Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Leone pisze:ja tak jakby sama się wydelegowałam
ale przydałby się ktoś jeszcze znajomy
rozumiem, że podzielisz się wiedzą
Tweety pisze:Co do grafiku Miszeliny, nawet jeżeli uda się utrzymać etat przynajmniej na grudzień to i tak popołudniowa pomoc jest potrzebna, bo co raz częściej jest tak jak kilka dni temu, wczoraj czy dzisiaj, że jest 17:30 a wislackikot jeszcze krąży ze zwierzakami po okolicach Krakowa (dzisiaj Bochnia i Iwanowice) i zanim wróci i nakarmi, posprząta, poda leki, kroplówkę, to znowu będzie 20-21, wczoraj pomogła Kinga, dzisiaj Miszelina ale to wszystko jest pomoc z tzw łapanki, dodatkowo nie ma Lutry do Świąt. Więc żeby nie tracić czasu na poszukiwanie kto akurat może podejść, będzie z góry wiadomo, że jest obsada i nie trzeba tak jak teraz wszystkiego na wariackich papierach.
Leone pisze:Tweety pisze:Leone pisze:od Studenckiego Biura Karier UP dostałam wiadomość o szkoleniu. polecam!
http://czarnaowca.org/index.php?option= ... &Itemid=28
ciekawe, zawsze można usłyszeć coś nowego. Kto chce zostać wydelegowany? to grudniowy piątek-niedziela
ja tak jakby sama się wydelegowałam
queen_ink pisze:Leone pisze:ja tak jakby sama się wydelegowałam
Ja chcę zostać wydelegowana
Mogę się sama wypełnić?
j3nny pisze:ostatnio dostałam mailem takie kociaki : Pati, Iruś, Jaruś. Nie mam namiaru do ogłoszeń!!! Kto poratuje?
ten sam problem mam z kotką Budri
i z kotkiem o imieniu Tufik
nie moge znalezc zdjec kotki Trzykrotki czy ona jeszcze szuka?
Nie mam tekstu dla Jacka od Edit_f
czy to ten sam kotek, co Leon z pierwszego postu?
czy ten piesek znalazł dom?
j3nny pisze:ostatnio dostałam mailem takie kociaki : Pati, Iruś, Jaruś. Nie mam namiaru do ogłoszeń!!! Kto poratuje?
to samo z kotkiem o imieniu Tufik
To samo z kotkiem Tytusem
i potrzebny zatem nr tel do Jafusi, bo na mailu nie moge znalezc:)
Tweety pisze:j3nny pisze:ostatnio dostałam mailem takie kociaki : Pati, Iruś, Jaruś. Nie mam namiaru do ogłoszeń!!! Kto poratuje?
ten sam problem mam z kotką Budri
i z kotkiem o imieniu Tufik
Nie mam tekstu dla Jacka od Edit_f
czy to ten sam kotek, co Leon z pierwszego postu?
pieska nie znam, Leon to Jacek, Budri jest u Jafusi, pozostałych kotów chyba nie znam, może to koty p. Heleny, qeen_ink powinna wiedzieć lub Akima
czy Flip i Flap jest oglaszany gdzieś poza gumtree?
Tweety pisze:czy Flip i Flap jest oglaszany gdzieś poza gumtree?
Tweety pisze:przyniosły dzisiaj panie do dr Szpeyera kota do uśpienia, bo stary i "pewnie zacznie niedługo chorować":[[[. Doktor nie zgodził się na uśpienie, bo kot mimo, że stary (ok 19 lat) to jeszcze nie zaczął chorować i łasił się tylko do wszystkich. Kot wychudzony, pazury pozakrzywiane i wrośnięte w łapki....No, w związku z tym zostaliśmy opiekunami burego Fuksa....
Na razie dr Duda pobrała mu krew do badania, obcięła pazury i odrobaczyła. Kamień na zębach ma paskudny ale zależy od wyników czy teraz go przysypiać i usuwać ...
Potrzebny ktoś do przetłumaczenia na angielski notatki z FB o Tince, sprawa dość pilna a notatka niedługa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510 i 110 gości