BB pojechała bądź szczęśliwa malutka ! trojaczki szukają DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 21, 2012 22:06 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dobry wieczór jak zwykle ostatnio z pomidorem :mrgreen: nie wiem czemu ale wszystko śpi tylko niebieska się kręci :roll:
zamówiłam żwirek w Krakvecie ,jak zwykle są problemy a moje koty niedługo będą pływały :twisted:
moja wina okrutna że nie wzięłam opcji zapłaty przy odbiorze. :?
muszę pamiętać o schowaniu żarełka,chciałam BB zabrać na pobranie krwi.
Jak chodzę jest wszystko ok jaj usiądę wszystkie siły i cała energia się ulatnia :|
trojaczki dostały ostatnią Nystatynę .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 21, 2012 22:08 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Za trojaczki i resztę towarzystwa :ok: :ok: :ok: :ok:
Spokojnej nocy życzę :D

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Wto sie 21, 2012 22:42 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dziękuję i nawzajem :D
dobrej nocy. :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 7:01 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Dyien dobrz :kotek:
ju mi cholerz po pryestawiaz :twisted:
hasło na dziś
piekło i szatany to myObrazek
Chałupa do góry nogami ,wszystko ino fruwa ,jaki kolor taki temperament :mrgreen: 200wacików ubrało moją podłogę ,a pudełko było szczelnie zamknięte :|
Reszta zła ,wsciekła wręcz bo micha schowana ,całą noc mnie męczyły ,deptały , ba tym najbardziej oschłym nagle na miłość się zbierało :evil:
w środku nocy :crying:
BB idzie na pobranie krwi.

Maja ,kolorowa panienka na razie najgrzeczniejsza ,oj pominęłam Blusię ,to słoneczko jest :1luvu: delikatna ,spokojna ,a w nocy udaje kleszcza :mrgreen:
ona absolutnie nie nadaje się do żywiołowego kota ,chyba że się zmieni :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 7:18 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Maja po szczepieniu ok i niech tak zostanie :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 7:32 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Niech już wszystko szybko idzie ku dobremu :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 22, 2012 7:53 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dobrze prawi ,dać jej wódki :piwa: :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 8:21 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dorcia44 pisze:dobrze prawi ,dać jej wódki :piwa: :ok:

Tak z samego rana 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

gertaaa

Od: Śro lip 14, 2010 17:12

Post » Śro sie 22, 2012 12:03 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Oj , dopiero teraz doczytałam :oops: Blunia , weż się rozkręć , no :wink: pozdrawiam :D

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro sie 22, 2012 12:22 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

gertaaa pisze:
dorcia44 pisze:dobrze prawi ,dać jej wódki :piwa: :ok:

Tak z samego rana 8O 8O 8O :ryk: :ryk: :ryk:

a co tam ,nie będziemy żałować w myśl zasady kto rano pije ,dłużej żyje :mrgreen:

BB już po pobraniu ,obraziła się na mnie smiertelnie ,natychmiast zaszyła się jak kiedyś w ciemny kącik,musiałam ją długo przekonywać że już dobrze ,że jest w domu .. :cry:
W stresie gubi tony sierści :cry:
przepraszałam ją convem mlecznym którego uwielbia ,oj długo musialam tz.dużo musiałam wlac na spodeczek :wink:
jeszcze jest spłoszona.

Blusia to niezwykle spokojna dziewoja ,ona nie nadąża za trojaczkami :lol: a wrzeszczy jak ją te obwiesie dopadną aż druga dzielnica słyszy :mrgreen:
Kto na nią spojrzy ten już przepadł :ryk:
Jednak moja wetka zakochana w wandalach ,mówi że mieć takich trzech i nic więcej do szczęścia by nie było trzeba :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 12:25 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dorcia44 pisze:niestety wygląda na to że trojaczki będą teraz leczone pod kątem lambli :crying:

I jak? Leczycie? To świństwo trudno jest zabić na śmierć :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Śro sie 22, 2012 13:24 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

w piątek mam wizytę u dr. Posim ,na razie nie mam transportu :cry: :oops:

mam wyniki badań BB ,pewnie znów panikuje ale tam wszystko jest nie tak :crying: prawie wszystko podkreślone :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 14:03 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

dzwoniłam do wetki ,mam przestać panikować :oops: owszem ciut podwyższone ,a niektóre ciut obniżone ,ale działać trzeba tylko przy leukocytach bo jest ich za dużo ,to może wynikać z noska i wiecznych jej problemów jak i z ząbków ,zaraz tam zajrzę :twisted:
Jutro będę rozmawiała z dr Uznańską dziś jej nie ma.
prześle jej wyniki ,niech sama zobaczy .
wiatr zerwał się okropny ,zrobiło się ciemno i ..wróciło do normy.
wracając z Ursusa kupiłam udka ,przy kasie zaleciał mnie zapach ,zrobiłam dziurę i ..Obrazek taki smród .
Oddałam pani ekspedientce wszystko ,przyniosła mi świeże z zaplecza :?

Żwirku nadal nie mam ,nie kupię bo ...nie kupię :oops: kupiłam przecież 60 l. tylko dotrzeć nie może :|
Krakvet ...mam tyle mieszanych uczuć ,ale ta kasa co idzie do potrzebujących mnie hamuje .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sie 22, 2012 15:04 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

Do mnie z krakvetu zawsze wszystko długo szlo..

Kiedys mi wyslali złą karme...
Innym razem zapomnieli o puszkach a raz o smakołykach
A jeszcze innym w ogóle im moje zamówienie wcieło..

I przestałam tam kupowac.. wole sama wplacic grosik na bezdomniaki niz sie z nimi użerac.

Trzymam kciuki za kociaki. Bedzie dobrze :)

a swoją drogą, Dorciu, w niedziele jade po swojego pierwszego kotka ! Takiego mojego już na zawsze ! :1luvu:
zobacz, to ONA:
Obrazek

Niebieski szatan :twisted: Ponoć rozrabia ile wzlezie :twisted:
Im bardziej poznaje ludzi - tym mocniej kocham zwierzęta.

Pozdrawiamy - Emi i Billi

bulefka

Od: Wto kwi 11, 2006 20:51

Post » Śro sie 22, 2012 15:13 Re: KOLOROWA KOTECZKA PILNIE DT - DS /6 TYMCZAS NIE DAM RADY

ŚLICZNA DZIEWCZYNKA :D
ale że tak się spytam co cię naszło 8)
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]