K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 19:10 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Fuks strasznie chudy 8O Ale spokojniutki, dał sobie kroplówkę podać bez problemu. Jednak trzeba do tego dwóch osób.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lis 16, 2010 19:21 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:
Leone pisze:ja tak jakby sama się wydelegowałam :P
ale przydałby się ktoś jeszcze znajomy :)

rozumiem, że podzielisz się wiedzą :wink:

wiadomo :mrgreen:
specem od fundraisingu od razu nie będę, ale zawsze dobrze coś o tym wiedzieć :)

Leone

Od: Wto wrz 22, 2009 14:10

Post » Wto lis 16, 2010 20:04 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:Co do grafiku Miszeliny, nawet jeżeli uda się utrzymać etat przynajmniej na grudzień to i tak popołudniowa pomoc jest potrzebna, bo co raz częściej jest tak jak kilka dni temu, wczoraj czy dzisiaj, że jest 17:30 a wislackikot jeszcze krąży ze zwierzakami po okolicach Krakowa (dzisiaj Bochnia i Iwanowice) i zanim wróci i nakarmi, posprząta, poda leki, kroplówkę, to znowu będzie 20-21, wczoraj pomogła Kinga, dzisiaj Miszelina ale to wszystko jest pomoc z tzw łapanki, dodatkowo nie ma Lutry do Świąt. Więc żeby nie tracić czasu na poszukiwanie kto akurat może podejść, będzie z góry wiadomo, że jest obsada i nie trzeba tak jak teraz wszystkiego na wariackich papierach.

Mowiłam wislackiemu, że jeśli kroplówka będzie jutro też potrzebna, to mogę podejść. Dajcie znać. We czwartek pracuję wyjątkowo do 20, tak że nie dam rady.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto lis 16, 2010 22:18 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Leone pisze:
Tweety pisze:
Leone pisze:od Studenckiego Biura Karier UP dostałam wiadomość o szkoleniu. polecam! :)

http://czarnaowca.org/index.php?option= ... &Itemid=28

ciekawe, zawsze można usłyszeć coś nowego. Kto chce zostać wydelegowany? to grudniowy piątek-niedziela

ja tak jakby sama się wydelegowałam :P

Ja chcę zostać wydelegowana :)
Mogę się sama wypełnić?

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto lis 16, 2010 22:38 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

queen_ink pisze:
Leone pisze:ja tak jakby sama się wydelegowałam :P

Ja chcę zostać wydelegowana :)
Mogę się sama wypełnić?

wydeleguj się, warto. Z każdego szkolenia człowiek wynosi chociaż jedno ważne zdanie. Lutra też zalicza kurs fundraisingu i pierwsze mądrości wciela w życie :)

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 17, 2010 7:45 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

ostatnio dostałam mailem takie kociaki : Pati, Iruś, Jaruś. Nie mam namiaru do ogłoszeń!!! Kto poratuje?

to samo z kotkiem o imieniu Tufik

nie moge znalezc zdjec kotki Trzykrotki czy ona jeszcze szuka?

To samo z kotkiem Tytusem

czy ten piesek znalazł dom?
Obrazek

i potrzebny zatem nr tel do Jafusi, bo na mailu nie moge znalezc:)
Ostatnio edytowano Śro lis 17, 2010 9:14 przez j3nny, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Śro lis 17, 2010 9:04 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

j3nny pisze:ostatnio dostałam mailem takie kociaki : Pati, Iruś, Jaruś. Nie mam namiaru do ogłoszeń!!! Kto poratuje?

ten sam problem mam z kotką Budri
i z kotkiem o imieniu Tufik

Nie mam tekstu dla Jacka od Edit_f
czy to ten sam kotek, co Leon z pierwszego postu?

