dt Smarti 6

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 06, 2011 11:35 Re: dt Smarti 6

:ok: :ok: :ok: za udane adopcje :D
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw paź 06, 2011 11:46 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:a pan od maine coona-dzięki niebiosom ze nie wziął Syjameczki-zaraz by na nią zwalił wszystkie choroby świata skoro taki z niego miłośnik ras..

tiaaa.... a ja to tak sobie w ogole myślę, że Ridwan jest i był zdrów jak ryba - o! - czego mu oczywiście z całego serca zyczę :D :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw paź 06, 2011 12:20 Re: dt Smarti 6

..a wiesz że to niegłupie...ale w sumie smutne że są tacy ludzie...
ale ileż to razy ludzie są zasmucający...

a T&J to właśnie ta parka kociaków o której pisałam gdzieś kiedyś że nawet na kk nie chorowały-nie chorowały słownie na nic mimo że przyszły do mnie do cieplutkiego domu,na mega niezdrowe ogrzewanie podłogowe z 250cio stopniowego mrozu (jaoś w Boże Narodzenie)-nie chorowały u mnie na nic,jak zresztą wiekszość moich rezydentow-z wyj. Plasi którą wzięłam z tyfusem :strach: ..tak ze słynną pp czyli kocim tyfusem-wtedy jeszcze nie słyszalam nawet o miau-a więc wzięłam kotka z ulicy,zawiozłam do weta,okazało się że ma tyfus,przyjęłam to z pełną luzu nieświadomością,leczyłam chyba kilka dni,w każdym razie żadne tam poważne leczenie,
żaden z moich rezydentów się nie zaraził,mało tego żaden nigdy na nic nie chorował..czyli ani Durny,ani Czarunia,ani Pusia,ani Smartek ani Kropka.

oczywiście ktoś mi kiedyś zarzucił że "musiały chorować" i ten ktoś nadal może się upierać że T&J miały bezobjawowy kk :ryk: czyli wszystkie moje koty które nie chorowały chorowały bezobjawowo i bezweterynaryjnie :D oby jak najwięcej takich chorób :ok:

Marzeniu-wyjeżdżam posiedzieć w kolejce w głupiej gazowni na Waszyngtona :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw paź 06, 2011 17:08 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 06, 2011 12:30 Re: dt Smarti 6

Nono, tylko nie głupiej 8)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw paź 06, 2011 14:01 Re: dt Smarti 6

cieszy mnie że T&J nigdy tak naprawdę nie były na nic poważnie chore :)
a za małego trzymajcie kciuki, żeby okazało się , że jest zdrów jak ryba :ok:

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

Post » Czw paź 06, 2011 17:00 Re: dt Smarti 6

Erin pisze:Nono, tylko nie głupiej 8)

wiedziałam że się odezwiesz! mało tego-to była prowokacja 8)

właśnie szykuję sobie trasę do Łukowa-jutro Sznycelek ma do pokonania równo ode mnie 100km :D ,oby tylko nie było mu smutno że ode mnie odjeżdża...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw paź 06, 2011 17:07 Re: dt Smarti 6

smarti pisze:
Erin pisze:Nono, tylko nie głupiej 8)

wiedziałam że się odezwiesz! mało tego-to była prowokacja 8)

właśnie szykuję sobie trasę do Łukowa-jutro Sznycelek ma do pokonania równo ode mnie 100km :D ,oby tylko nie było mu smutno że ode mnie odjeżdża...

