Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 10, 2011 10:13 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

No tak, to antybiotyk.
W takim razie zaraz łyknę i potem wieczorem.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie kwi 10, 2011 20:15 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Ciągle z choróbskiem więc znów w skrócie:

1. wizyta PA dla Romana wypadła pozytywnie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
dzięki Szalonemu Kotu za obecność, bo ja głównie koncentrowałam się na wyciąganiu chusteczek do nosa i niewiele wiedziałam przez zakatarzone oczy.

2. Ciumcia skończyła dzisiaj antybiotyk na katar, pozostaje grzybek do wyleczenia i potem sprawa z oczkiem.

3. Edisia zareagowała na antybiotyk - wczoraj już rzuciła się na królika (w sensie: pokrojonego na kolację) a dzisiaj awanturowała się podczas kroplówki - więc jest zdecydowanie silniejsza. Poza tym wetka wczoraj powiedziała, ze Edisia wyładniała i ma nowe, ładne futerko (może z królika? :mrgreen: )

4. Nieustanne kciuki za smarti, TŻta i Mruśkowo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

5. Zasugerowałam Szalonemu Kotu ogłoszenia dla Fionki - zrobiła wielkie oczy, a smarti powiedziała, ze robię to na własną odpowiedzialność :ryk: :ryk: :ryk: przyjmuję wyzwanie :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie kwi 10, 2011 20:31 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

No, wizyta była fajna :) Pani fajna, dziecko mądre, powinno być dobrze i za to trzymamy mocno kciuki :ok:

Za całą ferajnę trzymam mocno kciuki, wracać do zdrowia, kurować się i w ogóle :>

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie kwi 10, 2011 20:38 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Witam wieczorową porą. Pozdrawiam DT smarti i wszystkich jego zwolenników. Zapraszam na bazarek dla kotków onkologicznych:

viewtopic.php?f=20&t=126366
magdajedral

Post » Nie kwi 10, 2011 20:55 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Nasza gromadka również pozdrawia.
Ale u nas wieje nadal, szok 8O

Erin

Post » Nie kwi 10, 2011 21:21 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

U nas głowy urywa... strasznie :/
Słuchajcie, ale się teraz puściutko zrobi u Smarti... pójdzie Roman, Belcia, Mela, Edisia, może jeszcze jeden kot... :mrgreen:
I co zostanie?
Dziczki nasze kochane, czyli Trusia i Fiona.
Blusia, która pewnie szybko też pójdzie.
Carlito zawsze wierny.
I Ciumcia...

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie kwi 10, 2011 21:24 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Ciumcia po wyleczeniu też szybko pójdzie, wystarczy podać linka do filmiku z ciumciakiem ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie kwi 10, 2011 21:29 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Sz. kocie - zostanioe trochę przestrzeni na sprawy rodzinne smarti. Ale wiesz dobrze, ze przestrzeń nie zna pustki, więc..... już są na oku nowe źródła dokocenia :mrgreen:
No i też jest obiecane dt dla maluchów mojej wolnożyjącej Rudej Łapy.. oby Karmelek nie wrócił z adopcji.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie kwi 10, 2011 21:48 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Gibutkowa pisze:Ciumcia po wyleczeniu też szybko pójdzie, wystarczy podać linka do filmiku z ciumciakiem ;)

Dokładnie :ok: :ok: Oczko walniemy, sterylkę trzaśniemy i... casting ;) Bo ciumciak to rarytas :twisted:

A o luzy u Smarti bym się Szalony nie martwiła... Jak się u Iwonki i TŻ-ta wszystko poukłada, to ciocia Ania już się zatroszczy, żeby w DTSmarti nudno nie było... :twisted: :twisted: :P 8)

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Nie kwi 10, 2011 22:19 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Oj tak, ciumciaki to wyjątkowe koty :1luvu:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie kwi 10, 2011 22:41 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Marzenia11 pisze:Choróbsko mnie zjada i stres dzisiejszy i całotygodniowy
zdrowia!

Marzenia11 pisze:1. Edisia - walczy z cholernymi lambliami. Jest smutna, apatyczna, nie je.... od wczoraj dostaje kroplówki a od dzisiaj antybiotyk.... Jak chcecie się dokształcić jak cholerne i podstępne są lamblie to poproście wujka googla. Albo uwierzcie mi na słowo. na szczęście wetka jest pewna, że to to więc trzeba czekać na zadziałanie antybiotyku i powrót apetytu. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
biedne to maleństwo :( kciuki dla niej :ok: :ok:

Marzenia11 pisze:4. W perspektywie wizyta PA dla..... Promyka!!! Pst. :wink: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
8O 8O 8O a jednak? :)

Marzenia11 pisze:6. Proszę o ciepłe myśli dla smarti, jej TŻta i dla Mruskowo... :roll: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
oczywiście :ok:

Marzenia11 pisze:7. I może jedną ciepłą dla mnie - właśnie łyknę Unidox którym leczę koty i idę do łózka.. :roll:
no dobra, ale jedną ;) ;) pozdrawiam :)
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Nie kwi 10, 2011 22:49 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

turkusowa pisze:
Marzenia11 pisze:7. I może jedną ciepłą dla mnie - właśnie łyknę Unidox którym leczę koty i idę do łózka.. :roll:
no dobra, ale jedną ;) ;) pozdrawiam :)

dzięki!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a z Edisią dzisiaj już jest lepiej! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon kwi 11, 2011 8:32 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

Witam wszystkich z rana!

a ja się na weekend musiałam wyłączyć. Zalatani byliśmy przez cały czas. Szkoda miejsca na opowieści. Z Marzenią weekend na telefonie. Dzisiaj będę dzwonić to obgadamy bo wczoraj nawet niczego nie mogłam ustalić. Jak wyszłam o 8 rano z domu tak powróciłam o 23...
Dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy ale wracamy jutro wieczorem. A zaraz potem jedziemy w czwartek wieczorem i wracamy w poniedziałek. Jeśli Bella miałaby być zabrana w środę to 4 dni od razu spędziliby razem z Guciem u mamy TŻ-a. Zauważyłam, że dupa z nas nie Duzi ostatno.. Ciągle nas nie ma, ciągle tyle spraw na głowie.. Zwłaszcza teraz przy otwieraniu interesu... Tłumaczę sobie, że jak będzie Bellka to się nie będą nudzić. Póki co Gucio jest w tym miesiącu więcej u mamy TŻ-a niż u nas... Mam straszne wyrzuty sumienia ale na szczęście czuje się tam tak dobrze jak u siebie. Ostatnio tak szaleli z mamą TŻ-a, że nawet nie chciał wracać do domu. Cały dzień zabawa, radocha... nie to co jak jest sam w domu i cały dzień śpi... a potem wariacja w nocy.
Myślę, że niedługo już będziemy więcej czasu spędzać w domu... i mieć radość ze spędzania czasu z futrami.

Dziewczyny ponawiam prośbę o kontakt do jakichś sprawdzonych firm/osób zajmujących się zakładaniem siatek i zabezpieczeń na okna! Marzenia jak nie wyślesz to zamorduję!! :twisted:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Pon kwi 11, 2011 8:52 Re: Kicie u Smarti-Żegnaj Najukochańsza Czaruniu [']

O, interes rozkręcacie? To w takim razie :ok:
A Ciocia Marzenia pomoże w zabezpieczeniu okien? :ok:
I zdrówka dla wszystkich :ok:

Erin

[poprzednia][następna]