Mruczeńka1981 pisze:Zaraz stały, zaraz stałyNiech sobie troszkę z nami posiedzi bidulka.
Takiego chudego kota nikomu nie oddam- toż to wstyd

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mruczeńka1981 pisze:Zaraz stały, zaraz stałyNiech sobie troszkę z nami posiedzi bidulka.
Takiego chudego kota nikomu nie oddam- toż to wstyd
Mruczeńka1981 pisze:Przecież miałam już JulkaTrochę się boję, bo jestem teraz bezrobotna bez zasiłku, ale damy radę
Mruczeńka1981 pisze:Ehh dlaczego Wy mi tak szybko chcecie zabierać te moje tymczasy
jessi74 pisze:XAgaX pisze:przepraszam, że Was w taki dzień niepokoję- chciałam zaprosić ich na miau i zwrócić uwagę na konieczność kastracji jakby o tym wcześniej nie pomyśleli - ale może uda się tak zrobić, żeby zwierze mogły u nich zostać? a może już znacie tę sprawę?
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-k ... Z250978567
potrzebuję pomocy i oddam piękne dorosłe koty, tel.609647171
Aniu, dziękuję za życzenia- i jeszcze raz ALLES GUTE![]()
Aga!![]()
widzę że masz nowe siły na Nowy Rok
.... i bardzo fajnie! Dużo Siły, zapału, pomyślności Ci życzę
![]()
![]()
co do tego ogłoszenia, to nie znamy sprawy, spróbuję napisać, że pomożemy szukać domów( bo takie ogłoszenie bez zdjęcia - to tylko wolontariusza może zainteresować) obejrzałam też inne ogłoszenie tego użytkownika, widzę że sprzedaje dom, może to z tego powodu oddaje te koty
Thorkatt pisze:Wiedziałam,że będzie śliczna![]()
Jessi, przepros Figaro,że jeszcze nie uszyłam tego, ale dopiero wczoraj po odwilży udało mi sie bagażnik w moim starym autku - szafie otworzyć i wyciągnąć materiały.
Agness78 pisze:Mruczeńka1981 pisze:Ehh dlaczego Wy mi tak szybko chcecie zabierać te moje tymczasy
żebyś się nie przywiązała za bardzo....i co by kolejne Ci "sprezentować"
![]()
Mruczeńka1981 pisze:U nas z nowości qpal przed kuwetą i katarW piątek wizyta, najwyżej wkroczymy z antybiotykiem. Muszę jakieś bazary powystawiać, bo w kasie pusto. Tylko skąd czas brać
![]()
![]()
Z dobrych wieści Sebuś zakochał się w Coli i czuwa przed drzwiami na koniec kwarantanny
dagmara-olga pisze:fanty som.
Tylko ktoś musi je zabrać i zbazarkować.
Morf.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 105 gości