Obrazek

pieska nie znam, Leon to Jacek, Budri jest u Jafusi, pozostałych kotów chyba nie znam, może to koty p. Heleny, qeen_ink powinna wiedzieć lub Akima

czy Flip i Flap jest oglaszany gdzieś poza gumtree?
Ostatnio edytowano Śro lis 17, 2010 9:18 przez Tweety, łącznie edytowano 1 raz

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 17, 2010 9:16 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

poprawilam i cytuje

czy ktos wie, czy Demeter od Edit_f ma dom?

j3nny pisze:ostatnio dostałam mailem takie kociaki : Pati, Iruś, Jaruś. Nie mam namiaru do ogłoszeń!!! Kto poratuje?

to samo z kotkiem o imieniu Tufik

To samo z kotkiem Tytusem

Obrazek

i potrzebny zatem nr tel do Jafusi, bo na mailu nie moge znalezc:)
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Śro lis 17, 2010 9:25 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

gdzie leżą zdjęcia Flipa i Flapa poza pierwszym postem?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Śro lis 17, 2010 9:25 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

BĘDĘ SKŁADAĆ ZAMÓWIENIE W ZOO DRAGONIE bo moje koty już niebawem będą jadły whiskasa wszystko się pokończyło

CZY KTOŚ COŚ CHCE???

JAK TAK ZBIERAM PRW DO PIĄTKU DO GODZINY 12.00 KONIECZNIE Z NUMEREM TELEFONU OSOBY ZAINTERESOWANEJ
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Śro lis 17, 2010 10:35 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:

ten sam problem mam z kotką Budri
i z kotkiem o imieniu Tufik

Nie mam tekstu dla Jacka od Edit_f
czy to ten sam kotek, co Leon z pierwszego postu?

Obrazek

pieska nie znam, Leon to Jacek, Budri jest u Jafusi, pozostałych kotów chyba nie znam, może to koty p. Heleny, qeen_ink powinna wiedzieć lub Akima

czy Flip i Flap jest oglaszany gdzieś poza gumtree?

Trzykrotka i Tytus mają domy, Tufik był u namidy i też ma dom. Pati, Iruś i Jaruś to koty od Toszy, zaraz Ci wyślę namiary.

queen_ink

Post » Śro lis 17, 2010 11:10 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Dzieki!!

To jeszcze potrzebne mi info na temat tego psiaka

Obrazek

i Demeter, czy ma dom?
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Śro lis 17, 2010 11:21 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

j3nny pisze:Dzieki!!

To jeszcze potrzebne mi info na temat tego psiaka

Obrazek

i Demeter, czy ma dom?

Lutra pisała kiedyś, że ma dom. O Demeter nie wiem :(.

queen_ink

Post » Śro lis 17, 2010 11:27 Re: K-ów, pilny DT dla 19-latka, miał być uśpiony, bo stary :((

Tweety pisze:czy Flip i Flap jest oglaszany gdzieś poza gumtree?

Ja je ogłaszam.

To ja jeszcze spytam o takie kotki: Bąbelek, Kicia - bo nie wiem czy one znalazły dom czy nie?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Śro lis 17, 2010 11:28 Re: K-ów, Stefek z oczkami, Puzon i Wera z łapkami i inne

Tweety pisze:przyniosły dzisiaj panie do dr Szpeyera kota do uśpienia, bo stary i "pewnie zacznie niedługo chorować":[[[. Doktor nie zgodził się na uśpienie, bo kot mimo, że stary (ok 19 lat) to jeszcze nie zaczął chorować i łasił się tylko do wszystkich. Kot wychudzony, pazury pozakrzywiane i wrośnięte w łapki....No, w związku z tym zostaliśmy opiekunami burego Fuksa....
Na razie dr Duda pobrała mu krew do badania, obcięła pazury i odrobaczyła. Kamień na zębach ma paskudny ale zależy od wyników czy teraz go przysypiać i usuwać ...
Potrzebny ktoś do przetłumaczenia na angielski notatki z FB o Tince, sprawa dość pilna a notatka niedługa

A oddali go chociaż z imieniem?

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

[poprzednia][następna]