MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-Łodzian proszę o pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 29, 2010 19:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

dziewczyny, cichutko błagam...
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Sob maja 29, 2010 19:27 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Ja-Ba pisze:
lesna pisze:
Femka pisze:możecie w % określić, jaka część Waszej dyskusji dotyczy głównego tematu wątku?

0%

A możesz wyciągnąć z tego wniosek?

Ja-Ba
Z jakiej racji ja ? Ktoś, kto ponoć jest bardziej zainteresowany losem kotek ode mnie, nie potrafił nawet na to pytanie odpowiedzieć. Od dłuższego czasu kwituje milczeniem obrażanie mojej godności, jako człowieka, ale to do mnie kierujesz to pytanie? Ja tylko odpowiadam na posty Dulencji, a do niedawna, omijała szerokim łukiem wszelkie zaczepki, nawet wierzyłam w Jej dobre intencje.. rozczarowałam się, o czym WIE dość dobrze..
Może nie ten adres? Z jakiej racji miałabym zaprzestać obrony własnego dobrego imienia.
Pozdrawiam.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 19:34 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Ja-Ba pisze:
lesna pisze:0%

A możesz wyciągnąć z tego wniosek?

Ja-Ba
Z jakiej racji ja ? Ktoś, kto ponoć jest bardziej zainteresowany losem kotek ode mnie, nie potrafił nawet na to pytanie odpowiedzieć. Od dłuższego czasu kwituje milczeniem obrażanie mojej godności, jako człowieka, ale to do mnie kierujesz to pytanie? Ja tylko odpowiadam na posty Dulencji, a do niedawna, omijała szerokim łukiem wszelkie zaczepki, nawet wierzyłam w Jej dobre intencje.. rozczarowałam się, o czym WIE dość dobrze.. Może nie ten adres? Z jakiej racji miałabym zaprzestać obrony własnego dobrego imienia.
Pozdrawiam.

Przepraszam, poległam :mrgreen:

Kończę dyskusję z Lesną...

Nie ma dysleksji... jedynie własną niedbałość i błędy stylistyczne i ortograficzne w pisaniu postów tym usprawiedliwia...Jak dzieci na maturze.. :mrgreen:

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Sob maja 29, 2010 19:36 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:[quote="Dulencja"
Dysleksja

No to poczytaj, a później mów.

Nie muszę, dysleksję, dysgrafię i dysortografię mam wykutą na pamięc, dysleksję przerobiłam z dziećmi z PO.

Co to dysekcja?? 8O[/quote]
Dulencja
Bawisz się dobrze moim kosztem.. I nadal chcesz uchodzić, za 'dobrego człowieka' .. Sama Siebie właśnie podsumowałaś. Nie wiem co czytałaś i co przerabiałaś, jak dla mnie za mało, by móc pracować z takimi osobami, no chyba, że w pracy jesteś inną osobą, niż tu na wątku.. ale to juz wiele twarzy jednej osoby. Tego nawet nie zamierzam komentować, bo mnie moderatorzy wywalą i słusznie 8)
Nie byłaś całą podstawówkę oskarżana o lenistwo, nie byłaś, mimo badania w renomowanym ośrodku dyskryminowana na tyle (liceum do którego dostałam się nie wiedząc co to dysleksja ), by już na studiach nie przyznać się do dysleksji i radzić sobie jak potrafię... nie znasz tego co przeszłam, bez jakiegokolwiek poparcia z jakiekolwiek strony (nawet osiągnięcia z przedmiotów ścisłych były poddawane pod wątpliwość, bo nie piszę poprawnie) .. ale łatwo Ci wywalić mój błąd ortograficzny, byle być góra w tej dyskusji.. Wybacz, mam nadzieje, zę nigdy nie spotkam na swoje drodze takiego człowieka, jakim się stałaś.. Nie Warto.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 19:37 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja ale Ty masz kobieto cierpliwość :ok:
tradycyjnie trzymam za powodzenie i powrót koteczek :ok: :ok: :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Sob maja 29, 2010 19:38 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Femka pisze:możecie w % określić, jaka część Waszej dyskusji dotyczy głównego tematu wątku?

Podpiszę się pod tym, gdyby ktoś nowy trafił do wątku i chciał się czegoś dowiedzieć, myślę że po przeczytaniu 2 stron takich jak ostatnie by zrezygnował, a chyba nie o to chodzi.

edit: literówka
Ostatnio edytowano Sob maja 29, 2010 19:53 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob maja 29, 2010 19:40 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

gosiaa pisze:

Podpiszę się pod tym, gdyby ktoś nowy trafił do wątku i chciał się czegoś dowiedzieć, myślę że po przeczytaniu 2 stron takie jak ostatnie by zrezygnował, a chyba nie o to chodzi.

tez sie zgadzam!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Sob maja 29, 2010 19:42 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Dulencja pisze:
lesna pisze:[quote="Dulencja"
Dysleksja

No to poczytaj, a później mów.

