kotka doroty pisze:Babajagusiu![]()
a konkretnie kiedy
![]()
Też czekam! Podaj, kiedy nawiedzasz Pyrlandię.
kotka doroty pisze:Bolkowo na Ciebie liczyłam![]()

Idę do pracy, pierwszy raz po urlopie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotka doroty pisze:Babajagusiu![]()
a konkretnie kiedy
![]()
kotka doroty pisze:Bolkowo na Ciebie liczyłam![]()
jasdor pisze:Siostrzyczki - może ktoś ma coś, co jest bardzo potrzebne?Uns pisze:...Może uda się je uratować? Przecież PP to nie w każdym przypadku wyrok. Oby nie był i w tym.Jakby ktoś miał coś, co naprawdę pomaga na PP (np. ten TFX) to apeluję o pomoc...
jasdor pisze:Siostrzyczki - może ktoś ma coś, co jest bardzo potrzebne?Uns pisze:...Może uda się je uratować? Przecież PP to nie w każdym przypadku wyrok. Oby nie był i w tym.Jakby ktoś miał coś, co naprawdę pomaga na PP (np. ten TFX) to apeluję o pomoc...
solangelica pisze:Jasdorku na PP najlepsza jest jak najszybsza akcja podania surowicy z krwi kota ozdrowienca lub zaszczepionego doroslego. To najtanszy, najlepszy i najszybszy znany mi sposob ratowania kota.
Skad jest ten kot z PP? Kciuki mocne prosze. Jade na 12. do Katowic na rozmowe w sprawie pracy. Wczoraj byl dzien niespodzianka, jak przez dlugi czas cisza tak bum, pekl worek . duzo sie dzieje. Dzis tez akcja przetykania odplywu i naprawiania kranu w kuchni ktory zdazyl sie popsuc. Lece na Bytom teraz a potem na Kato.
dobrego dnia!!!!!
Asia_Siunia pisze:pomponmama pisze:selya pisze:będę wulgarna, alewitaminka ch też jest przyjemna
![]()
![]()
![]()
Ale domięśniowo, czy doustnie?
O ile się nie mylę to witaminę CH bierze si doustnie lub dowcipnie![]()
Annazoo pisze:mmk pisze:o.O![]()
A słyszałam, że jogurty naturalne są zdrowe i nietuczące. I czemu zimnej wody nie, mmk?
psiama pisze:Asia_Siunia pisze:pomponmama pisze:selya pisze:będę wulgarna, alewitaminka ch też jest przyjemna
![]()
![]()
![]()
Ale domięśniowo, czy doustnie?
O ile się nie mylę to witaminę CH bierze si doustnie lub dowcipnie![]()
Aaaaa .... jakżesz się rozochociły Baby![]()
![]()
playbunny71 pisze:o ile wiem to niektore i niektorzy preferuja jeszcze jeden sposob oprocz w/w ... ale ja tam dokladnie nie wiem gdzyz nie praktykuje tego
jozefina1970 pisze:playbunny71 pisze:o ile wiem to niektore i niektorzy preferuja jeszcze jeden sposob oprocz w/w ... ale ja tam dokladnie nie wiem gdzyz nie praktykuje tego
Tutaj też?![]()
przerabiam temat miłości greckiej w pracy od wczesnych godzin porannych, wpadam na Czarownice i widzę to samo
AniHili pisze:No to fajne tematy masz w pracy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Myszorek, Szprocik i 73 gości