Szczytno 5 - tyle potrzebujących w schronisku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 28, 2011 21:59 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Trwamy, chociaż ja jakaś jesienną depresję przechodzę tylko bym spała ,spała i jeszcze raz spala.Teraz też piszę z Tuptusiem który śpi mi na rękach i patrzy w oczy,Atomek leży na nogach.Takie dwa rzepki na stałe przyczepione mam. :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon lis 28, 2011 22:03 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

MalgWroclaw pisze:Marzeniu, ale później pisałam o piśmie z pieczątką.

a co to zmienia? :wink: i tak ją muszę zapytać :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon lis 28, 2011 22:37 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Coś więcej o Bieluchu wiadomo? Wykastrowany jest, zaszczepiony? Pan go oddał z powodu wyjazdu czy może miał z nim jakieś problemy?

penelope20

Od: Śro paź 05, 2011 22:50

Post » Pon lis 28, 2011 22:39 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

a kotku to pewnie Basia tylko może napisać...
Ale jaki on Bieluch?

To Blondi
najbardziej blondi z blondynowatych kocurów :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto lis 29, 2011 8:21 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Penelope powiedziano mi ,ze oddany z powodu wyjazdu właściciela ale jeszcze dopytam czy coś więcej o nim wiedzą.Kot jest przepiękny cały biały ,grubas ,wydajemi się ,że wykastrowany z tego co podejrzałam.Nie chciałam go zbyt mocno stresować oglądaniem bo warczał na mnie ostrzegawczo.Myślę ,że jest w silnym stresie i stąd ta reakcja.

horacy 7

Post » Wto lis 29, 2011 8:58 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Marzenia11 pisze:

To może zmienić nastawienie rozmówców.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 29, 2011 9:45 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

MalgWroclaw pisze:
Marzenia11 pisze:

To może zmienić nastawienie rozmówców.

No tak - mi chodziło o to, że to nic nie zmienia w fakcie, że muszę zapytać wetki. :wink:
Wczoraj miała kontrolę z izby nadzoru weterynaryjnego (czy coś w tym stylu) więc nie rozmawiałyśmy w ogóle o niczym innym jak o Mice, idę do niej też jutro to zapytam :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lis 29, 2011 9:52 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Zobaczcie jakie mam cuda :1luvu: Dostałam zdjęcie od Sebastiana

Sasza i Inka czyli byłe szczytnianki :)

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Wto lis 29, 2011 9:58 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Ależ one słodkie!!!!
Śliczne dziewczynki. :piwa:

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Wto lis 29, 2011 9:58 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

super są! :D :piwa: :piwa: :piwa:

Marzenia11

Post » Wto lis 29, 2011 10:02 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Ojej

Uymywalkowe kociokolorki
Super :ok:

Podziękowania zarówno dla Sebastiana jak i dla Oli (nie wiem czy nie przekręcam imienia :oops: )

Z kocich smuteczków rosną kocie brylanty :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lis 29, 2011 11:48 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

po_prostu_kaska pisze:Zobaczcie jakie mam cuda :1luvu: Dostałam zdjęcie od Sebastiana

Sasza i Inka czyli byłe szczytnianki :)

Obrazek

Cudne są :1luvu: Sebastianie ,Olu dziękuję bardzo. :1luvu: Tylko takie fotki z DS i relacje pozwalają mi to robić nadal bo inaczej już dawno bym się poddała.

horacy 7

Post » Wto lis 29, 2011 13:08 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Ja w sprawie imion dla białego kotka (nie skończyłam roboty ale mózg mi się grzeje :oops: )

Czy mógłby być

Ramzes

albo

Juba (król Numidii)...
?
to są pomysły mojego taty, oczywiście nie dla tego kotka, bo mojego taty już nie ma po tej stronie tęczy...
a ja chciałabym żeby kot miał jakieś dostojne imię. :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Wto lis 29, 2011 13:55 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

meksykanka pisze:Ja w sprawie imion dla białego kotka (nie skończyłam roboty ale mózg mi się grzeje :oops: )

Czy mógłby być

Ramzes

albo

Juba (król Numidii)...
?
to są pomysły mojego taty, oczywiście nie dla tego kotka, bo mojego taty już nie ma po tej stronie tęczy...
a ja chciałabym żeby kot miał jakieś dostojne imię. :oops:

A może Yuki??? Bo Yuki, bo oprócz tego , że szczęście znaczy również śnieg.

kasztanowa7

Od: Czw sty 27, 2011 17:18

Post » Wto lis 29, 2011 15:45 Re: Szczytno 5 - koty na działkach, w schronisku, w DT

Bardzo pięknie :ok:
Niech no się ktoś wypowie.
Bo ten kot zasługujena piękne,szczęśliwe imię.
Brakuje tylko zatwierdzenia.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

[poprzednia][następna]