Dr Roman dzwonił jeszcze wczoraj do mnie. Malec już po zabiegu. Jako, że podejrzewają, że łapa obcięta przez pociąg (tak równiutko) to nazwali go Maszynista. Pcheł miał tryliard ale należą już do przeszłości

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Atena po zabiegu ma się nie najlepiejNiska temperatura, apatyczna. Jako, że wislackikot dzisiaj we Wrocławiu cały dzień (psia operacja), z vanją i Ateną do Hyraxu pojechał mój Tata.
Dr Roman dzwonił jeszcze wczoraj do mnie. Malec już po zabiegu. Jako, że podejrzewają, że łapa obcięta przez pociąg (tak równiutko) to nazwali go Maszynista. Pcheł miał tryliard ale należą już do przeszłości. Dzisiaj - jutro trzeba go zabrać. Ktoś ma jeszcze wolną choćby tylną kieszeń dżinsów?
edit_f pisze:zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=132100&p=7865901#p7865901
będzie jeszcze jeden..
Zlloty pisze:Tweety pisze:spotkanie czwartek 18-sta
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
6. mjs
7. anna09
8. mahob,
9. milu,
10. kasumi,
11. jafusia
12. Yenika
13. namida
14 Zlloty
15. jej siostra
.
Tweety
jej siostra pisze:Zlloty pisze:Tweety pisze:spotkanie czwartek 18-sta
1. Kocuria,
2. Annazoo
3. Miszelina
4. Katgral
5. vanja
6. mjs
7. anna09
8. mahob,
9. milu,
10. kasumi,
11. jafusia
12. Yenika
13. namida
14 Zlloty
15. jej siostra
16. kosma_shiva
.
Tweety
miszelina pisze:Kociarnia ok, tylko Gil zły, że znowu w klatce.Nie chciał nawet winstona z łososiem.
Burka ma lekko zaczerwieniony brzuszek, proszę jodynować. Na kwarantannie sucho i prawie grorąco.![]()
Wzięłam bazarki dla kosmy, Jafusi i _namidy_, przekażę we czwartek.
miszelina pisze:Kociarnia ok, tylko Gil zły, że znowu w klatce.Nie chciał nawet winstona z łososiem.
Burka ma lekko zaczerwieniony brzuszek, proszę jodynować. Na kwarantannie sucho i prawie grorąco.![]()
Wzięłam bazarki dla kosmy, Jafusi i _namidy_, przekażę we czwartek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google Adsense [Bot], puszatek, squid i 415 gości