Pomóżcie nam zbudować nową kociarnię-Szczytno

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 24, 2012 21:08 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Jejuśku 8O To jest jeden i ten sam kot ?
To Bambosz- Karmelek? :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt sie 24, 2012 21:25 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

dana2509 pisze:Jejuśku 8O To jest jeden i ten sam kot ?
To Bambosz- Karmelek? :1luvu:

Cudny mały szczęściarz :D
joanna3113

Post » Pt sie 24, 2012 21:28 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Można dać na pomocowy, żeby pokazać , jak pięknie można pomóc kotu :ok:
To jeszcze raz pokażmy Bamboszka :P

Obrazek

dana.b

Post » Sob sie 25, 2012 14:01 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Dzisiaj ok. godz. 12 poszłam do schroniska, z zamiarem nakarmienia kotów i zrobienia im zdjęć, po wejściu okazało się że został wprowadzony zakaz wejścia na kwarantannę wolontariuszy :roll: i zakaz adopcji kociąt :strach:, w pierwszym momencie zaniemówiłam, po odzyskaniu głosu zapytałam dlaczego, od góry zakaz, tyle że ja wiem że zakaz powstał przez panią zajmująca się kotami, która mi to przekazała z uśmieszkiem, jak juz zaczęłam to wywaliłam że lepiej jak konają w męczarniach a nie znajdują fajne domki, usłyszałam, że tak mówić nie mogę bo to nie prawda, no to powiedziałam gdzie mam jej zdanie i zobaczymy co mi wolno, a co im, to kropla która przeważyła.
Na poniedziałek jestem umówiona z przewodnicząca TOZ, może uda mi się spotkać w poniedziałek albo wtorek z redaktorką z gazety, mam zamiar spotkać się z panią burmistrz i przewodniczącą rady. Takie plany na początek.
joanna3113

Post » Sob sie 25, 2012 14:08 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

joanna3113 pisze: no to powiedziałam gdzie mam jej zdanie i zobaczymy co mi wolno, a co im, to kropla która przeważyła.
Na poniedziałek jestem umówiona z przewodnicząca TOZ, może uda mi się spotkać w poniedziałek albo wtorek z redaktorką z gazety, mam zamiar spotkać się z panią burmistrz i przewodniczącą rady. Takie plany na początek.

:ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob sie 25, 2012 14:09 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

joanna3113 pisze:Dzisiaj ok. godz. 12 poszłam do schroniska, z zamiarem nakarmienia kotów i zrobienia im zdjęć, po wejściu okazało się że został wprowadzony zakaz wejścia na kwarantannę wolontariuszy :roll: i zakaz adopcji kociąt :strach:, w pierwszym momencie zaniemówiłam, po odzyskaniu głosu zapytałam dlaczego, od góry zakaz, tyle że ja wiem że zakaz powstał przez panią zajmująca się kotami, która mi to przekazała z uśmieszkiem, jak juz zaczęłam to wywaliłam że lepiej jak konają w męczarniach a nie znajdują fajne domki, usłyszałam, że tak mówić nie mogę bo to nie prawda, no to powiedziałam gdzie mam jej zdanie i zobaczymy co mi wolno, a co im, to kropla która przeważyła.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za działania.

Resztę przemilczę.... skandal.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sie 25, 2012 14:14 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Dzisiaj jak wyszłam to ryczałam, nie mieści mi się w głowie, komuś chyba rozum odebrało. Trzeba było widzieć minę pani od kotów jak mnie informowała, żałuję że nie wyjełam aparatu i nie zrobiłam jej zdjęcia.
joanna3113

Post » Sob sie 25, 2012 14:15 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

joanna3113 pisze:Dzisiaj jak wyszłam to ryczałam, nie mieści mi się w głowie, komuś chyba rozum odebrało. Trzeba było widzieć minę pani od kotów jak mnie informowała, żałuję że nie wyjełam aparatu i nie zrobiłam jej zdjęcia.

a jakieś uzasadnienie dla tej decyzji miała?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Sob sie 25, 2012 14:23 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Wojnę o koty, czas zacząć !!!
Asiu- :ok: :ok: :ok:

Zmień tytuł

dana.b

Post » Sob sie 25, 2012 14:55 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Marzenia11 pisze:
joanna3113 pisze:Dzisiaj jak wyszłam to ryczałam, nie mieści mi się w głowie, komuś chyba rozum odebrało. Trzeba było widzieć minę pani od kotów jak mnie informowała, żałuję że nie wyjełam aparatu i nie zrobiłam jej zdjęcia.

Pytałam a jakże pierwsze to że woltariusze zarażają koty chorobami 8O które przecież w schronisku żyją w sterylnych warunkach, jak zaczęłam dopytywać to usłyszałam, że to decyzja od górna i tyle sobie pogadałam.
joanna3113

Post » Sob sie 25, 2012 15:25 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=145484
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob sie 25, 2012 15:33 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Na facebooku koleżanka napisała o sytuacji w schronisku, dodałam komentarz, ale jeżeli ktoś może zrobić wydarzenie i rozsyłać to bardzo proszę.
joanna3113

Post » Sob sie 25, 2012 19:16 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

joanna3113 pisze:
Marzenia11 pisze:

Pytałam a jakże pierwsze to że woltariusze zarażają koty chorobami 8O które przecież w schronisku żyją w sterylnych warunkach, jak zaczęłam dopytywać to usłyszałam, że to decyzja od górna i tyle sobie pogadałam.

Takie same hasła słyszałam na początku wolontariatu w sosnowieckim schronisku - bo dr Morbital myślał, że jeszcze się uda "odkręcić" i znów wpuszczenie wolontariuszy będzie zależne od jego lub innych pracowników woli. Udało się go wysiudać i zdobyć fantastyczną lekarz weterynarii na jego miejsce - bo schronisko miało odgórnie wprowadzony wolontariat. A zarządca z ramienia miasta nie miał wyboru, bo dostał ponad 5 tysięcy petycji w tej sprawie z całej Polski, z komentarzami: "Jak chcą pomagać za darmo, czemu ich nie wpuszczacie? No, chyba że tam się kręcą interesy na boku, to by dużo tłumaczyło." Aha, prócz tego, że te petycje przyszły mailem, wydruki z danymi osób podpisujących i ich komentarzami do petycji były dostarczane w wersji papierowej i na bieżąco (oraz za potwierdzeniem pisemnym na kopii) do UM - bo wcześniej zawsze było, że "nie ma takiej potrzeby ani chętnych (w domyśle "poza kilkoma oszołomami)".
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob sie 25, 2012 19:30 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Bosh! Asiu, toż to państwo w państwie :roll:
Co za wstrętne, głoopie baby!
Sama będziesz działać? Nie ma w Szczytnie nikogo kto mógłby pomóc?
Obrazek

bona_46

Od: Czw wrz 29, 2011 23:01

Post » Sob sie 25, 2012 20:35 Re: SCHRON Szczytno - NADZIEJA UMIERA OSTATNIA.

Zobaczymy czy ja będę mogła wejść... Wydarzenie na face mogę zrobić tylko ktoś niech napisze tekst, jakaś fotka i tytuł.

gazzy

Od: Pt wrz 19, 2008 15:43

[poprzednia][następna]