Moderator: Estraven

EwKo pisze:Koko i Soda odkryły czereśnie. Teraz testują ich zastosowanie...
EwKo pisze:Starsi tymczasem pokazują, co i jak![]()
Barbara Horz pisze:...
Nie wiem, czy już tu pisałam, ale u byłego opiekuna tego kota, na wsi jest jeszcze kotka, która była ostatnio ciężarna i staruszek pies. Bardzo pilnie dla psa musimy znaleźć DT lub stały. Ich opiekun to totalny alkoholik, który potrafi na długi czas zapomnieć, że ma zwierzęta, bo chleje. Przepija karmę, którą się mu przywozi dla zwierzaków i inne rzeczy. Kiedyś jak żyła jego matka, zwierzaki miały się dobrze. Dowodem na to jest właśnie Wojtuś, który mimo tego, że jest kotem wiejskim doskonale wie co to kuweta, bo jak było zimno lub mokro, to nie był z domu wypuszczany. Niestety od śmierci babci, do domu nie jest wpuszczany. Tak samo pies i kotka, które tam zostały
Mamy ostatnio oprócz ciacha, same trudne przypadki u weta, co niestety kosztuje i normalnie boję się kolejnego rachunku
Noc świętojańska w dolomitach za niedługo. Chociaż się nie wysilili to chyba się wybiorę i towarzystwa będę potrzebować
Barbara Horz pisze:Noc świętojańska w dolomitach za niedługo. Chociaż się nie wysilili to chyba się wybiorę i towarzystwa będę potrzebować
Mnie za to dopada znowu jakaś deprecha. Za dużo rzeczy do zrobienia, za mało czasu 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 29 gości