Kida, Eustachy i Mieczysław w nowych domkach... :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 12, 2012 13:20 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

Jeśli facet nie lubi zwierząt, to trzeba zmienić faceta 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Wto cze 12, 2012 17:41 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

też tak uważam, ale to nie mój facet. mój to nawet pokochał koty 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Wto cze 12, 2012 18:15 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

Mój pokochał Kropkę na swój specyficzny sposób, pomimo alergii :1luvu:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Marta_od_Kropeczki

Od: Nie paź 16, 2011 14:26

Post » Wto cze 12, 2012 18:33 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

no właśnie :ok:
ale jak ktoś jest... hmmm... inny, dziwny i w ogóle, to ja już nic nie poradzę :?
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt cze 15, 2012 7:24 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

coś dziwnego dzieje się z naszymi kotami... jakieś dziwne koalicje tworzą :? raz Mieczysław atakuje Cygana, a ten drze się jak stare prześcieradło i ucieka. potem Cygan atakuje Kretka - to akurat rozumiem, bo chce chce chłop odreagować atak na jego osobę :wink: potem Kretek atakuje Cygana, a ten wrzeszczy i syczy w niebogłosy, choć nam się wydaje, że Kreto chce się z nim bawić... a na koniec (chyba...?), te 2 dorosłe durnie robia nalot na Mieczysława i wtedy on syczy, warczy, szczeka i ucieka przed nimi. ktoś mi to może wytłumaczyć?? o co tu kaman?? bo ja już głupieję chyba... :roll:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt cze 15, 2012 11:20 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

A kto potrafi zrozumieć facetów? 8)
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Sob cze 16, 2012 9:14 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

toż oni są prości w obsłudze jak konstrukcja cepa!!! przynajmniej ci dwunożni 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Czw cze 21, 2012 19:58 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

dzisiaj miałam bardzo rozsądny telefon w sprawie Mieczysława 8) i to raczej dzięki Dorotkce i jej ogłoszeniom - dziękujemy pięknie :1luvu: jesteśmy z Panią umówione na poniedziałek, bo łikend mam wyjazdowy 8)
miałam też 2 smsy w sprawie Mietłoszka, ale ja kota nie oddam esemesowo - warto się pofatygować i zadzwonić :wink:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt cze 22, 2012 10:30 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

Jak się cieszę, że w końcu zadziałało :ok: Oby Mietek znalazł w końcu nowy domek.Śliczny koto z niego :1luvu:
Masz rację, że nie odpisujesz na smsy.Ja na maile typu"chętnie zaopiekuję się tym kotkiem" też nie odpowiadam.W każdym ogłoszeniu podany jest nr telefonu do kontaktu.
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Pt cze 22, 2012 11:04 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

no dobrze by było, bo jeszcze chłopak sobie pomyśli, że zostanie z nami na zawsze, a to nie jest prawdą 8)
no i dziś był kolejny tel w sprawie Mietłoszka... Dorotko, nie wiem jak Ty to robisz, ale rób tak dalej :ok:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Pt cze 22, 2012 15:17 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

Mam teraz trochę wolnego to dodaję ogłoszenia.Ile się da 8) Cieszę się że przynoszą efekty :ok:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Sob cze 23, 2012 18:15 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

wczoraj się dowiedziałam, że Pani jest z polecenia... mojej szwagierki 8) narobiła mi reklamy w swoim przedszkolu 8)
ale to co robisz Dorotko też dało ekefty w postaci innych telefonów - dziękujemy Ci pięknie :1luvu:
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto cze 26, 2012 9:20 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

Już po weekendzie,a Ty nic nie piszesz o Mieczysławie :evil:
Pojechał czy zalega? :mrgreen:
BAMBI I TROLKA
Obrazek
dzieli się z innymi."

dorotak97

Post » Wto cze 26, 2012 11:08 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

zalega. coś pani nie zadzwoniła. znaczy się dzwonił jakiś nr namolnie, ale że miałam ciężką noc, to musiałam odespać i wyciszyłam tel. zadzwoniłby jeszcze raz jakby chciał. ale nie zadzwonił i nie był to numer pani. ale za to zadzwonił tamten miły pan, co dzwonił tuż po pani. ale na razie pani ma jeszcze szansę. pan ma dzwonić w piątek. to zdążę zrobić przegląd techniczny Mieczysława 8)
ObrazekObrazek

lusesita

Post » Wto cze 26, 2012 15:50 Re: Kida i Eustachy w nowym domku, a Mieczysław w naszym...

jako że drugie dzień leżę w łóżku, to z nudów i trochę z sentymentu zaczęłam czytać swój wątek od początku. i wiecie co zauważyłam??? że Mieczysław wygląda jak brat bliźniak Kidy!!!!!!!!!!!! 8O serio!!!!!!!!!!! nawet kreski i rude miejsca ma takie same!!!! coś to musi znaczyć chyba... 8)
ObrazekObrazek

lusesita

[poprzednia][następna]