Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 09, 2011 21:36 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

napisałam pw do Magis - dwa pw czekaja na odbior, jak się nie uda to zakładam wątek. :wink: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lis 09, 2011 21:38 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

A tymczasem....
mamusia Everesta - uwierzycie?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

maupa jest tak cffana że za nic nie wlezie do żądnej klatki - łapki... :evil:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 21:39 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia, szczurasy mieszkają w swojej klatce w sypialni, a w ciągu dnia ciężko je ostatnio zobaczyć - większość czasu przesypiają w domku albo polarowej norce, więc bez obaw :)

smarti, no mój też woli psy, zresztą jest świetnym pańciem dla naszej suńki - czasami mam wrażenie, że ona kocha go bardziej ode mnie, chociaż to ja jej życie uratowałam ;)
ze mną: mąż, sunia Mucha, kocur Salem, kotka Hexa, chomiczka Napoleonka Bonaparte :)
za TM: 33 szczurze duszyczki i sunia Iskra [']['][']

kejt.sz

Od: Nie lis 06, 2011 16:53

Post » Śro lis 09, 2011 21:41 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

no to super... bo te scury nie dają mi w nocy spać... :wink:

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 21:58 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Marzenia, a jakby dopilnować, żeby ona weszła do piwnicy i zablokować okienko piwniczne? Masz możliwość? I tak ją trzymać w piwnicy na głodnego - drugiego dnia pewnie już by weszła.

Brzmi trochę brutalnie, ale dla mnie o wiele brutalniej brzmią jej dzieci bez oczek od kk :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 09, 2011 22:04 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Z piwnicy jest wiele innych możliwości wyjścia i ukrycia się. Dodatkowo ona teraz nie przebywa w piwnicy, niestety, generalnie jest kotką łażącą. No i generalnie był/jest taki kocur, który się pojawił jakoś w sierpniu, nie-kastrat zwany Jajcarzem, który mi przegonił koty z piwnicy... I ostatnio nawet Strachulca nie widziałam, a on jako jedyny nie wyprowadził się, tylko siedział sam i miauczał okrutnie... Teraz jest tak, że pojawiają się własnie Strachulec, Tygrynia, Ruda Łapa, szafirka raz na półtora miesiąca, ale tylko na jedzenie, nikt nie wchodzi do piwnicy na noc...
Liczę na to, zę jednak jak nadejdzie prawdziwa zima to koty wrócą na stałe, nie tylko na zarcie.

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 22:11 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Szalony Kot pisze:Ech :/

Widziałaś już to ostrzeżenie o babce, która chciała wyłudzić szylkretkę?

Nie :!: :!: :!: gdzie?
mam nadzieję, ze to nie ta która ma Sorię :roll:
nie, no na pewno to nie ta - chyba "pojechałam".... :oops:

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 22:14 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Chciałabym Was wszystkich ostrzec przed kobietą, która próbowała wyłudzić małą szylkretkę, niestety nie wiem w jakim celu. Kobieta podała, że nazywa się A... N... i mieszka przy ul. Grochowskiej 198/10. Pod tym adresem są budy handlowe, nie ma żadnego bloku. Przyszła na wizytę przedadopcyjną z synem ok. 10 lat, ona ma ok. 30-tki, nie udostępniła dowodu osobistego. Natomiast natychmiast chciała zabrać kotkę w torbę, byle szybciej. Mam trzy numery telefonów, z których dzwoniła, podam na pw. .
Na moje pytanie dlaczego podała fałszywe dane po prostu przerwała rozmowę.
Oczywiście kotki nie dostała, ale uważajcie na oszustkę.

Może i na wąt Smarti wrzucić :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro lis 09, 2011 22:16 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Z domkiem Sorii mam podpisaną umowę, byłam z wizytą pa, dowod widziałam, zresztą to koleżanka koleżanki Jus87 :wink:

smarti chyba nie ma szylkretek, z tego co wiem :mrgreen:

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 22:34 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

smarti pisze:no i męża który lubi psy :evil: :ryk:

A ja myślałam, że to odwrotnie - Ty byłaś psiarą, a TŻ kociarzem :oops:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro lis 09, 2011 23:00 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Bianka 4 pisze:
smarti pisze:no i męża który lubi psy :evil: :ryk:

A ja myślałam, że to odwrotnie - Ty byłaś psiarą, a TŻ kociarzem :oops:

też tak myslałam. :roll:

Marzenia11

Post » Śro lis 09, 2011 23:25 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

lubi psy :D

a kocha koty :kotek: :ok: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw lis 10, 2011 8:53 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

Cześć Kochani!
A ja kocham i psiaki, i kociaki :)

Bianka, czy Ty jeszcze pamiętasz o MPiczkach?
Bo ostatnio mi mruczały, co to się stało, że Cioteczka do nich nie zagląda?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw lis 10, 2011 9:00 Re: Kubus wds! torpedy juz zdrowe -SORIA i PICO w ds! dlug300zł

WITAMY

ObrazekObrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]