Nie muszę, dysleksję, dysgrafię i dysortografię mam wykutą na pamięc, dysleksję przerobiłam z dziećmi z PO.

Co to dysekcja?? 8O

Dulencja
Bawisz się dobrze moim kosztem.. I nadal chcesz uchodzić, za 'dobrego człowieka' .. Sama Siebie właśnie podsumowałaś. Nie wiem co czytałaś i co przerabiałaś, jak dla mnie za mało, by móc pracować z takimi osobami, no chyba, że w pracy jesteś inną osobą, niż tu na wątku.. ale to juz wiele twarzy jednej osoby. Tego nawet nie zamierzam komentować, bo mnie moderatorzy wywalą i słusznie 8)
Nie byłaś całą podstawówkę oskarżana o lenistwo, nie byłaś, mimo badania w renomowanym ośrodku dyskryminowana na tyle (liceum do którego dostałam się nie wiedząc co to dysleksja ), by już na studiach nie przyznać się do dysleksji i radzić sobie jak potrafię... nie znasz tego co przeszłam, bez jakiegokolwiek poparcia z jakiekolwiek strony (nawet osiągnięcia z przedmiotów ścisłych były poddawane pod wątpliwość, bo nie piszę poprawnie) .. ale łatwo Ci wywalić mój błąd ortograficzny, byle być góra w tej dyskusji.. Wybacz, mam nadzieje, zę nigdy nie spotkam na swoje drodze takiego człowieka, jakim się stałaś.. Nie Warto.[/quote]

Powtórzę po raz kolejny, nie znasz mnie...

Oceniasz.

Mylisz się, z dysleksją miałam na tyle zawodowo do czynienia, że wiem kiedy ktoś ściemnia...
UPSSS.. Ty cierpisz na dysekcję :oops: :oops: Mnie na studiach nie uczyli o tym więc zamykam się.
Ostatnio edytowano Sob maja 29, 2010 19:49 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 19:48 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Przepraszam, dałam się sprowokować :oops: :oops:

Zamykam się :oops:

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 19:51 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

łoMatko zaraz do niebytu i poczęcia sięgnie ta dyskusja. :mrgreen:
Przecież to zakrawa na paranoję!

A gdzie w tym wszystkim jest mowa o Tice,Spacji i innych kotach skrzywdzonych przez KM.
Wciąganie w ich wątek swoich przeżyć z przeszłości jest co najmniej nie na miejscu!

Dulencja masz jakieś wieści?
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 29, 2010 19:57 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:
Dulencja pisze:

Co to dysekcja?? 8O

Dulencja
Nie byłaś całą podstawówkę oskarżana o lenistwo, nie byłaś, mimo badania w renomowanym ośrodku dyskryminowana na tyle (liceum do którego dostałam się nie wiedząc co to dysleksja ), by już na studiach nie przyznać się do dysleksji i radzić sobie jak potrafię... nie znasz tego co przeszłam, bez jakiegokolwiek poparcia z jakiekolwiek strony (nawet osiągnięcia z przedmiotów ścisłych były poddawane pod wątpliwość, bo nie piszę poprawnie) .. ale łatwo Ci wywalić mój błąd ortograficzny, byle być góra w tej dyskusji.. Wybacz, mam nadzieje, zę nigdy nie spotkam na swoje drodze takiego człowieka, jakim się stałaś.. Nie Warto.

Oceniasz.

Mylisz się, z dysleksją miałam na tyle zawodowo do czynienia, że wiem kiedy ktoś ściemia...
UPSSS.. Ty cierpisz na dysekcję :oops: :oops: Mnie na studiach nie uczyli o tym więc zamykam się.

Dulencja
Chcesz podważać opinie ośrodka pedagogiczno-edukacyjnego do wydawania takich zaświadczeń? Z chęcią prześlę Ci na skan takie oświadczenie, by tylko mieć nadzieje, /ze dzięki pracy nie będą narażona na ataki tak małostkowych osób jak Ty.. z chęcią dowiem się, ze jest jakaś droga, nawet wyboista, która pozwoli mi pisać poprawnie i nawet Ci za to podziękuje.. Tylko, ze jedno mnie wstrzymuje, wiem, bo uczyłam się solennie ortografij, wiem bo wiele dni spędziłam na ćwiczeniach, tych nie dla dyslektyków, w czasie kiedy można było coś robić (dziś jako dorosła osoba wiem, ze mnie nikt nie zdiagnozował odpowiednio i nie skierował na właściwe zajęcia, co jeszcze dawało szansę) .. Wybacz, Ty skupiasz się nad wygraną pyskówką, ale przez myśl Ci nie może przejść, ze to główna porażka w moim życiu, Ze właśnie poprzez brak odpowiedniej pisowni, wiele moich marzeń zatrzasnęło się przede mną, nie byłam na tyle szalona, by zdawać na polonistykę, a to kochałam, mimo innych uzdolnień.. Zostałam przy ścisłych, bo tam mało patrzyli na ortografię.. I na koniec, ja jak otwarta księga, a Ty nadal w półsłówkach.. byle wyjść na Swoje.. kto to jak oceni, zostawmy to innym, ja Tobie nie ufam, choćby na tyle, by kontynuować tą dyskusje..
Że tak powiem AMEN
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 20:01 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

