Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Witamy Eustaszka w środę z ranka, jak tam towarzystwo się miewa
Witamy cie Lidziu kochana![]()
Eustachy dziś dostał co 3 tygodniowa dawkę cartrophen na ten jego pęcherz .
Wzięłam tez od weta jak zawsze na kreske 6 kg Royal Cannin Urinary HD dla Eustaszka, Szłapka , Mikiego i Majeczki a juz nie mogły sie już doczekać gagatki jedne
To niuniu sobie poje kurcze ten Royal taki drogi a koty go uwielbiają , jak nie raz kupie kilo moim to moment i nie ma tak go lubią .Ale zapach ma ładny pachnie mi piernikami ale nie próbowałam.A ty kupujesz jakąś karmę mokrą dla nich przez internet coś innego jak puszki , ktoś kiedyś coś pisał ale nie wiem gdzie to było .Bo te puszki drogie na jednego kota to ok ale na więcej ....
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Witamy Eustaszka w środę z ranka, jak tam towarzystwo się miewa
Witamy cie Lidziu kochana![]()
Eustachy dziś dostał co 3 tygodniowa dawkę cartrophen na ten jego pęcherz .
Wzięłam tez od weta jak zawsze na kreske 6 kg Royal Cannin Urinary HD dla Eustaszka, Szłapka , Mikiego i Majeczki a juz nie mogły sie już doczekać gagatki jedne
To niuniu sobie poje kurcze ten Royal taki drogi a koty go uwielbiają , jak nie raz kupie kilo moim to moment i nie ma tak go lubią .Ale zapach ma ładny pachnie mi piernikami ale nie próbowałam.A ty kupujesz jakąś karmę mokrą dla nich przez internet coś innego jak puszki , ktoś kiedyś coś pisał ale nie wiem gdzie to było .Bo te puszki drogie na jednego kota to ok ale na więcej ....
O tak, ciężko jest upilnować te co maja te karmę jeść a tez te co jej nie musza jeść , nie jest lekko![]()
a puszki to kiedys kupowałam bozzite ale w kartonikach , innym razem puszeczki gourmet .
Eustachy dziś bardzo mało sikał, jak wróciłam to go porządnie wymasowałam choć nie chciał za bardzo ale teraz już ładnie sika
bo u mnie dziś totalny sajgon
Justa&Zwierzaki pisze:Lidziu dla mnie doba ma zdecydowanie za mało godzin , bo na sen to juz nie wiele mam czasu a ja jestem śpiochem i jak sie nie wyspie to chodzę do tyłu![]()
A Eustaszek dosłownie sie zalał, pampers chyba z kilo ważył
, a juz sie tak bałam
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Lidziu dla mnie doba ma zdecydowanie za mało godzin , bo na sen to juz nie wiele mam czasu a ja jestem śpiochem i jak sie nie wyspie to chodzę do tyłu![]()
A Eustaszek dosłownie sie zalał, pampers chyba z kilo ważył
, a juz sie tak bałam
Ja też jestem śpioch a Eustaszek zrobił ci spóźniony śmingus dyngus , zuch chłopakBędziesz miała chwilę poprosimy o jakieś zdjecie zalanego chłopaka
lidka02 pisze:To dla was dziś słońce świeci
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:To dla was dziś słońce świeci
witaj Lidziu kochanaU Was tez tak ładnie swieci słonko ...
lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:To dla was dziś słońce świeci
Witajz rana tak ja za godzinkę wyruszam w rejs a słońce zaszło i się chmury teraz zbierają , chyba pogoda się zmieni .A twoje kociaki grzeją dupki na balkonie ...
Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:lidka02 pisze:To dla was dziś słońce świeci
Witajz rana tak ja za godzinkę wyruszam w rejs a słońce zaszło i się chmury teraz zbierają , chyba pogoda się zmieni .A twoje kociaki grzeją dupki na balkonie ...
U nas tez pogoda sie psuje![]()
A ja nie mam balkonu , a tak bardzo bym chciała ech
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 362 gości