Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 15, 2010 11:23 Re: Legnica

Legnica wiem ile radości daje normalna kocia kupa :mrgreen: jak Emir po pół roku taką zrobił radość była wielka :wink:
:ok: za Saszkę i resztę kociastych :piwa:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto cze 15, 2010 11:26 Re: Legnica

Kciuki to chyba najbardziej są potrzebne teraz Bayerowi.Od jakiegoś czasu podejrzewałam,ale teraz jestem pewna.
Bayer leje na moją kołdrę!Przynajmniej dwa razy to zrobił.Jego mocz ma już odpowiedni zapach-pozostaje mi tylko odsmradzać i modlić się o możliwość szybkiej kastracjii :|
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 11:27 Re: Legnica

Aha...i psikać mieszkanie feliwayem,może pomoże...
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 11:30 Re: Legnica

masz ochotę Bayerkowi coś zrobić? :wink: coś czuję że niedługo klejnoty polecą :wink:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Wto cze 15, 2010 11:35 Re: Legnica

Jak tylko będzie można-ciachamy.Ani dnia dłużej nie czekam 8) za lejkami nie tęsknię.
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 16:06 Re: Legnica

Tak pomyślałam,czy Bayer nie reaguje w ten sposób na nie ciachniętego Sasze?To bardzo prawdopodobne.

Beza już w domu,bidna wymiotowała przez jakiś czas,teraz smacznie śpi.Jutro poznam jej aktualne wyniki.
Maję mam obserwować,przed południem nie wymiotowała,tylko w nocy.
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 17:47 Re: Legnica

Według życzenia-duze foty.
Sasza i jego szaleństwa z nowa zabawką

Obrazek
Obrazek

jednego jestem pewna,dawno juz wyrósł z kocięcej głupawki :lol:
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 17:49 Re: Legnica

Czemu nikt go nie chce?

Obrazek
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 18:00 Re: Legnica

Tym razem Forestowi się przysnęło w samym centrum życia domowego i wcale mu nie przeszkadzamy,nic a nic :lol:
Obrazek
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 20:36 Re: Legnica

Coraz lepiej wygląda Saszka :1luvu: :D a maluszek jest cudny ,też się dziwię że jeszcze domku nie znalazł :roll:
Forest jest piękny :1luvu: i przecież nikomu nie przeszkadza :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto cze 15, 2010 21:27 Re: Legnica

Najważniejsze ze my mu nie przeszkadzamy i możemy korzystać z pokoju :lol:
Legnica

Post » Wto cze 15, 2010 23:54 Re: Legnica

Do tej pory ślęczałam przy komputerze robiąc ogłoszenia-tylko trzem kotom:Maji,Bezie,Adaśkowi i tylko na czterech stronach dopiero zrobiłam.
Koszmar jakiś.
Legnica

Post » Śro cze 16, 2010 6:06 Re: Legnica

Legnica pisze:Do tej pory ślęczałam przy komputerze robiąc ogłoszenia-tylko trzem kotom:Maji,Bezie,Adaśkowi i tylko na czterech stronach dopiero zrobiłam.
Koszmar jakiś.

Poproszę o zdjęcia i opisy kotków na email :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 16, 2010 11:45 Re: Legnica

Dzisiaj wyślę,tylko zeby się nam stronki nie zdublowały :wink:
Legnica

Post » Śro cze 16, 2010 13:27 Re: Legnica

Dostałam dzisiaj info o młodziutkim persiku,błąkającym się w okolicach działek.Podchodzi do jedzenia,wczoraj go nie widziano.Prosiłam pana który go widział i dawał jeść zeby go zamknął gdziekolwiek,jeśli się pojawi i dał mi znać,obiecałam przyjechać natychmiast i zabrać kocurka.Z tego co mi pan przekazał,kocurek jest wychudzony,głodny,słaby,podobno dwa dni wcześniej zataczał się,boi się wolno żyjących kotów,więc nieśmiało próbuje podkraść kęs kiedy inne się najedzą,pan mówił ze jadł nawet suchy chleb z trawnika,który ktoś zostawił dla ptaków,do połowy ma ciemną,długą siersć,druga połowa,czyli tył łyse.
Mam sporo juz tymczasów,adopcje stoją w miejscu,prócz głupawych zapytań,nie mam nic w skrzynce mailowej.Dług w rozliczeniu rosnie.
Ale...
Legnica

[poprzednia][następna]