Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Ciumcia po wyleczeniu też szybko pójdzie, wystarczy podać linka do filmiku z ciumciakiem
zdrowia!Marzenia11 pisze:Choróbsko mnie zjada i stres dzisiejszy i całotygodniowy
biedne to maleństwoMarzenia11 pisze:1. Edisia - walczy z cholernymi lambliami. Jest smutna, apatyczna, nie je.... od wczoraj dostaje kroplówki a od dzisiaj antybiotyk.... Jak chcecie się dokształcić jak cholerne i podstępne są lamblie to poproście wujka googla. Albo uwierzcie mi na słowo. na szczęście wetka jest pewna, że to to więc trzeba czekać na zadziałanie antybiotyku i powrót apetytu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marzenia11 pisze:4. W perspektywie wizyta PA dla..... Promyka!!! Pst.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oczywiścieMarzenia11 pisze:6. Proszę o ciepłe myśli dla smarti, jej TŻta i dla Mruskowo...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no dobra, ale jednąMarzenia11 pisze:7. I może jedną ciepłą dla mnie - właśnie łyknę Unidox którym leczę koty i idę do łózka..
turkusowa pisze:no dobra, ale jednąMarzenia11 pisze:7. I może jedną ciepłą dla mnie - właśnie łyknę Unidox którym leczę koty i idę do łózka..![]()
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 217 gości