Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:W tym wątku niestety bardzo rzadko pojawiają się dobre i pozytywne newsy.
To ja chciałam taki dać.
Tania, niewidoma kotka zabrana z Rudy w grudniu zeszłego roku, w stanie agonalnym, ma swój dom! Na początku lipca pojechała do Krakowa i zamieszkała w cudownym domu u katgral. Ma kocią koleżankę, najwspanialszych swoich Dużych i zabezpieczony ogród.
Bardzo nas to cieszy, tak bardzo, aż trudno to wyrazić.
Bo Tanię to myśmy bardzo kochali...
justyna8585 pisze:maluchy nie żyją...
U mnie jest oswojona biało-czarna kotka...
Miauczący maluch dalej w tym samym miejscu,a okazało się,że jednak są 2 maluchy.Zostały bez metki,matka była tak głodna,że sama weszła do klatki,ma przekrzywioną główke, nie można jej wypuścić w tamto miejsce,jeśli nie znajdzie się inne, bezpieczne z jedzeniem,to zostanie uśpiona.
viewtopic.php?f=1&t=146155
justyna8585 pisze:maluchy nie żyją...
Miauczący maluch dalej w tym samym miejscu,a okazało się,że jednak są 2 maluchy.Zostały bez metki,matka była tak głodna,że sama weszła do klatki,ma przekrzywioną główke, nie można jej wypuścić w tamto miejsce,jeśli nie znajdzie się inne, bezpieczne z jedzeniem,to zostanie uśpiona.
margoth82 pisze:justyna8585 pisze:maluchy nie żyją...
Justynka,
co z tymi maluchami dwoma? potrzebny Dt albo cos?
Piankaa pisze:Mefisto zarezerwowany
mamy jeszcze jednego persa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 172 gości