłuje Wam wytłumaczyć, że jest już za duża na butelkę :lol:
ma juz zęby i chce mięsa :twisted:

no, dokładnie :ok:

a tak serio - maluchom dawałam mieloną wołowinę jak tylko miały zęby, dla Meli to był pierwszy stały pokarm, dla takich dwóch innych maluchów u kumpeli też - najpierw wołowina potem babycat - moim zdaniem mięso najlepsze :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Śro sie 14, 2013 12:52 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

tangerine1 pisze:to jest po prostu bardzo mądre kociątko i usiłuje Wam wytłumaczyć, że jest już za duża na butelkę :lol:
ma juz zęby i chce mięsa :twisted:

No trzeba przyznać, że z niej to bardzo inteligentna sztuka, sama wie co prawdziwy kot robić powinien :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sie 14, 2013 17:53 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

mam nadzieje że juz będzie tylko lepiej

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw sie 15, 2013 6:48 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

W hołdzie dla talentów Korciaczek :D Takie cuda robią:

Obrazek

Mnie urzekło.....
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Czw sie 15, 2013 19:18 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

ano, zdolne są jak niewiemco

Mała1

Post » Czw sie 15, 2013 20:32 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

To, że Korciaczki cudne zdjęcia robią to chyba całe forum wie :1luvu:

Do dzisiaj pamiętam te fotki co robiły swoim czterem małym tymczasikom - to było mistrzostwo :ok:

Chyba będę musiała uśmiechnąć do nich coby i Gackowi i Mai porobiły, bo mam czas do końca października żeby im domy znaleźć, taka była umowa z TŻ-tem :oops:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Sob sie 17, 2013 22:07 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

ktos jednak ma chyba ladniejsze koty od nas :mrgreen:
co wydawalo sie nam malo prawdopodobne zwazywszy na zaburzony obiektywizm wzgledem naszej ukochanej Zolzy i ukochanego Joszka
bo oczywiscie oni sa ci 'naj' (lacznie z 'naj' dla malo pojemnych rozumow, zeby nie bylo ze sie cos w kwestii ich inteligencji zmienilo)
czas jednak uznac, ze sa piekniejsi od nich :mrgreen: o, na przyklad ci sliczni nizej

cuuudna Ginger od kamakolo
Obrazek

Dymek
Obrazek

Obrazek

Agapap, daleko nie mamy;-)
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Od: Sob lip 26, 2008 19:52

Post » Nie sie 18, 2013 8:40 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Boszszeee.... obiektywna być nie potrafię i dumna jestem niczym rodzona matka :mrgreen: Dla jasności: to nie są moje tymczasy (info dla podczytujących aułtsajderów). Tej dwójki nie planuję oddać. Ale! talent panienek Korciaczek dopełnił obrazu.... A robiły zdjęcia z poświeceniem - pokotem na podłodze :D

dzięki dziewczyny :ok:
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Nie sie 18, 2013 12:13 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Korciaczki pisze:
Agapap, daleko nie mamy;-)

Na pewno Was w najbliższym czasie wykorzystam :mrgreen:

Tylko chciałabym coby Gacek jeszcze trochę wypiękniał, bo generalnie boję się, że w obecnym stanie to nawet WY nie będziecie umiały pokazać go w tej ładniejszej postaci - duże uszy, pękaty brzuch, długie, chude nożynki i długi ogonek :roll: Na razie jego urok to, przede wszystkim, jego cudna miziastowość i charakterek. No oprócz ADHD i czepiania się dużych kotów dopóki mu nie przywalą, albo nie nasyczą :roll:
Wczoraj miał wizytę domową i dostał drugą szczepionkę i mamy tabletkę na robaki, którą dostanie za kilka dni (zgodnie z wetem uznaliśmy, że lepiej nie dawać od razu i jednego i drugiego). Szczepienie przeszedł, jak na razie, bez żadnych problemów, mam wrażenie, że nawet nie zauważył, że coś go kujnęło, bo przecież jest tyle fajnych rzeczy do oglądnięcia :D

