W tej chwili na aukcji Piracika poszło już 100 cegiełek
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Ja sobie założyłam w tym miesiącu specjalnie w takim celu - czyli do pomocy kocio-psiej. Mam narazie bardzo malutko znajomych. Tutaj istnieje specjalny wątek o FB "FB kto korzysta?' viewtopic.php?f=8&t=90328&start=1020 i tam wcześniej znalazłam kilka linków do udostępnienia a kolejne wyszukuję już sama
Bardzo Wam dziękujemy z Piracikiem za wszelką pomoc Chłopak jest coraz bardziej miziasty i drze się, że chciałby na spacerek Aha - nie ma górnych zębów (przednich), ale gryzie chrupki i mięsko całkiem nieźle.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Kussad Promyk ma juz wydarzenie. A Ty jestes w moich znajomych? Myle Cie chyba z kims innym. Ale napisz krotko, to wyszukam Ci znajomych z moich, ktorzy by pasowali.
Czy mogłabyś go wkleić jeszcze na ten zbiorczy wątek o FB: viewtopic.php?f=8&t=90328&start=1020 Narazie zacina mi się FB - wcale nie działa mi Twój link czyli należy wracać do pracy
Cześć Cioteczki! Na chwilę obecną poszło 117 cegiełek dla Piracika