Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wolontariusz pisze:Piracik jeśli nie będzie drapał oczka (trzeciej zarośniętej powieki) może sobie z tym żyć - widzi, więc nie ma problemu.
Ray widzi:) z rozmowy tel dowiedziałem się że ma stan zapalny głęboko w oczkach - musimy mu znaleźć odpowiedzialny domek, bo przez 3-4 miesiące musi mieć zakrapiane oczka 2xdziennie i jego wzrok powinien się poprawić. będzie jeszcze lepiej widział, ale szare oczka pozostaną szare....
Wieczorem będę miał więcej info to napisze...
SZUKAMY IM DOBRYCH DOMKÓW!!!!!!
Filomen pisze:Piotrek pojechał odebrać maluchy, zostaną u nas na noc a jutro do schronumoze sie ktoś zlituje nad ślepaczkami
MagdaMiotlinska pisze:Filomen pisze:Piotrek pojechał odebrać maluchy, zostaną u nas na noc a jutro do schronumoze sie ktoś zlituje nad ślepaczkami
Ja jestem zdecydowana na Piracika, tylko muszę się zorganizować
Jaaga pisze:Mam prosbę. w związku z tym, ze Muś powinien być już zaszczepiony, nie mam Baby cat ani ziarenka, w szalkach tez się skończył, czy ktoś mógłby na moje tymczaski zrobić mi bazarek? Mam fanty z RC, ale zupełnie nie potrafię tu ich wystawić. Byłabym wdzięczna za pomoc. Wysłałabym mailem zdjecia fantów, a potem sama porozsyłałabym je kupującym.
wolontariusz pisze:Wczoraj na Adopcje przeniesliśmy 4 dorosłe koty z klatki 10 z kwarantanny plus czarnuszka z niebieskiej klatki.
Ich książeczki są na Adopcjach ale bez zdjęć.
Pamiętajcie o wpiywaniu wszystkiego na karty - podanie leku, sraczka, wymioty, itd...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot], teesa i 707 gości