Witam, jestem Pucuś... Moja Duża powiedziała mi, że jakaś Alessandra zaprasza mnie do Was.. No więc postanowiłem zajrzeć.. Zajrzeć oczywiście w przenośni bo od trzech tygodni nie mam oczków.. Chciałem poznać inne najwspanialsze ślepaczki - mogę?
Tak króciutko opowiem Wam moja historię. Otóż jakieś 2 miesiące temu jakaś bestia (tak mówi moja Duża i jeszcze inaczej mówi ale to chyba niecenzuralne

) zostawiła mnie w krzakach pod schroniskiem. Bardzo się bałem i bolały mnie oczka, bo podobno miałem jaskrę.. a potem martwicę w jednym oczku taką, że ho. Bardzo się zdziwiłem w tych krzakach bo przecież mam 10 lat no więc to kupa czasu, nie? Żeby mnie tak zostawiać.. No ale moja Duża wypatrzyła mnie na banerku. I podobno od razu wiedziała, że jesteśmy dla siebie.. Trochę podobno pertraktowała ze swoimi dwoma Senioritami (bo one nie przepadają za innymi kotkami) ale udało jej się je przekonać

Teraz jeszcze trochę na mnie prychają ale ogólnie nie jest źle. Duża ciągle mnie buziakuje i misiaczy. Trochę to obrzydliwe ale znoszę

Oczka już właściwie mi się zagoiły i zarastają futerkiem

I wiecie co? Świetnie sobie radzę! Znam już prawie wszystkie zakamarki w domu, pięknie korzystam z kuwety (od ;pierwszego razu!), powoli zdobywam drugi poziom mebli i zaczynam reagować na imię Pucuś (a niech już im będzie). A tak w ogóle to sobie możecie o mnie poczytać na wątku
viewtopic.php?f=1&t=118403 
I tak się cieszę, że Was poznałem i mam nadzieję, że mnie polubicie

A to moje zdjęcie

a to z moja współlokatorka Kacpusia

I Buba (ona jeszcze za mną nie przepada)

Przepraszam za ilość zdjęć ale nie mogłem się zdecydować taki jestem uroczy