Podziwaimy domek i mocno ściskamy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:W ramach promocji Stowarzyszenia wyłożyłam dzisiaj w Urzędzie Miejskim w Biurze Obsługi Interesanta nasze ulotki - te informujące o działalności Stowarzyszenia oraz te zachęcające do przeznaczenia 1% na pomoc potrzebującym zwierzakom.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.02.-19.02.2012 r.
20.02. pon. rano Beatka wie. Teresa
21.02. wt. rano brak wie. Ewa
22.02. śr. rano The Szops wie Cookie
23.02. czw.rano Beatka wie. brak
24.02. piat rano The Szops wie. Teresa
25.02. sob. rano Iwonka wie. brak
26.02. niedz. rano Dorotka wie. brak
Iwona11 pisze:W ramach promocji Stowarzyszenia wyłożyłam dzisiaj w Urzędzie Miejskim w Biurze Obsługi Interesanta nasze ulotki - te informujące o działalności Stowarzyszenia oraz te zachęcające do przeznaczenia 1% na pomoc potrzebującym zwierzakom.
Iwona11 pisze:terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.02.-19.02.2012 r.
23.02. czw.rano Beatka wie. brak
Wygląda na to, że jutro rano nie ma dyżuruCzy ktoś da radę zrobić dyżur, chociażby w "niezbędnym zakresie"? Jest to o tyle ważne, że Madzia i Kropka dwa razy dziennie powinny dostawać antybiotyk.
wiesiak pisze:Na dzisiejszy dzień zrobiłam ogłoszenia na.Przygarnij zwierzaka,Kup-sprzedaj,Anonse.pl,Hyperogłoszenia,i.bazar.pl,morusek.pl
zaczynam tu sprzedaj.bezrodowodu.pl.Mam adresy Pupil.com.pl zwierzęta-ogloszemnia.pl
ŚląskaTablica.pl.Ogłoszenia-Raciborz.pl te muszę sprawdzić czy warto.
terenia1 pisze:GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.02.-19.02.2012 r.
23.02. czw.rano Beatka wie. Cookie
Dzięki Marlenkogadałam z Wiesiem i Wiesiu jak zwykle niezawodny podjedzie przed pracą da koleżankom antybiotyk, a jedzonka suchego mają pełne michy więc do popołudniowego dyzuru kociaki wyrobią
najwyżej troszkę zgłodnieją i będą miały lepszy apetyt
terenia1 pisze:I dobra wieść w puszkach z akcji w biblotece i ze sklepu zoologicznego uzbierała się kwota łącznie 927,72zł![]()
puszka nr 1 - 422, 35zł
puszka nr 2 - 209,34 zł
puszka nr 3 - 275,69zł
czyli kwota pokaźnaniedobra wieść, że ta kwota pójdzie na spłacenie długów, ale z drugiej strony cieszmy się że mamy z czego długi spłacać
Iwona11 pisze:Ja dzisiaj idę do sklepu do szwagra zainstalować puszkęTereniu, a co z tym kotem bez łapki? Przyjechał wczoraj?
Mam jeszcze pytanie dot. Fraglesowej - w jakim ona może być wieku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa i 784 gości