A co do Mai to cały czas jednak mnie martwi, chciałabym coby była już co najmniej taka jak Gacek, bo jednak cały czas jeszcze jest w tym niekorzystnym wieku kocim, gdzie każda zmiana zachowania może coś niedobrego zwiastować. :( No i wczoraj żygnęła mi mlekiem po jedzeniu i dzisiaj troszkę też, ale mam wrażenie, że to po przejedzeniu trochę (no mam taką nadzieję, że to dlatego :oops: ).
A i kulturalna ta dziewczynka jak żyga to do kuwetki tylko 8O .
Ona też dostała tabletki na odrobaczenie, ale muszę jeszcze chwilkę poczekać, bo dopiero skonczyła 5 tygodni no i miała niezłe przeboje w tym tygodniu zdrowotne, ale z drugiej strony jest też podejrzenie, ze to robale jej powodowały te zaburzenia neurologiczne :(

Kamakolo śliczne te Twoje prywatne koty :1luvu:

AgaPap

Post » Nie sie 18, 2013 19:30 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

male od Kamakolo coraz wieksze
i niezmiennie sa wszedzie w kazdej chwili
takie pchly podpiete caly czas do pradu:-)
Obrazek
(fot. z wczoraj)

Dorek, cudny kot
Obrazek

i jakby ktos chcial poogladac jeszcze jakiegos ladnego kotka oto Ginger: https://picasaweb.google.com/1052504258 ... 895/Ginger
naprawde ladny kot
Gaja - ['] -09.06.2010 | Miya - ['] -05.05.2012 | Krzywy - ['] - 30.09.2012 | Niania - ['] - 19.01.2013 | Thaja - ['] - 04.02.2013 | Gaspar - ['] - 18.07.2013 | Kora - ['] - 21.06.2014
Obrazek Obrazek

Korciaczki

Post » Nie sie 18, 2013 20:07 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Wiele radości sprawiłyście mię. Chyba zacznę łaskawszym okiem patrzeć na jej nieustannego wielkopańskiego foszka. Pieknym kobietom się wiele wybacza :wink: Super zdjęcia :ok: Małych glizdogonów tysz. Tylko Doruś jak zawsze oszczędnie..... oszczędnie....
Obrazek

Kamakolo

Post » Czw sie 22, 2013 20:42 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Witam i przepraszam za OT :oops:
Szukamy osoby, która mogłaby przeprowadzić wizytę P/A w Katowicach-Janowie. To potencjalny dom dla 4-miesięcznego kociaka :arrow: viewtopic.php?f=1&t=141933&start=735
Szczegóły podamy na PW, żeby nie zaśmiecać wątku.

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt sie 23, 2013 14:56 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Betaka- ja nie dam rady, sory, ale mam ciągły deficyt czasu ostatnio

Kamakolo-jedzą?

Mała1

Post » Pt sie 23, 2013 21:07 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

Kamakolo-jedzą?

No drgnęło ciut... Wołowinka i conv. I wołowinka.... :mrgreen: Zżerają zapasy z lodówki a starszaki się ślinią.

Mam trochę deficyt. Dziś ktoś w biurze zwędził mi cały portfel, w którym była wypłacona kaska na jutrzejsze zakupy dla córki, ubraniowe, na targu, dowód, wszystkie karty płatnicze, wszystkie karty z kodami do banków, karta nfz i mnóstwo innych rzeczy nie do odzyskania.... I jestem max wkur.... bo wyszłam na 2 minuty do kibelka, a ktos sie nie bał i wszedł mi do gabinetu. Ktoś z innej firmy.... Ktoś, kto wiedział, że własnie wyszłam do toalety. Ludzie są świnie - a niby inteligencja. Same kur.... magistry. Siedziałam dzis trzy godziny na policji, żeby zgłosić kradzież dokumentów ze zdjęciem - jeszcze ktoś zrobi sobie zakupy na kredyt na mój koszt.... :evil:

I najbardzie mnie wkurza, że teraz jak bez ręki - kasy nie mam, z bankomatu nie wypłacę, bo nie mam kart, z banku nie wypłacę bo nie mam żadnego dowodu.... a ile jeszcze problemów z załatwianiem dowodu, karty NFZ..... Ech.... kiedyś złodzieje mieli honor - u siebie nie kradli...

Edit: olsniło mnie.... fv za moich dwóch gówniarzy za ostatnie ich sensacje też tam była..... chłe chłe...
Obrazek

Kamakolo

Post » Pt sie 23, 2013 21:30 Re: Tymczasowe Niekochane VI- chcą do stałych domów

o ranyyy, Kamakolo 8O
co za ludzie
Obrazek Obrazek

Korciaczki

[poprzednia][następna]