No wiesz :roll: :lol: :lol:

Sznycelkowi na pewno będzie smutno, ale chyba nie tylko jemu :wink:
Najważniejsze, żeby miał dobry domek :ok:
Wygłaszcz go ode mnie i wycałuj :love:

Erin

Post » Czw paź 06, 2011 17:10 Re: dt Smarti 6

wycałuję :D dzięki :1luvu:
Ania-właśnie jest książeczka Sznycelka :roll: wcześniej chyba diabeł ogonem nakrył :ryk:

smarti

Post » Czw paź 06, 2011 17:13 Re: dt Smarti 6

No to dobry znak :ok:

Erin

Post » Czw paź 06, 2011 18:12 Re: dt Smarti 6

Sznycelka koniecznie ode mnie wycałuj. I :ok: :ok: :ok: za jego nowe życie.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw paź 06, 2011 18:12 Re: dt Smarti 6

Sunshine307 pisze:cieszy mnie że T&J nigdy tak naprawdę nie były na nic poważnie chore :)
a za małego trzymajcie kciuki, żeby okazało się , że jest zdrów jak ryba :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: za malucha oczywiście też są.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw paź 06, 2011 21:39 Re: dt Smarti 6

wszyscy ktorzy chcą ucałować Sznycelka proszeni są o przesyłanie wirtualnych glasków i całusów jutro od godz 10-tej..
Sznycelek jest bardzo wrażliwy i bardzo boję się czy znajdzie w tym domku szczęście..
Będzie miał Persicę z którą,i z dwoma studentkami zakochanymi w nim na zabój,będzie mieszkał na piętrze.
Pieski małe dwa :D pozna dopieo jak się oswoi..Nie wiem,może to już pisałam,ale na prawdę bardzo się denerwuję tą adopcją i prosze o wielkie kciuki..
Sznycelek ,bardzo zasługuje na spokój i szczęście i marzę aby je tam ,w Łukowie ,znalazł...

Promyś poznał dziś Buranię i Milkę i....o dziwo...wszyscy,póki co ....zyją... :ryk:

smarti

Post » Czw paź 06, 2011 22:11 Re: dt Smarti 6

no i przedstawię obecny układ pokoi:
pokój 1-szy-ten z balkonem: Funio,Rysia,Pinia,Mućka,Krówka,
pokój 2-gi: Promyś,Burania i Milka,
Pokój 3-ci: od jutra: Ciumcia oraz Kulka i Boniek,
Pokój 4-ty-ten nad garażem:Carla i Coffi oraz kociaki: troje z szarańczy,troje Carlowych i troje Coffiowych.
...ot i cały mój kociniec.
czyli po wyadoptowaniu któregokolwiek całęgo pokoju zyskuję miejsce dla następnych tymczasów.

dobrej nocki-rano ruszamy w drogę :D :kotek: :ok:

smarti

Post » Czw paź 06, 2011 22:18 Re: dt Smarti 6

Jako, że nie mogę śledzić miau w pracy już teraz wysyłam ogromne buziaki i :ok: :ok: :ok: :ok: Sznyclowi.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw paź 06, 2011 22:31 Re: dt Smarti 6

również ogromne buziaki i głaski dla Sznycelka :) :1luvu:
Świeżości z życia maluszka Filemonka. Byliśmy na jego pierwdzej wizycie u weta, lekarz podał mu zastrzyk rozkurczowy na wypróżnienie się, zmierzył temp ciała (jest ok), dał specjalną maść do jedzenia w skrzykawce bez igły (również na pomoc w wypróżnieniu), no i na koniec spryskał go specjalnym preparatem przeciw pchłom :) Zakupiliśmy również karmę w puszce dla maluszków mokrą z Hills'a i gourmeta i pani gratis dała z royal canin saszetkę drobnej karmy suchej. Po powrocie do domu, maluszek robił siuu chyba z 4 razy , dostał znów tą maść do jedzenia (lekarz zalecił na dziś wieczór i jutro rano) ale nadal nie chcę się wypróżniać :( co mnie bardzo martwi bo wet powiedział, że jeśli dzisiaj nie zrobi to jutro trzeba się z nim znów zjawić w lecznicy..
Poczekamy jeszcze do jutra rana/południa.

buziaki dobranoc :)

Sunshine307

Od: Pon sty 24, 2011 13:44

[poprzednia][następna]