leśna tu jest watek dla ciebie. Czujesz sie dotknięta, urazona...Bo o ile pamiętam to od bazarku sie zaczęło a na ciężkim starcie w szkole kończy czy czyms podobnym... :oops:
viewtopic.php?f=8&t=111869
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 29, 2010 20:07 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

lesna pisze:
Dulencja pisze:
lesna pisze:Dulencja

Oceniasz.

Mylisz się, z dysleksją miałam na tyle zawodowo do czynienia, że wiem kiedy ktoś ściemia...

Dulencja
Chcesz podważać opinie ośrodka pedagogiczno-edukacyjnego do wydawania takich zaświadczeń? Z chęcią prześlę Ci na skan takie oświadczenie, by tylko mieć nadzieje, /ze dzięki pracy nie będą narażona na ataki tak małostkowych osób jak Ty.. z chęcią dowiem się, ze jest jakaś droga, nawet wyboista, która pozwoli mi pisać poprawnie i nawet Ci za to podziękuje.. Tylko, ze jedno mnie wstrzymuje, wiem, bo uczyłam się solennie ortografij, wiem bo wiele dni spędziłam na ćwiczeniach, tych nie dla dyslektyków, w czasie kiedy można było coś robić (dziś jako dorosła osoba wiem, ze mnie nikt nie zdiagnozował odpowiednio i nie skierował na właściwe zajęcia, co jeszcze dawało szansę) .. Wybacz, Ty skupiasz się nad wygraną pyskówką, ale przez myśl Ci nie może przejść, ze to główna porażka w moim życiu, Ze właśnie poprzez brak odpowiedniej pisowni, wiele moich marzeń zatrzasnęło się przede mną, nie byłam na tyle szalona, by zdawać na polonistykę, a to kochałam, mimo innych uzdolnień.. Zostałam przy ścisłych, bo tam mało patrzyli na ortografię.. I na koniec, ja jak otwarta księga, a Ty nadal w półsłówkach.. byle wyjść na Swoje.. kto to jak oceni, zostawmy to innym, ja Tobie nie ufam, choćby na tyle, by kontynuować tą dyskusje..
Że tak powiem AMEN

Zaświadczenia wydają poradnie pedagogiczno-psychologiczne :roll:
AMEN 8)

Dulencja

Post » Sob maja 29, 2010 20:12 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Dulencja pisze:
lesna pisze:
Dulencja pisze:

Oceniasz.

Dulencja
Że tak powiem AMEN

Zaświadczenia wydają poradnie pedagogiczno-psychologiczne :roll:
AMEN 8)

Dulencja
Masz rację i z takiej posiadam. Naprawdę chcesz skan, to prześlij mi maila.. zeskanuje do jutra (dziś nie obiecuję bo będę musiała tego kopma podłączyć do 'kombajnu'.. Chcesz , możesz dostać, ale czy odszczekasz to co piszesz po dostaniu tego papierku ? Bo inaczej nie ma sensu bym cokolwiek Tobie przesyłała, a wcześniej szukała w archiwum.
lesna

Post » Sob maja 29, 2010 20:19 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA PODWÓRKO-KOCIA MAMO ODDAJ TIKĘ!!cz.II

Leśna
bardzo proszę przejdź na wątek dla wnerwionych, jest taki, Aśka podała Ci namiary.

Bardzo proszę pozostałe osoby / siebie samą też :wink: / o nie odpowiadanie na zaczepki Leśnej.

Ktos kto tu wejdzie nie dowie się niczego o oszustwach KM a w takiej sytuacji wątek nie będzie miał sensu i będzie się kwalifikował wyłącznie do zamknięcia.
Obrazek

Wolność, kocham i rozumiem. Wolności oddać nie umiem.(Chłopcy z Placu Broni)

MISIA- 1.06.2002 - 13.12.2012. Skarbie, gadułeczko moja. Bardzo mi Ciebie brak.
MIKITKA - 03.2002 - 13.07.2015. Tak bardzo mi żal.
FELUTEK - 03.2002 - 11.10.2015. Najcudowniejszy kot terapeutyczny.
OKRUNIA - 09.2002 - 16.08.2018. Śpij, skarbie kochany.
GACEK - 03.2014 - 22.06.2019. Wierny i mądry Przyjaciel.
TYGRYNIA - 05.2002 - 16.12.2020 .Maleńki koto-piesek.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=153652 sprawdź zanim oddasz kota!

Ja-Ba

Od: Pt lis 07, 2008 23:23

[poprzednia][następna]