[WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 26, 2012 19:36 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Ufff :)
A nie poodbierałaby też telefonów? :oops:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro cze 27, 2012 9:51 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

to juz nieeeeee.
Siostra koleżanki, obiecała kilka ogłoszeń zrobić.

Sorki ale na razie to ja mam zachrzan total, muszę się ciut obrobić ze wszystkim
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Śro cze 27, 2012 14:14 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Wiem, że jesteś zaganiana, ale nieśmiało przypominam o NRB na pw :D
Chciałam przelać za bazarek na Sama Wiesz Kogo (może kiedyś będę potrzebowała wizę do USA? :lol: )
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Śro cze 27, 2012 15:24 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

rastanja pisze:Wiem, że jesteś zaganiana, ale nieśmiało przypominam o NRB na pw :D
Chciałam przelać za bazarek na Sama Wiesz Kogo (może kiedyś będę potrzebowała wizę do USA? :lol: )

SIAX - zapomniałam:-) Uzupełnię, ale muszę z domu, bo nie pamiętam numeru konta.........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Śro cze 27, 2012 17:17 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

:D
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Czw cze 28, 2012 5:55 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Wpadła wczoraj moja Matka - pytała czy to ten sam kot.......
Fakt porasta..........Nie jest już Łysa. Teraz jest Zjeżona. Wygląda jak słabo owłosiony normalny kot z postawionym na sztorc włosem.

Nie będzie ruda - w kazdym razie nie marchewa i nie ciemnoruda.

Wczoraj mi wyżarła zupę pomidorową.Ma śmietnikowe zakusy - albo była karmiona resztkami. Co z tego, ze micha pełna - niech żyje pomidorówka. W życiu nie widziałam kota pożerającego pomidorówkę.........

Niech ona już sobie idzie - ktoś się powinien wziąć za wychowanie tego kota. Dziecko ze slumsów kurde........

Obrazek

Neigh

Post » Czw cze 28, 2012 6:02 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Różnie to bywa.
Foster wychowany przeze mnie na porządnych kocich karmach od 2 m-ca życia da się posiekać za bigos, gołąbki i ogólnie wszystko, co zawiera kapuchę :roll: Nie dostaje nawet polizać, co mu nie przeszkadza pchać się do talerza z płaczem, że głodny i właśnie to będzie jadł :?

OKI

Post » Czw cze 28, 2012 6:04 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Neigh pisze: Dziecko ze slumsów kurde........

dziecko slumsów jeszcze prędzej zacznie grymasić niż salonowy pieszczoszek urodzony w domu. Wiem co mówię.... :wink:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw cze 28, 2012 8:01 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Czekoladowy za pączka jest gotów mordować :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw cze 28, 2012 11:26 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

A mój Alan za chipsy, najlepiej te paprykowe albo chili 8O Chyba ma parcie na glutaminian sodu :roll:
Natalka [*] 17 lipca 2008, Sokółka [*] 22 lipca 2016 , Sierżant [*] 5 grudnia 2016 , Buras [*] 14 grudnia 2018, Agrest [*] 21 października 2019, Bura [*] 15 stycznia 2020, Skarpetka [*] 11 marca 2021, Merida [*] 7 stycznia 2023, Królewna [*] 21 lutego 2023, Colin [*] 27 maja 2023, Szuma [*] 19 lutego 2024, Pusia [*] 3 października 2024, Alan [*] 17 października 2024
Oddam starsze książki szkolne i akademickie
Wypożyczalnia łapacza - klatki-łapki i bytowe itp

piotr568

Od: Czw sie 30, 2007 17:42

Post » Czw cze 28, 2012 21:44 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Biało - ruda kotka w typie persa - ok 1, 5 roczna. Wysterylizowana, zaszczepiona, ujemne testy FiV i FelV szuka odpowiedzialnego domu. Kotka może mieszkać z innymi zwierzetami - zarówno psami jak i kotami. Jest kuwetkowa i bardzo potrzebuje bliskiego kontaktu z człowiekiem. Nie nadaje się na kota samotnie spędzającego długie godziny. Niezwykle towarzyska, uwielbiająca głaskanie istota

Kotka zostanie wydana na podstawie fundacyjnej umowy adopcyjnej WYŁĄCZNIE do domu niewychodzącego posiadającego odpowiednio zabezpieczone okna oraz posiadającego wiedzę na temat pielęgnacji i żywienia persa.

Taki tekst do skróconych ogłoszeń może być? Poprawta jakby co - ja jestem po sprawdzaniu świadectw i nie rozumiem słowa pisanego...........

Obrazek

Neigh

Post » Nie lip 01, 2012 22:14 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

A tu nikogo? Przez tyle czasu...........wstydźcie się

Obrazek

Neigh

Post » Nie lip 01, 2012 22:21 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Sorki, trochę mi się pop...ło :? Trafiły do mnie te gnojki, co ich nie chciałam i w dodatku okazały się być w stanie "do remontu", a jedna w krytycznym :( Od wczoraj usiłuję to ogarnąć i nie narobić więcej szkód. Nie wiem, kiedy wrócę do żywych :(

OKI

Post » Pon lip 02, 2012 6:35 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

A ja byłam na imrezie u przyjaciółki, szykowałam rzeczy na wyjazd (już w tę sobotę) i balkonowałam koty. Oraz robiłam pranie i sprzątałam, bo okazało się, że nie wiedzieć kiedy to i owo zalały kociszcza i trzeba było zmywać, odmaczać, prać i wywieszać tak, żeby szatany nie posciągały, nie zadeptały i w ogóle nie zaświniły. A wczoraj tutaj była straszna burza z gradobiciem i łamanymi drzewami...
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 02, 2012 6:51 Re: [WAW] Alkaida - perska terrorystka :) I Skunks od s.52 :

Alienor pisze:A ja byłam na imrezie u przyjaciółki, szykowałam rzeczy na wyjazd (już w tę sobotę) i balkonowałam koty. Oraz robiłam pranie i sprzątałam, bo okazało się, że nie wiedzieć kiedy to i owo zalały kociszcza i trzeba było zmywać, odmaczać, prać i wywieszać tak, żeby szatany nie posciągały, nie zadeptały i w ogóle nie zaświniły. A wczoraj tutaj była straszna burza z gradobiciem i łamanymi drzewami...

Ja dziś pracuję jakieś 11 godzin, a potem zaczynam to co Ty.......w sensie od jutra zaczynam. Tez pewnie po 11 h tylko w innym charakterze:-)

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]